DeeLite
Zaslužan član
- Poruka
- 141.958
jabi se ukenjjo tamo...misim nebi ni ušo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

)jesam vam puno falila?
![]()

jesam vam puno falila?
![]()

Саће Вучи да с' извине јер си виша од 90% женске и преко пола мушке римске популације, што је камен о врату на нашем европском путу.jesam vam puno falila?
![]()
Смоки доминира испред Пантеона. Драго ми је што баш наша жена овако изгледа.

pa nisam ni ja usla,on je stajao na ulazujabi se ukenjjo tamo...misim nebi ni ušo
samo da ti kazem da sam bila prilicno razocarana jer sam pokusala da kupim farmerke ili pantalone,al u njihove frulice nisam uspela da udjem ni do kolena.ispade da su moje noge najdeblje...kako iko nosi pantalone koje ga stiskaju kao preuski rukaviUspeh je kada ti ovako stoje farmerke u izvesnim godinama.![]()
lazi me jos malo,ja bas volim kad to neko ume da radi sa stilomDa znaš da jesi.
Bez tebe ovaj pdf je ko supa bez rezanaca...sve ok, ali nešto bitno fali![]()
pa jesu mali,al su slatkiСаће Вучи да с' извине јер си виша од 90% женске и преко пола мушке римске популације, што је камен о врату на нашем европском путу.
Бтв Wиба си.
aj ne zezajСмоки доминира испред Пантеона. Драго ми је што баш наша жена овако изгледа.

aha,pitaj moju decu,smatraju da sam ispala iz babinog kredencaА и модерна је мачка, заиста.
Smoki je htela da se slika sa Kaligulom i Julijem Cezarom,ali je zakasnila par dana.
.to sve ludo,dobacuju i stari i mladi,nema veze sto sam baba i sto me muz drzi za ruku.ko pati od manjka samopouzdana,pravac italija,ko u banju na oporavak da ides.a ne ko kod nas vojvodjana,gola da prosetam zmaj jovinom,mozda bi se jedan lala zabrinuo da se ne preladim...Bocni botoks na vreme
nasmeja mesmoki nije znala sta da radi,muz morao motkom da ih rasteruje.to sve ludo,dobacuju i stari i mladi,nema veze sto sam baba i sto me muz drzi za ruku.ko pati od manjka samopouzdana,pravac italija,ko u banju na oporavak da ides.a ne ko kod nas vojvodjana,gola da prosetam zmaj jovinom,mozda bi se jedan lala zabrinuo da se ne preladim...

smoki nije znala sta da radi,muz morao motkom da ih rasteruje.to sve ludo,dobacuju i stari i mladi,nema veze sto sam baba i sto me muz drzi za ruku.ko pati od manjka samopouzdana,pravac italija,ko u banju na oporavak da ides.a ne ko kod nas vojvodjana,gola da prosetam zmaj jovinom,mozda bi se jedan lala zabrinuo da se ne preladim...

Sinoc iz Mixera...bila je odlična svirka. O d l i č n a.
Pogledajte prilog 363891
Pogledajte prilog 363892Pogledajte prilog 363893
Pogledajte prilog 363894

Lepotice, baš si mi lepa![]()

Pogledajte prilog 363891
Pogledajte prilog 363892Pogledajte prilog 363893
Pogledajte prilog 363894