Da vas vidim danas 6

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Fotografija0257.jpg

Fotografija0263.jpg

jabi se ukenjjo tamo...misim nebi ni ušo
pa nisam ni ja usla,on je stajao na ulazu
Uspeh je kada ti ovako stoje farmerke u izvesnim godinama. :ljub:
samo da ti kazem da sam bila prilicno razocarana jer sam pokusala da kupim farmerke ili pantalone,al u njihove frulice nisam uspela da udjem ni do kolena.ispade da su moje noge najdeblje...kako iko nosi pantalone koje ga stiskaju kao preuski rukavi
Da znaš da jesi.
Bez tebe ovaj pdf je ko supa bez rezanaca...sve ok, ali nešto bitno fali :)
lazi me jos malo,ja bas volim kad to neko ume da radi sa stilom
Саће Вучи да с' извине јер си виша од 90% женске и преко пола мушке римске популације, што је камен о врату на нашем европском путу.
Бтв Wиба си.
pa jesu mali,al su slatki
Смоки доминира испред Пантеона. Драго ми је што баш наша жена овако изгледа.
aj ne zezaj :lol:
inace svako malo pa mi se omakne umesto panteon,pantenol:rumenko:
А и модерна је мачка, заиста.
aha,pitaj moju decu,smatraju da sam ispala iz babinog kredenca

Smoki je htela da se slika sa Kaligulom i Julijem Cezarom,ali je zakasnila par dana.

smoki nije znala sta da radi,muz morao motkom da ih rasteruje:mrgreen: .to sve ludo,dobacuju i stari i mladi,nema veze sto sam baba i sto me muz drzi za ruku.ko pati od manjka samopouzdana,pravac italija,ko u banju na oporavak da ides.a ne ko kod nas vojvodjana,gola da prosetam zmaj jovinom,mozda bi se jedan lala zabrinuo da se ne preladim...

- - - - - - - - - -

Bocni botoks na vreme

:mrgreen: nasmeja me

smoki nije znala sta da radi,muz morao motkom da ih rasteruje:mrgreen: .to sve ludo,dobacuju i stari i mladi,nema veze sto sam baba i sto me muz drzi za ruku.ko pati od manjka samopouzdana,pravac italija,ko u banju na oporavak da ides.a ne ko kod nas vojvodjana,gola da prosetam zmaj jovinom,mozda bi se jedan lala zabrinuo da se ne preladim...

:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back