Da vas vidim danas 4

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jeste Bogomoljka, saglasna sam...Sofa mi se prolepsala i moja sestra se prolepsala:heart:, nisu se one nesto posebno promenile nego kao kada se izostri objektiv, zrace nekom energijom...kad smo vec kod dece, evo mog malog sestrica:mrgreen:

Pogledajte prilog 332031

Ne znam tacno do cega je, ali ja sam sa sinom rodila i samopouzdanje. Drugacije dozivljavas sebe pa drugacije i zracis, mislim da je tu najmanje do fizickog izgleda. Ali, treba voditi racuna o sebi, svakako.

Divna je! :):heart:

image-0902a97fdfdfbcb976d4b5ef416fea34e80097778a99f90956def8bc56607429-V-1_zpsfsa3eub_edit_1402649750084_zpssjknbzbu.jpg

Eo jedna u Acinom stilu, klonja je bruka : )))

Pogledajte prilog 332028
osmi mesec... jos malooooooo ostalo
Jedna od trudnica sa sjajnim metabolizmom :zag: .Kad stize nas forumski klinja :zag: .

Ljudi neukusno je raspravljati o kilazi trudnica jer je mnogim ispran mozak da treba da budu mrsave nakon trudnoce kao neke slavne licnosti koje imaju armiju ljudi da brinu o svemu a one brinu samo o svom izgledu i karijeri.
Ostavite se tih gluposti.
Neke trudnice izgube zube nakon trudnoce,nemaju para za nove i tako ostane ceo zivot,nekima zbog deteta naprsne rebro,neke ostanu buce nakon porodjaja zauvek-batalite te filmske bajke,bajke o slavnim licnostima i famu oko kilaze.
Sve dok ne ugrozava zdravlje kilaza je u redu.

Ne znam baš Jano, ja sam žensko, ali uopšte nisam primetila tvoj lak. :D

A sta si ti primetila : ))?

Komentarisu da je to sto si obula stil 80.-tih.

- - - - - - - - - -

Sijas.Mozda mi je glupo da to napisem jer umes da iskuliras prilicno al* ti na ovoj slici zracis.

Hvala, to zbog sljokica sijam : )))
Hehe, salim se, kad sam u drustvu ljudi koje volim uvek sam takva a kazu i da onaj koji nas slika, ako nas iskreno voli, lepo nas i uslika :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back