Da vas vidim danas 4

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
bravo tri vise samo u hodniku

Jbg ja sam obrazovan covek, razumem se u umetnost... :cool:

- - - - - - - - - -

:fdlan: a ne ne ne decace ... ne radi se tako samopromocija ...

:mrgreen:

A ne, bolje da ne obecavam previse... :aha:

- - - - - - - - - -

Ne gledate utakmicu momci?
Lave sad znamo za koga navijas :)

Ja slabo gledam TV... :rumenko:

- - - - - - - - - -

Čim ti srce pripada samo jednoj čuvaj ti i telo samo za nju pa nek ona eksploatiše :D

Tako sam i mislila :zcepanje:

:lol: Pa valjda ce... MIslim da eksploatise. :rumenko:

Evo Metlice kako se uklanjaju temelji... cak se vidi da sam jos pre par godina furao krem "starke", kada niko nije ni sanjao da ce to postati moderno, trendseter sam, sta ces... :lol:
Znaci, potreban je jedan zadrigli ugojeni Lala, srednjeg formata, zatim obavezno malj, lopata, kolica i kramp, po mogucstvu cuskija, ja toplo preporucujem i sekirce, jer su zile bagremovog, ne daj boze i orahovog, korena zajebanije od armature. Uglavnom su u zemlji cigle, nesto malo betona, i iznenadjujuce puno stakla, u davna vremena su majstori sljokali za primer, a plasticna ambalaza jos nije bila izmisljena. Tu je i komsinicin Zule, s nevericom prati moj angazman. :lol: Nazalost ta komsinica nije kao nasa BJ, mada ima Zuleta. :D

92-1.jpg

91-1.jpg
auuuuu,,,cim si tako usukan sa tom macolom u ruci znaci da se igras malo :lol:

Kad smo vec kod toga...de mi cure recite, da li biste isle na razgovor za posao u ovako tesnoj suknji...ili da se bolje drzim sebe normalne i da odem u ovoj teget haljini?

Pogledajte prilog 331841Pogledajte prilog 331842

Mozhe da prodje za polaganje ispita na faxu. :per:

Operacija - spasavaj begonije od (ne)vremena! :lol:

Pogledajte prilog 331864

Metlooooo, kisaaaaaaa.... :aha:
Imash mnogo zgodnu gooozu :manikir:
Lepo...
Evo moje sa svadbe. Pogledajte prilog 331894 i jedna sa nebom kod kolima Pogledajte prilog 331895
Bash si lepa zhena.:)
Ah, pivo je za ove gore, sitnu boraniju, a za mene samo kola, sto se vidi iz prilozenog, jer ja sam najodgovorniji, prvi u lancu, od mene sve pocinje, zavise od mene, zato me ne stavljaju gore, ne smeju da rizikuju da ovakav(ovoliki) baja propadne kroz taze krov, to bi bio nenadoknadiv gubitak. :rotf:

crep-1.jpg
Pravi si majstor!:ok:

Nishta bez face!:rtfm:
Pogledajte prilog 331979

Jesu mi mnogo gej nove naocare?
Nisu naochare, ti si. :zcepanje:

Kad smo vec kod toga...de mi cure recite, da li biste isle na razgovor za posao u ovako tesnoj suknji...ili da se bolje drzim sebe normalne i da odem u ovoj teget haljini?

Pogledajte prilog 331841Pogledajte prilog 331842
jbt..ja mislio da si neka baba(prvi put te vidim) :hahaha:
ovo u belom,,dobices posao iz prve ;)

Operacija - spasavaj begonije od (ne)vremena! :lol:

Pogledajte prilog 331864

Metlooooo, kisaaaaaaa.... :aha:
uvek je lepo videti te :heart:

Lepo...
Evo moje sa svadbe. Pogledajte prilog 331894 i jedna sa nebom kod kolima Pogledajte prilog 331895
el ti ovo sestra bliznakinja?:eek:

Nije, ona je mladja 2 godine. ja mislim da ne licimo toliko, ali sad kad sam bila u Bg ljudi se ispricase samnom i na kraju pitaju sta radim ja- misle da sam ona:D
Kad imamo isto frizuru onda licimo.

Ponekad, kako vreme odmice, sestre nalikuju sve vise i vise.
Sestri i meni se desilo isto, sada gledam njenu cerku, najvise lici na moju mamu ali tacno se vidi niz slicnih lica, slicne konstitucije...valjda genetika odradi svoje, veze nemam...

Pozeli sestri sve najlepse, zapravo ne mozes da joj pozelis ali je poljubi jedanput od nas:lol:

Hero, nisam baba nigde osim u dusi:lol:
Crna suknja je pobedila!

Sofa, kako lepo telo imas...dve trudnoce a vidi noge:rumenko:
Zene se stvarno prolepsaju nakon porodjaja a toliko nas plase muskarci kako se sve gubi, nista se ne gubi, cak se i dobije na izgledu:heart:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back