Nemesis
Buduća legenda
- Poruka
- 33.226
Jao pa ne znam...Ono, moje srce pripada samo jednoj, ali nekako, valjda onda moje telo mogu da eksploatisu i durge?
Mislim, bar na slici... Ali nema nesto mnogo da sa vidi...
![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jao pa ne znam...Ono, moje srce pripada samo jednoj, ali nekako, valjda onda moje telo mogu da eksploatisu i durge?
![]()
![]()
Ne gledate utakmicu momci?
Lave sad znamo za koga navijas![]()
bravo tri vise samo u hodniku
a ne ne ne decace ... ne radi se tako samopromocija ...
![]()
Ne gledate utakmicu momci?
Lave sad znamo za koga navijas![]()
Čim ti srce pripada samo jednoj čuvaj ti i telo samo za nju pa nek ona eksploatiše
Tako sam i mislila![]()
auuuuu,,,cim si tako usukan sa tom macolom u ruci znaci da se igras maloEvo Metlice kako se uklanjaju temelji... cak se vidi da sam jos pre par godina furao krem "starke", kada niko nije ni sanjao da ce to postati moderno, trendseter sam, sta ces...![]()
Znaci, potreban je jedan zadrigli ugojeni Lala, srednjeg formata, zatim obavezno malj, lopata, kolica i kramp, po mogucstvu cuskija, ja toplo preporucujem i sekirce, jer su zile bagremovog, ne daj boze i orahovog, korena zajebanije od armature. Uglavnom su u zemlji cigle, nesto malo betona, i iznenadjujuce puno stakla, u davna vremena su majstori sljokali za primer, a plasticna ambalaza jos nije bila izmisljena. Tu je i komsinicin Zule, s nevericom prati moj angazman.Nazalost ta komsinica nije kao nasa BJ, mada ima Zuleta.
![]()
![]()
nisu..dobro ti stoje
Kad smo vec kod toga...de mi cure recite, da li biste isle na razgovor za posao u ovako tesnoj suknji...ili da se bolje drzim sebe normalne i da odem u ovoj teget haljini?
Pogledajte prilog 331841Pogledajte prilog 331842
Imash mnogo zgodnu gooozu
Bash si lepa zhena.Lepo...
Evo moje sa svadbe. Pogledajte prilog 331894 i jedna sa nebom kod kolima Pogledajte prilog 331895
Pravi si majstor!Ah, pivo je za ove gore, sitnu boraniju, a za mene samo kola, sto se vidi iz prilozenog, jer ja sam najodgovorniji, prvi u lancu, od mene sve pocinje, zavise od mene, zato me ne stavljaju gore, ne smeju da rizikuju da ovakav(ovoliki) baja propadne kroz taze krov, to bi bio nenadoknadiv gubitak.
![]()
Nishta bez face!
Nisu naochare, ti si.
Nisu naochare, ti si.![]()
jbt..ja mislio da si neka baba(prvi put te vidim)Kad smo vec kod toga...de mi cure recite, da li biste isle na razgovor za posao u ovako tesnoj suknji...ili da se bolje drzim sebe normalne i da odem u ovoj teget haljini?
Pogledajte prilog 331841Pogledajte prilog 331842
uvek je lepo videti te
el ti ovo sestra bliznakinja?Lepo...
Evo moje sa svadbe. Pogledajte prilog 331894 i jedna sa nebom kod kolima Pogledajte prilog 331895
Trojo, prava si dama i prelepa zena![]()
mmmmmMeni je Troja mmmmm![]()
Na vampira?imaneku mitsku lepotu,,podseca me na lilit
Sva sam urbanamene ne.mene na pravu urbanu devojku
Nisu, dobro ti stoje.
jbt..ja mislio da si neka baba(prvi put te vidim)
ovo u belom,,dobices posao iz prve
uvek je lepo videti te
el ti ovo sestra bliznakinja?![]()
bash licite,,Nije, ona je mladja 2 godine. ja mislim da ne licimo toliko, ali sad kad sam bila u Bg ljudi se ispricase samnom i na kraju pitaju sta radim ja- misle da sam ona
Kad imamo isto frizuru onda licimo.
Nije, ona je mladja 2 godine. ja mislim da ne licimo toliko, ali sad kad sam bila u Bg ljudi se ispricase samnom i na kraju pitaju sta radim ja- misle da sam ona
Kad imamo isto frizuru onda licimo.
Zene se stvarno prolepsaju nakon porodjaja a toliko nas plase muskarci kako se sve gubi, nista se ne gubi, cak se i dobije na izgledu![]()
Zene se stvarno prolepsaju nakon porodjaja a toliko nas plase muskarci kako se sve gubi, nista se ne gubi, cak se i dobije na izgledu![]()
Dobija se uglavnom na tezini....![]()
Samo one kojima je trudnoca izgovor da trpaju sve moguce u sebe i jedu za dvoje. Ko brine o bebi, hrani se zdravo i ostaje isti, nema tu mnogo filozofije.