Da vas vidim danas 4

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
jeote kakav raj ima ona gore s begonije
ja prosto nemogu verujem da neko živi u takvo okruženje

Nije sve u lokaciji, sto se porodicnog zivota tice. Bila bi bezvredna za sve nas, da nedostaje nesto od onog sto obicnog coveka cini zadovoljnim. I ono sto sam vise puta napisala - mi smo odabrali da budemo ovde, nismo morali. I pored silnih (naucnofantasticnih) ponuda, jos smo tu. :)

Naravno da ima mnogo ljudi koji ni za kakve pare ne bi napustili veliki grad i cude se sto smo ovde, jer oni ne bi nikada?! :lol:

to stoji, ali sada nije reč o tome...pričam o životnom okruženju...a znam to da vam je nuđeno mnogo toga za to što imate...pričala si mi
ne znam šta su vam nudili, ali i ja bi isto postupio....nema tog las vegasa, teksasa, dubajia ili čega već koji može da nadomesti taj duševni mir i spokoj koji definitivno osećate tu gde živite

Nije sve u lokaciji, sto se porodicnog zivota tice. Bila bi bezvredna za sve nas, da nedostaje nesto od onog sto obicnog coveka cini zadovoljnim. I ono sto sam vise puta napisala - mi smo odabrali da budemo ovde, nismo morali. I pored silnih (naucnofantasticnih) ponuda, jos smo tu. :)

Naravno da ima mnogo ljudi koji ni za kakve pare ne bi napustili veliki grad i cude se sto smo ovde, jer oni ne bi nikada?! :lol:
uskoro maj diar uskoro :zurka:
doduse necu moci tu tvoju lokaciju mnogo je fensi ali nema veze zadovoljicu se i pogledom na neko brdasce i sumu, pa kad se okacim s ponosom :manikir:
a te sto se cude mogu da ti piiip bolje si prosla od vecine ;)
pola foruma ti zavidi druga polovina cuti ko piccke al ti zavidi mogu da potpisem ;)
ono sto je najbitnije u celoj prici - ti, tj vi, ste srecni, i tu vise ni pare ni lokacija nije bitna

to stoji, ali sada nije reč o tome...pričam o životnom okruženju...a znam to da vam je nuđeno mnogo toga za to što imate...pričala si mi
ne znam šta su vam nudili, ali i ja bi isto postupio....nema tog las vegasa, teksasa, dubajia ili čega već koji može da nadomesti taj duševni mir i spokoj koji definitivno osećate tu gde živite
Pa to...mogu da odem sa nafatiranim kofercetom i da mi ni unuci posle nista u zivotu ne rade,... ali morala bih da ostavim ovde nesto sto ni u jedan kofer na svetu ne moze da se upakuje. :(
Nekome je takvo razmisljanje ludost, ali nama je to nas dom, nemamo drugi. :)
Sad sam ja kriv sto ti docaravas lepotu prirode, a Metlica "hotuje". :lol:
Ma kakvi kriv, zahvaljujuci tebi sve manje ima garderobe na temi. :lol:
A metlica....hoce ona tako, sram je bilo. :lol:

uskoro maj diar uskoro :zurka:
doduse necu moci tu tvoju lokaciju mnogo je fensi ali nema veze zadovoljicu se i pogledom na neko brdasce i sumu, pa kad se okacim s ponosom :manikir:
a te sto se cude mogu da ti piiip bolje si prosla od vecine ;)
pola foruma ti zavidi druga polovina cuti ko piccke al ti zavidi mogu da potpisem ;)
ono sto je najbitnije u celoj prici - ti, tj vi, ste srecni, i tu vise ni pare ni lokacija nije bitna
Imas svadbeno putovanje na poklon....pa sad....kad ce svadba? :ceka:

Na slatkoj vodi. :)

1605un4.jpg

Ovo me neodoljivo podsjeća na Skadarsko jezero i Virpazar gdje sam se jednom olešio na festivalu vina...:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back