Odlepili ste na devojku i sad buncate kojesta
.
Kombinacija broj 2 i srecno na razgovoru za posao od svih ovde prisutnih forumasa
.

Kombinacija broj 2 i srecno na razgovoru za posao od svih ovde prisutnih forumasa

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad smo vec kod toga...de mi cure recite, da li biste isle na razgovor za posao u ovako tesnoj suknji...ili da se bolje drzim sebe normalne i da odem u ovoj teget haljini?
Pogledajte prilog 331841Pogledajte prilog 331842
Ta koja se pali na 101 ruzu i ceduljice ti i ne treba![]()
u jeote u jeotezavisi za koji posao apliciras..da li postoji kodeks oblacenja u toj firmi?
mozda je bolje neka lagana kombinacija i sako koji mozes da pregrnes ako je hladnije zbog klime ili ako procenis da su u komisiji konzervativniji.
obavezno povedi racuna da ne nosis obucu sa otvorenim prstima.
kad mso već kod prstiju i dalje mi u glavi slika jedne kojoj bilo crno međ prstimazavisi za koji posao apliciras..da li postoji kodeks oblacenja u toj firmi?
mozda je bolje neka lagana kombinacija i sako koji mozes da pregrnes ako je hladnije zbog klime ili ako procenis da su u komisiji konzervativniji.
obavezno povedi racuna da ne nosis obucu sa otvorenim prstima.
Ta koja se pali na 101 ruzu i ceduljice ti i ne treba![]()
Niko ne trazi- kao moras da dodjes tako i tako.
Ali je to poslovna kultura i podrazumeva sa za razgovor za posao.
Kod nas je jos uvek to drugacije jos uvek.
ma ništa vidim frljaš se s neki izrazi
aplicira...šta hvali konkuriše![]()
sluzbena navika![]()
šta i ti si neki poslodavac ?
šta i ti si neki poslodavac ?
jeli Tabe a gde ti radiš i šta radiš ?
misim računam da si neko mudo čim si admin ovde, al šta tačno ?
. Bela svilena bluza bez rukava
Nikome ne treba cicija koja ne bi kupila 101 ruzu ako devojka voli ruze i napisao ono sto oseca na ceduljici.
Briga me za drvece, njemu nije nista od kise i vetra, ali cveckice...uf steskice mi se
ebes begonije pored tog drveca![]()