DeeLite
Zaslužan član
- Poruka
- 141.958
dogodine ima bude viši od tebe 
tako mora bude tako treba bude

tako mora bude tako treba bude

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jeote kakav raj ima ona gore s begonije
ja prosto nemogu verujem da neko živi u takvo okruženje
Pa gde si bila da se ja ne pentram?!mrnjaoooo sto si vizljasta i zgodna![]()
Tebe placa krsta da odrzavas temperaturu ovde.Prasinu...Iju Metlice...
![]()
Dva mladunceta!
jeote kakav raj ima ona gore s begonije
ja prosto nemogu verujem da neko živi u takvo okruženje
Komsiluk.
... Tebe placa krsta da odrzavas temperaturu ovde.![]()
...
uskoro maj diar uskoroNije sve u lokaciji, sto se porodicnog zivota tice. Bila bi bezvredna za sve nas, da nedostaje nesto od onog sto obicnog coveka cini zadovoljnim. I ono sto sam vise puta napisala - mi smo odabrali da budemo ovde, nismo morali. I pored silnih (naucnofantasticnih) ponuda, jos smo tu.
Naravno da ima mnogo ljudi koji ni za kakve pare ne bi napustili veliki grad i cude se sto smo ovde, jer oni ne bi nikada?!![]()
Pa to...mogu da odem sa nafatiranim kofercetom i da mi ni unuci posle nista u zivotu ne rade,... ali morala bih da ostavim ovde nesto sto ni u jedan kofer na svetu ne moze da se upakuje.to stoji, ali sada nije reč o tome...pričam o životnom okruženju...a znam to da vam je nuđeno mnogo toga za to što imate...pričala si mi
ne znam šta su vam nudili, ali i ja bi isto postupio....nema tog las vegasa, teksasa, dubajia ili čega već koji može da nadomesti taj duševni mir i spokoj koji definitivno osećate tu gde živite
Ma kakvi kriv, zahvaljujuci tebi sve manje ima garderobe na temi.Sad sam ja kriv sto ti docaravas lepotu prirode, a Metlica "hotuje".![]()
Imas svadbeno putovanje na poklon....pa sad....kad ce svadba?uskoro maj diar uskoro
doduse necu moci tu tvoju lokaciju mnogo je fensi ali nema veze zadovoljicu se i pogledom na neko brdasce i sumu, pa kad se okacim s ponosom
a te sto se cude mogu da ti piiip bolje si prosla od vecine
pola foruma ti zavidi druga polovina cuti ko piccke al ti zavidi mogu da potpisem
ono sto je najbitnije u celoj prici - ti, tj vi, ste srecni, i tu vise ni pare ni lokacija nije bitna
Imas svadbeno putovanje na poklon....pa sad....kad ce svadba?![]()
ma mani svadbu, fala za poklon iskoristicemo kad se stabilizujemo
ja hocu da tako nesto bude moje za stalno, i bice, samo da docekama jedva cekam vec me vata neizdrz....ako se razvuce ima da poludim
![]()
Na slatkoj vodi.
![]()
Ma kakvi, nije ovo taj plicak.Ovo me neodoljivo podsjeća na Skadarsko jezero i Virpazar gdje sam se jednom olešio na festivalu vina...![]()
To bre nije ona, neki zgodni devojcurak je na slici
![]()