DeeLite
Zaslužan član
- Poruka
- 141.958
ti efekti se zovu stepenice dee![]()
nemoj da me ****** admine, ima tu nekih efekata senke...nešto je budženo tu na sličci
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
tek sad vim da ste se vi dali u sud modnih detalja gore navedene
a šta joj hvali molim te...
pa kad nemate argumenata nju da pretresate jer nema joj zamerke, stvarno
a sto se tice kombinacije za razgovor, glasam za suknju i bluzicu, ipak mi deluje poslovnije od haljinice![]()
a šta joj hvali...ništa nebi dodo ni oduzo...neznam uopće šta pita kad zna bolje od svijuh nas i njih...
sad mi jasno lajone na koji ti tip preferiraš da je smandrljaš i odvedeš tamo u minhensamo pazi da ne polomiš zube tako o neku
Bas zato treba da obuce haljinu, da se razlikuje
- - - - - - - - - -
Bas nista ne bi dodao?![]()
A a što meni ona liči na onu TTTTT
takve ribe ne žele da imaju luzere poput mene i tebe kraj sebepucaju one na prave muškarce
jeote ja mislio to neka nadrk baba, ono neka blizu penzije a ona još ni poso nije našla![]()
a šta joj hvali...ništa nebi dodo ni oduzo...neznam uopće šta pita kad zna bolje od svijuh nas i njih...
sad mi jasno lajone na koji ti tip preferiraš da je smandrljaš i odvedeš tamo u minhensamo pazi da ne polomiš zube tako o neku
mozda neka i nasedne na ans sarm![]()
nemoj da me ****** admine, ima tu nekih efekata senke...nešto je budženo tu na sličci
ih bre jakobe, to je razgovor za posao a ne izlazak, ne treba da se razlikuje vec da ostavi utisak profesionalnosti
doduse, zavisi i od vrste posla, mozda bi haljina u nekim slucajevima bila bolji izbor
ahahaha, a ti bi nesto dodao?![]()
meni s'ovim obrvama lichi na lindu![]()
Jes malo sredjena u GIMP-u
šta...odaje poslovnost ? a ovako golim rukama ležerni stil odaje utisak da je ležerna i u poslu ?
- - - - - - - - - -
a što smo šarmantni jebbalo majkuja ti juče rekoh...to mogu ovi haiku forumeri
šta...odaje poslovnost ? a ovako golim rukama ležerni stil odaje utisak da je ležerna i u poslu ?
- - - - - - - - - -
a što smo šarmantni jebbalo majkuja ti juče rekoh...to mogu ovi haiku forumeri
Može li neka košulja, lepršavija da nije uzana a bez detalja suvišnih?Za razgovor za posao obavezno odelo. Sa golim rukama- neeeeeee. Mora sako da se obuce
znam
takve se ribe izvode na večeru, otvaraju im se vrata, pridrže im se kaputi, pošalje dečko da odnese cveće komada 101 a unutra ceduljče...
ubogi smo ti mi za takve stvari...
Grcka zastava u pozadini,stepeniste,ti tako obucena-premocna slika.
Podseca na film o Rokiju kad trenira-jel* moze tu da se trci?
I meni se bas dopada...da ne trazim sliku i okrecem stranu, teska je to rabota
![]()
Ne treba na sarm da naseda![]()
znam
takve se ribe izvode na večeru, otvaraju im se vrata, pridrže im se kaputi, pošalje dečko da odnese cveće komada 101 a unutra ceduljče...
ubogi smo ti mi za takve stvari...
Ne, nego se ne ide na razgovor za posao za golim rukama. Ide se u odelu. Cak i kad ide za konkurises za konobara.
sad me baci u bedak odoh da zapalim jednu![]()
Ta koja se pali na 101 ruzu i ceduljice ti i ne treba![]()