Da vas vidim danas 4

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
a šta joj hvali...ništa nebi dodo ni oduzo...neznam uopće šta pita kad zna bolje od svijuh nas i njih...
sad mi jasno lajone na koji ti tip preferiraš da je smandrljaš i odvedeš tamo u minhen :per: samo pazi da ne polomiš zube tako o neku

pa kad nemate argumenata nju da pretresate jer nema joj zamerke, stvarno

a sto se tice kombinacije za razgovor, glasam za suknju i bluzicu, ipak mi deluje poslovnije od haljinice :)

Bas zato treba da obuce haljinu, da se razlikuje :ljutko:

- - - - - - - - - -

a šta joj hvali...ništa nebi dodo ni oduzo...neznam uopće šta pita kad zna bolje od svijuh nas i njih...
sad mi jasno lajone na koji ti tip preferiraš da je smandrljaš i odvedeš tamo u minhen :per: samo pazi da ne polomiš zube tako o neku

Bas nista ne bi dodao? :lol:

takve ribe ne žele da imaju luzere poput mene i tebe kraj sebe :ok: pucaju one na prave muškarce
jeote ja mislio to neka nadrk baba, ono neka blizu penzije a ona još ni poso nije našla :eek:

mozda neka i nasedne na ans sarm :lol:

ih bre jakobe, to je razgovor za posao a ne izlazak, ne treba da se razlikuje vec da ostavi utisak profesionalnosti
doduse, zavisi i od vrste posla, mozda bi haljina u nekim slucajevima bila bolji izbor

ahahaha, a ti bi nesto dodao? :lol:

Ma ko sto rece Majki nijedna mi kombinacija ne izgleda nesto extra poslovno, cak mi ova druga crno bela izgleda i previse sexy za posao.

A dajem glavu da ce 90% njih tako doci obuceno jer je to sad mainstream misljenje o poslovnom oblacenju - uska suknja i gore bela bluza :bljuc:

Ja?

Ma gde bi ja :cistinaocare:

Ne, nego se ne ide na razgovor za posao za golim rukama. Ide se u odelu. Cak i kad ide za konkurises za konobara.

ok, dobro, nego sam samo pito jel razlog za to onaj što sam naveo ?

- - - - - - - - - -

:rumenko:

sad me baci u bedak odoh da zapalim jednu :(

ja kad sam je vido prvo sam jednu da se smirim, posle sam drugu jer sam se ubedačio

- - - - - - - - - -

:bljuc:

Ta koja se pali na 101 ruzu i ceduljice ti i ne treba :lol:

dobro, to mi prvo palo na pamet...inače ja nebi tako...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back