DeeLite
Zaslužan član
- Poruka
- 141.958
ne daj se 
mora da pokušava te zauzda, pogotovo zarad interesa svog deteta, to je normalno...

mora da pokušava te zauzda, pogotovo zarad interesa svog deteta, to je normalno...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Oženih se pre 3 mjeseca . Sad imam i ćerku .
Ubio sam dve muve jednim udarcem .
Hebiga , ko da pravi djecu u mojim godinama ?
![]()
Čestitam Sarvase...Oženih se pre 3 mjeseca . Sad imam i ćerku .
![]()
Tako ja zelim da dodjem do negde kad dodju neke godine i nadjem nekog coveka koji ima decu,sa kojim cu moci da zivim zajedno bez braka i ne bakcem se oko radjanja i gluposti.Oženih se pre 3 mjeseca . Sad imam i ćerku .
![]()
Mala je odličan djak u srednjoj elektrotehničkoj ( informatički smjer ) .
Da sam je ja pravio bila bi garantovano mulac .
( ala se nahvalih )
Znam ja i da popizdim ali me ne ebavaju 2% !
![]()
Super, a najbitnije je da je svima vama okOženih se pre 3 mjeseca . Sad imam i ćerku .
![]()
Stvarno je genije . Iz te škole se kvalifikovala na republičko takmičenje iz književnosti . Uz to pohadja i srednju muzičkuMalecka je genije cim je u toj skoli i na tom smeru![]()
Stvarno je genije . Iz te škole se kvalifikovala na republičko takmičenje iz književnosti . Uz to pohadja i srednju muzičku
( svira saksofon ) i još koješta . Opčinjena je Japanom i tamo planira da studira . Još jedna fotka i od mene dosta !
![]()
pa da
![]()
- - - - - - - - - -
a i rodjeni brat nedjin, mire.. i on se dobro obukao iako je malo mladji
![]()
Stvarno je genije . Iz te škole se kvalifikovala na republičko takmičenje iz književnosti . Uz to pohadja i srednju muzičku
( svira saksofon ) i još koješta . Opčinjena je Japanom i tamo planira da studira . Još jedna fotka i od mene dosta !
![]()
Ima li ista bolje nego videti ljude koji su srecni. Svaka cast narode.Stvarno je genije . Iz te škole se kvalifikovala na republičko takmičenje iz književnosti . Uz to pohadja i srednju muzičku
![]()
A ti misliš da je mene briga što su retro ? I ja sam retro !
Nije me briga ni da li mi dobro stoje već da li se u njima
osjećam ugodno . 100 ljudi - 100 mišljenja , 100 žena - 200 sisa !![]()
Vid mišića bogteStvarno je genije . Iz te škole se kvalifikovala na republičko takmičenje iz književnosti . Uz to pohadja i srednju muzičku
![]()
+1 Mene nije ni zanimalo,bitno je da se udobno osecam u tome sto nosim.tacno.ja nit vise znam sta je moderno,nit me to vise interesuje.nosim sta mi prija i super mi je sto ne robujem ni trendovima ni misljenju okoline
Neće biti postrojavanja ali će biti zadataka . Ova moja se voli voziti na motoru i dobila je zadatak da položi za " A " kategoriju .Čestitam Saki. Da vam bude na sreću. Samo nemoj da preterano pametuješ i postrojavaš ih kao Bata Stojković one njegove u Varljivom letu, ovako te molim. Plašim se da ćeš nesvesno, iz najbolje namere deliti savete i naređenja, a da će to početi da ih smara. Valjda nisam i ja takav, mada su mnogi poželeli da mi to pripišu.
Moram da kažem da već osećam pomalo žal jer više neće biti tih nekih tvojih druženja, neće se više ići motorom do Leskovca da bi se popila kafa. To je ta neka stara garda, sve vas je manje.