gost 171789
Elita
- Poruka
- 16.594
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Odoh da se spremam za real life...Prilika je ozbiljna.Spram nje i frizura...Ozbiljna.
Pogledajte prilog 258429
 ) I još očekujem da na slici vidim zadovoljnu domaćicu...
) I još očekujem da na slici vidim zadovoljnu domaćicu... )
)

daj jos tih od pre neki dandanas i pre par dana

...
...

, pijaca tekstila i voznja limunizom na veceru (pokvario se minibus, jedino sto su imali da posalju je bila limuzina
, pijaca tekstila i voznja limunizom na veceru (pokvario se minibus, jedino sto su imali da posalju je bila limuzina )
)
koje perverzije sa zgradamaburj khalifa, najvisa zgrada na svetu. 124. sprat i pogled sa njega. meni je malo lose i muka, sto se i vidi
Pogledajte prilog 259117Pogledajte prilog 259115Pogledajte prilog 259116
dubai marina, pa onda plaza al mamzar,
Pogledajte prilog 259118Pogledajte prilog 259119

burj al arab, gde se slikaju svi turisti, pijaca tekstila i voznja limunizom na veceru (pokvario se minibus, jedino sto su imali da posalju je bila limuzina
)
 ...to je protivno mojim karakternim nacelima...ne zelim da budem ovca
 ...to je protivno mojim karakternim nacelima...ne zelim da budem ovca  ...
 ... ...
...
burj al arab, gde se slikaju svi turisti, pijaca tekstila i voznja limunizom na veceru (pokvario se minibus, jedino sto su imali da posalju je bila limuzina
)
Ehej, drugari
Jedna maskenbalska
Ko zna ko sam - bonaaaa

)

jes' valati si ona sa sisama?

)))
))) ))
))