DeeLite
Zaslužan član
- Poruka
- 141.958
mutno Dunavo
![]()
eto...sada bih te prepoznao kad bi te sreo kad idem ulicama grada Niša...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mutno Dunavo
![]()
Tek sada???eto...sada bih te prepoznao kad bi te sreo kad idem ulicama grada Niša...
ja uvek uredno pitam dali ima forumaljaka na prethodnim stranicama jer me mrzi da listam sam, pa čekam da mi neka od vas kaže...a sobzirom da mi nijedna od vas ne kaže, računam da fotaka i nema...
ja uvek uredno pitam dali ima forumaljaka na prethodnim stranicama jer me mrzi da listam sam, pa čekam da mi neka od vas kaže...a sobzirom da mi nijedna od vas ne kaže, računam da fotaka i nema...
Pita dete ćaleta pandura šta su to negativni brojevi i kako je npr: 4-6+2=0
Pandur: pa vidiš sine... Npr. u prazan autobus uđu 4 pandura. Ako na sledećoj stanici iz tog autobusa izađu šestorica, onda moraju da uđu dvojica, da bi autobus bio prazan.
pa kad ste ****** pa nijedna neće da mi kaže kad uredno pitam el ima fodaka na predhodnim stranama...A u tome je fora?
Auuu, šta si ti sve propustiJooooo....
Pa ko ti kriv kad računaš na nas peečke.pa kad ste ****** pa nijedna neće da mi kaže kad uredno pitam el ima fodaka na predhodnim stranama...![]()
Vezbanje![]()
Sijeva guza , a ne bluza !
guza, guza..
a miraz?![]()
У мираз доносим два студента на МАМОфинансирању, мужа на принудном и кућу у распаду.
imam garnishle...spojmo lepo i korisno![]()