Da vas pitam

Pritom, nijednom nisam pomislila da muškarci sa Foruma nisu vredni mog zaljubljivanja, da se razumemo.
Nisam težila nikad upoznavanju lično, nisam mogla da se posvetim tome, nisam ostavljala prostora za to da mi se neko i mimo ovog života na internetu svidi, a definitivno postoje mnogi koji su vredni pažnje, divljenja, pa i zaljubljivanja.

Ne mogu oni biti ni po čemu gori od npr. likova iz 316 serija koje sam odgledala, a o kojima vodim evidenciju, i u kojima sam se zaljubila 316X3 najmanje. Lik iz serije... ostaje u seriji, što meni iz nekih razloga odgovara, a osoba sa Foruma je ipak stvarna, pa ih ne mogu i ne želim svrstavati u isto ili slično po bilo čemu.

To nas ne čudi. Bivanje ljudskim bićem, nikada nije spadalo u tvoje baš jake strane
Pa sad.. "jake" strane su prijateljstvo, ljubav, simpatičnost, razumijevanje, pomaganje u nevolji.. ;)
Ipak, zaljubljenost i ljubav je nešto što se ne može (od)glumiti niti lagati, a još manje poigravati se sa nekim, davati lažnu nadu.. a to nikako ne spada u nekakve "jake" strane.. tako da se ne isčudjavaš, tamo.. sa nekim.a. ;)
@Paula hvala. :cool:

Back