Da vam vidim kucnog ljubimca

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Što su slatki...:)

Moj kućni ljubimac Crni Radovan visi mesecima u svojoj mreži izmedju plafona i bočnog levog ćoška terase
tako je lepu i čvrstu mrežu napravio, pojma nemate, prosto se presijava ona mreža kad je sunce obasja, ko biserima
da je ukrasio svoju spavaću, pa dnevnu itd. sobu...ništa ne traži i ne zahteva nikakvu negu i mnogo se volimo.
Svako jutro mu kažem -dobro jutro a on mrdne guzom i zatrese mrežu...:lol:

IMG_20130727_162150.jpg

IMG_20130727_162524.jpg

IMG_20130605_113201.jpg

baštenski ljubimci :)

nista za sada,dok ne kupimo kucu s dvoristem time out :(
stvarno sam mislila,vidi kako je mrsava jadna,ovaj moj debeli bi tad video kako ima srece u zivotu,a bila je tako mazna,i vidi kako je lepa,zelene oke a skroz bela,ma gemini bi se zaljubio na prvi pogled
e jedina mana sto je malo prljavusa :malav: uopste se ne lize kao moj macor,on to sve tako predano mora da polize i sape i glavu i dupe,a ona samo ono frk frk ko macka repom :lol:

stvarno sam mislila,vidi kako je mrsava jadna,ovaj moj debeli bi tad video kako ima srece u zivotu,a bila je tako mazna,i vidi kako je lepa,zelene oke a skroz bela,ma gemini bi se zaljubio na prvi pogled
e jedina mana sto je malo prljavusa :malav: uopste se ne lize kao moj macor,on to sve tako predano mora da polize i sape i glavu i dupe,a ona samo ono frk frk ko macka repom :lol:
ma boli je bar nije frigidusa:mrgreen:

To jeste, za psa je super kada ima dvoriste.
Sigurno bi se osvrnuo i razmislio. :lol:
Jeste lepa, ne treba onda redovno da se kupa. :lol:

I ja bih macu samo ne mozemo sada, moramo i mi da sacekamo. :( Tacnije ja bih dve jer bi mi bilo zao da je jedna stalno sama kuci, moracu i ja da vrsim pregovore po tom pitanju.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back