donamileva
Buduća legenda
- Poruka
- 30.635
da vam vidim najnoviju štetu koju su ljubimci napravili
[/IMG]
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

[/IMG]![]()
Bobi je postao forumska legenda![]()
Bobi je kapetan "od belu lađu"![]()
i juuuu
maltretirate bobija na camcu???
c c c![]()

Mačka Jolanda u akciji "uhvati pauka"....Pogledajte prilog 298225Pogledajte prilog 298226Pogledajte prilog 298227
nije to iz obesti, to su iskopali jer im je bilo vrućina
Tačno. Da je natopila deo zemlje na drugom mestu, da ne lipšu kere.
To i mačke rade, a za uspomenu ostave i posvetu na tom mestu lol

Tako i Toma, nikad nam nije ništa porušio, polomio.
Pozdrav za sve ljubimce i nove ljubimce. Svima kisovanje!!!

i ja sam cula da se psi tako hlade
ali
doticni dan proveode u hodniku kuce gde se iyleyavaju na plocicama pri cemu leye na ledjima a noge rasirene i dignute u vis da bi se sto vise hladili
uy to poloyaj se menja na pet minuta cim se plocice ugreju
a posto legnu, a ja na jih pusti medno desetak minuta da tece voda iy creva da se hlade, mokrih dekova travnjaka ima na sve trane
ovo su klasicni revolucionari podruivaci sistema
cesce ja tusiram kere u toku dana kad su ove vrucine no mnogi ljudim tokom nedelje sto tusiraju sebe
i ja bobija par puta dnevno rashladjujem u lavoru i to smatra kao strasnu uvredu.momentalno otrci u cvece,malo kopa,pokusava da zakopa sebe,dobro se uvalja mokar u zemlju i onda odusevljeno utrci u kucu i sedne na fotelju
Verujem ti, a i garantovano su čistiji od naroda, o bože i sad poskupela struja lol...i ja sam cula da se psi tako hlade
ali
doticni dan proveode u hodniku kuce gde se iyleyavaju na plocicama pri cemu leye na ledjima a noge rasirene i dignute u vis da bi se sto vise hladili
uy to poloyaj se menja na pet minuta cim se plocice ugreju
a posto legnu, a ja na jih pusti medno desetak minuta da tece voda iy creva da se hlade, mokrih dekova travnjaka ima na sve trane
ovo su klasicni revolucionari podruivaci sistema
cesce ja tusiram kere u toku dana kad su ove vrucine no mnogi ljudim tokom nedelje sto tusiraju sebe
- - - - - - - - - -
ni moj Gvozden
mislim yanemaruje se steta izazvana skokom i kacenjem na yavesu a u cilju hvatanja crvene tacke lasera
e sad
nije bas svaka yavesa ya macora od 7 kg
pa hoce i da padne
i da u padu ona a ne Gvoyden po nesto i obori![]()
[/IMG]![]()
)))Verujem ti, a i garantovano su čistiji od naroda, o bože i sad poskupela struja lol...
Gvozden mora da se vaspita, mačaka po dupencetu novinama ili prstom blago po ušima i jasno-ne!
Mene su najviše blamirali kučići i mačići dok smo imali kuću, pa tamo napravim zoo vrt, svi kerovi i mačke se presele kod mene.
Hvalio se ja jednoj maloj kako imam divnog mačka, kao dođi da ga vidiš, a bilo leto i vrućina, a on se, baraba uvaljao u ružičnjak, tamo je uvek bio hlad i svežina i onda oni tako na vlažnoj zemlji hlade stomake, a kako me izblamirao.
Izašao kaljav i blatnjav lol.,..a ja rekao, to je najčistija mačka koju sam imao kekeke..

a sa njim je poceo tako da se setka samo sto se Carli vrati uvek a ovo moje cudo ostalo negde....