Da vam vidim kucnog ljubimca

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
da vam vidim najnoviju štetu koju su ljubimci napravili
nzfwns.jpg
[/IMG]

nije to iz obesti, to su iskopali jer im je bilo vrućina

Tačno. Da je natopila deo zemlje na drugom mestu, da ne lipšu kere.
To i mačke rade, a za uspomenu ostave i posvetu na tom mestu lol

i ja sam cula da se psi tako hlade
ali
doticni dan proveode u hodniku kuce gde se iyleyavaju na plocicama pri cemu leye na ledjima a noge rasirene i dignute u vis da bi se sto vise hladili
uy to poloyaj se menja na pet minuta cim se plocice ugreju

a posto legnu, a ja na jih pusti medno desetak minuta da tece voda iy creva da se hlade, mokrih dekova travnjaka ima na sve trane
ovo su klasicni revolucionari podruivaci sistema:mrgreen:

cesce ja tusiram kere u toku dana kad su ove vrucine no mnogi ljudim tokom nedelje sto tusiraju sebe:)

- - - - - - - - - -

Tako i Toma, nikad nam nije ništa porušio, polomio.

Pozdrav za sve ljubimce i nove ljubimce. Svima kisovanje!!!

ni moj Gvozden
mislim yanemaruje se steta izazvana skokom i kacenjem na yavesu a u cilju hvatanja crvene tacke lasera
e sad
nije bas svaka yavesa ya macora od 7 kg
pa hoce i da padne
i da u padu ona a ne Gvoyden po nesto i obori:p

ali
doticni dan proveode u hodniku kuce gde se iyleyavaju na plocicama pri cemu leye na ledjima a noge rasirene i dignute u vis da bi se sto vise hladili

a posto legnu, a ja na jih pusti medno desetak minuta da tece voda iy creva da se hlade, mokrih dekova travnjaka ima na sve trane

cesce ja tusiram kere u toku dana kad su ove vrucine no mnogi ljudim tokom nedelje sto tusiraju sebe:)

i ja bobija par puta dnevno rashladjujem u lavoru i to smatra kao strasnu uvredu.momentalno otrci u cvece,malo kopa,pokusava da zakopa sebe,dobro se uvalja mokar u zemlju i onda odusevljeno utrci u kucu i sedne na fotelju

ali

- - - - - - - - - -

ni moj Gvozden
mislim yanemaruje se steta izazvana skokom i kacenjem na yavesu a u cilju hvatanja crvene tacke lasera
e sad
nije bas svaka yavesa ya macora od 7 kg
pa hoce i da padne
i da u padu ona a ne Gvoyden po nesto i obori:p
Verujem ti, a i garantovano su čistiji od naroda, o bože i sad poskupela struja lol...
Gvozden mora da se vaspita, mačaka po dupencetu novinama ili prstom blago po ušima i jasno-ne!
Mene su najviše blamirali kučići i mačići dok smo imali kuću, pa tamo napravim zoo vrt, svi kerovi i mačke se presele kod mene.
Hvalio se ja jednoj maloj kako imam divnog mačka, kao dođi da ga vidiš, a bilo leto i vrućina, a on se, baraba uvaljao u ružičnjak, tamo je uvek bio hlad i svežina i onda oni tako na vlažnoj zemlji hlade stomake, a kako me izblamirao.
Izašao kaljav i blatnjav lol.,..a ja rekao, to je najčistija mačka koju sam imao kekeke..

Verujem ti, a i garantovano su čistiji od naroda, o bože i sad poskupela struja lol...
Gvozden mora da se vaspita, mačaka po dupencetu novinama ili prstom blago po ušima i jasno-ne!
Mene su najviše blamirali kučići i mačići dok smo imali kuću, pa tamo napravim zoo vrt, svi kerovi i mačke se presele kod mene.
Hvalio se ja jednoj maloj kako imam divnog mačka, kao dođi da ga vidiš, a bilo leto i vrućina, a on se, baraba uvaljao u ružičnjak, tamo je uvek bio hlad i svežina i onda oni tako na vlažnoj zemlji hlade stomake, a kako me izblamirao.
Izašao kaljav i blatnjav lol.,..a ja rekao, to je najčistija mačka koju sam imao kekeke..

:)
To me podseti na ovog dzukca. Mali klipan, setka po zajednickom dvoristu zgrade, upeklo i nebo i zemlja...komsinica naisla okacila ves i deku da se ocedi. Prvo je lajao na nju (a mesec i po dana debelica mala), a mi ga nahvalismo kako je miran i pametnica, sve slusa kao veliki, zna sta sme sta ne...i dok mi tako drzimo slovo, on skontao da je zemlja vlazna i da ga fino rashladjuje kap po kap...a nisko okacen ves, pa krenu i da se mazi od deku kao macka. :rumenko:

dakleM
ima ljubomornih i ljubomnornih
pa velika praynina
pa Baja

sedim na klupi
Dona pored mene i ja je nazim
Doticni antihrist sa svih svojih 40 kila ili koje kilo manje u punom trku
poput macke uskace u moje krilo
ali to ku je malo
glavom pomera koju ruku onako iz sve snage da slkucajno ne dodirujem Donu
e sad
sto mi na nozi tragovi sapa,,sto mi natekla usna jer je tu njuskom u trku udario nema veye
on je smislio i uradio sta je hteo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back