Da vam vidim kucnog ljubimca

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
nisam ja kriva,cerka je :eek:
540141_10151510869892159_370822150_n.jpg

hajde,bas je lepo

- - - - - - - - - -

ulete mi kovac:) sa kuckom
Bolje s kučkom nego s ručkom(mislim na ručku od brave koja sva vrata otvara,al može i ručak kao jelo ako si gladna) :lol:

Setio se vica,malo da spamujem ionako spamujem na politici ceo dan,elem
zove tip s juga Srbije svoju devojku,ona nije tu,javlja se majka njena i kaže ona je na ručku.
Čovek kaže,pa dobro...kad sidje sa ručku jel može da mi se javi?
:malav:

Poslednja izmena:
Bolje s kučkom nego s ručkom(mislim na ručku od brave koja sva vrata otvara,al može i ručak kao jelo ako si gladna) :lol:
bolje taj za brave,vec sam rucala :zcepanje:

inace tema je prigodna,pa da se pozalim,bobi od jutros ne moze na noge,na silu sam ga iznela napolje,ima proliv.nosila sam ga kod veterinara,nema temperaturu,misli da se uzasno prejeo juce,ja sam ga nakljukala przenom ikrom,bas puno,a mami kad je pitala dal je jeo nisam smela da kazem,jer normalno nit sme przeno,nit sme ikru,pa ga je i ona naterala da jede piletinu iz supe

bolje taj za brave,vec sam rucala :zcepanje:

inace tema je prigodna,pa da se pozalim,bobi od jutros ne moze na noge,na silu sam ga iznela napolje,ima proliv.nosila sam ga kod veterinara,nema temperaturu,misli da se uzasno prejeo juce,ja sam ga nakljukala przenom ikrom,bas puno,a mami kad je pitala dal je jeo nisam smela da kazem,jer normalno nit sme przeno,nit sme ikru,pa ga je i ona naterala da jede piletinu iz supe

Ti si ko onaj tvoj komšija,moj drugar iz Rakovca što je mački davao ikru i kedere sa Dunava....vole one al ne znaju granicu...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back