Da vam vidim kucnog ljubimca

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
isti bobi
733858_10151332799540886_119475899_n.jpg

Може мала дигресија?

Смоквице, која је раса твој Боби?

Ова моја шмизла ме удави, видела је на слици Џек Расел теријера (који јако личи ово твоје кучиште) и сваки дан ме гњави да јој купим.

Ја се баш нешто и не отимам, јер је стварно бомбона, само ме занима која је раса овај твој и како си га набавила?

Може мала дигресија?

Смоквице, која је раса твој Боби?

Ова моја шмизла ме удави, видела је на слици Џек Расел теријера (који јако личи ово твоје кучиште) и сваки дан ме гњави да јој купим.

Ја се баш нешто и не отимам, јер је стварно бомбона, само ме занима која је раса овај твој и како си га набавила?

jeste dzek rasel je
nasli smo oglas preko interneta
i mogu ti reci da je on kao igracka,ali sa druge strane je i ziva vatra
znaci voli grubu igru,otimanje,jako duge brze setnje,stalno trazi paznju,ne voli da se mazi,zahteva da mu bacas loptu u nedogled
nije pas koji voli da bude ostavljen u stanu dok si na poslu
od mnogih sam cula da i unistava namestaj i kablove,al ovaj moj po tom pitanju je majka janja
e da i ako je kastriran prilicno je drcan i medju psima voli da namece svoju volju i da bude sve po njegovom

Maca Milovina se preksinoć okotila i bilo je 7 mačića ! ujutro su mačići bili polu živi,neki su poumirali,da li od hladnoće -ne znam.Tata je oživljavao neke tako što ih je grejao u kući,ali mačka nije imala mleka i svi su uginuli.
Za ovaj slučaj nikad nisam čula.

Ona je sada dobro,tata je juče okupao :)
Živeo moj tata i moja maca Milovina :)

Maca Milovina se preksinoć okotila i bilo je 7 mačića ! ujutro su mačići bili polu živi,neki su poumirali,da li od hladnoće -ne znam.Tata je oživljavao neke tako što ih je grejao u kući,ali mačka nije imala mleka i svi su uginuli.

Брз опорвак Миловини желе Тома и ја
тужни што нема мачића са оним прелепим шапама.

Омацила, а док је била гравидна, беше смацна.
Штета за мачиће, мада седам мачића...
Мачке омаце 3-5 мачића и то могу да отхране, али седам....

јао, баш ми је жао, сироти мачићи
много их је било, можда зато
а јел су јој први мачићи?
Омацила, а док је била гравидна, беше смацна.
Штета за мачиће, мада седам мачића...
Мачке омаце 3-5 мачића и то могу да отхране, али седам....
их моро си да је исправиш :mrgreen: :zcepanje:
мада, морам признати да сам прво помислила да се ради о куји, па сам након другог читања схватила да је реч о маци

- - - - - - - - - -

Pogledajte prilog 276727

Ljubimac je ovaj desno, levo je moj suprug :lol: Oni vole tako da dremaju zajedno.

јао што је сладак, мислим зека
и мени моја беба зека спава под грлом морам да терам неког да је слика тако

Ej cica mace su vam:heart:, ove dve kulerke, pa onda tigar, pa novopečena mama (na žalost neuspešno), ali mace su mi :cool:

Imala sam ih dok sam bila devojka, tj. kod roditelja, ali od kad sam se udala bilo je ili on ili ja, pa sam se odrekla moje mace, koje nema više.

Sad su moji zaluđeni kučićima, ali nikada ne bih prodala ljubav prema macama:heart::zper:

jutros u parku sretnem coveka vodi njufaudlendera,70 kila zive vage i pocnem da vicem,bobi dodji
a covek ce,nece,ne bojte se
ja reko,hoce,hoce
kaze,ma nece ne brinite
tek ovo moje djubre od psa krene da rezi i nasrce ,a ni do kolena mu nije
samo sto nije rastgao vola:fdlan:
a covek se smeje,kaze,ja mislio vi se bojite da moj ne napadne

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back