kamenicvet
Iskusan
- Poruka
- 5.440
Beba od mesec dana.
Pogledajte prilog 275270 .... Pogledajte prilog 275271 ... Pogledajte prilog 275272
prelatka je <3 Sa kim pariš svoje čupavice, da li je uvek isti pas u pitanju?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Beba od mesec dana.
Pogledajte prilog 275270 .... Pogledajte prilog 275271 ... Pogledajte prilog 275272
isti bobi![]()
Може мала дигресија?
Смоквице, која је раса твој Боби?
Ова моја шмизла ме удави, видела је на слици Џек Расел теријера (који јако личи ово твоје кучиште) и сваки дан ме гњави да јој купим.
Ја се баш нешто и не отимам, јер је стварно бомбона, само ме занима која је раса овај твој и како си га набавила?
Maca Milovina se preksinoć okotila i bilo je 7 mačića ! ujutro su mačići bili polu živi,neki su poumirali,da li od hladnoće -ne znam.Tata je oživljavao neke tako što ih je grejao u kući,ali mačka nije imala mleka i svi su uginuli.
Za ovaj slučaj nikad nisam čula.
Ona je sada dobro,tata je juče okupao![]()
Živeo moj tata i moja maca Milovina![]()
da.Čak ni jedno mače nije ličilo na nju ! a stvarno je jako lepakao nacrtana.
planiram i to pod obavezno,jer šta bi sa tolikim mačićima .samo ne znam kad,i ne znam koji je period od porodjaja do sledećeg parenja.A jel planirate da sterilisete macu?
planiram i to pod obavezno,jer šta bi sa tolikim mačićima .samo ne znam kad,i ne znam koji je period od porodjaja do sledećeg parenja.
Jel zna neko?
planiram i to pod obavezno,jer šta bi sa tolikim mačićima .samo ne znam kad,i ne znam koji je period od porodjaja do sledećeg parenja.
Jel zna neko?
Омацила, а док је била гравидна, беше смацна.Maca Milovina se preksinoć okotila i bilo je 7 mačića ! ujutro su mačići bili polu živi,neki su poumirali,da li od hladnoće -ne znam.Tata je oživljavao neke tako što ih je grejao u kući,ali mačka nije imala mleka i svi su uginuli.
јао, баш ми је жао, сироти мачићиMaca Milovina se preksinoć okotila i bilo je 7 mačića ! ujutro su mačići bili polu živi,neki su poumirali,da li od hladnoće -ne znam.Tata je oživljavao neke tako što ih je grejao u kući,ali mačka nije imala mleka i svi su uginuli.
их моро си да је исправишОмацила, а док је била гравидна, беше смацна.
Штета за мачиће, мада седам мачића...
Мачке омаце 3-5 мачића и то могу да отхране, али седам....
Pogledajte prilog 276727
Ljubimac je ovaj desno, levo je moj suprugOni vole tako da dremaju zajedno.
kucni ljubimac....ma sta podrazumjevali pod tim.
![]()