Da vam vidim kucnog ljubimca 2

20250816_180921_061758.jpg

20250816_180950_061616.jpg

Slepa maca koja već dugo obitava kod crkve u mom mestu. Vrlo umiljata i pametna .

Ја му пружио руку и мазим га по глави пар секунди а он ћути. Кад после четри секунде БАМ !! Ладно ме шчепа за руку и крену да је гризе. Почеше да га вуку за поводац. Ко зна шта би било од моје руке да није пустио. Причам о неком пит булу који ми је деловао умиљато.

viber_image_2025-09-21_19-17-28-851.jpg

Evo mog "matorca", već je 14 godina napunio.
1760471522363.png

Jadnička je nešto boleo zub (mi to tada nismo znali), pa je, pokušavajući to da odagna, inficirao oko. Levi obraz mu je natekao i oko mu je bilo skoro potpuno zatvoreno. Došao veterinar, najpre izvadio taj zubić koji se klatio, dao mu neke injekcije, posle dva dana je opet došao i špricom mu izvukao dve pune ampule gnoja i sukrvice. Sad je dobro (možete videti na slici kako mu je levi obraz još uvek malčice natekao), mada mu dajemo kapi za oči protiv eventualnih novih infekcija, kao i antibiotski sirup.

Pogledajte prilog 1800352

Jadnička je nešto boleo zub (mi to tada nismo znali), pa je, pokušavajući to da odagna, inficirao oko. Levi obraz mu je natekao i oko mu je bilo skoro potpuno zatvoreno. Došao veterinar, najpre izvadio taj zubić koji se klatio, dao mu neke injekcije, posle dva dana je opet došao i špricom mu izvukao dve pune ampule gnoja i sukrvice. Sad je dobro (možete videti na slici kako mu je levi obraz još uvek malčice natekao), mada mu dajemo kapi za oči protiv eventualnih novih infekcija, kao i antibiotski sirup.
❤️

Pogledajte prilog 1800352

Dušička jedna lepa ❤️🥹

Mačke su jako tvrdoglave kad se tiče pokazivanja bolova, dosta skrivaju da ih nešto muči.

Back