mario80
Stara legenda
- Poruka
- 81.189
A moj? A moj? A moj? mislim nick... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mario80:A moj? A moj? A moj? mislim nick...![]()
Liblet:Ti spadaš u zagorele egomanijake.![]()
Čim ti se učini da te neko uvredio, ti ga izvređaš pošteno, a čim se neko složi sa tobom, ti je muvaš.
![]()
Nemaš sredinu-lepo ponašanje. 8-)
Kuckandra:Pa neprofitabilan sigurno. Ni jedna ne bi pristala da glumi s tobom!![]()
![]()
![]()
sinnke:Svrsavanje po licu je najbolje kad se kita prisloni uz lice i onda samo u tom potezu razmazati.
Ostaje vise vitamina i koza bude zategnutija, pogotovo ako odstoji neko vreme.
ns11:E ovo ko najnovija maska za lice
Jel ti to misliš da prodaš patent.
Možda i koju kintu zaradiš
Hej pa ti si onaj što gradi izvesne monumentalne spomenike sa religioznom tematikom tj. narodski rečeno žicaš kintu da napraviš crkvu?!! Hi, hi! Koji si ti lik! E, ljudi moji stvarno nas ima svakakvih! Ne možeš i da zaradiš i da kresneš. Toga ovde kod nas nema. Ko kresne, plati. Ko zaradi na sexu, prostituiše se. Sem ako ne pripadaš onim sektama što organizuju orgije za lojalne članove, pardon, vernike. Mada čisto sumnjam. Uz to, zar pravoslavna crkva ne propagira uzdržavanje od sexa pre braka? Ili ti pod sexom podrazumevaš samo ono uđem...izađem...gotovo?!! A to "razmazivanje" mu dođe nešto kao "miropomazanje"?!!vaseron:DA LI VAM ODGOVARA SVRSSSSS..PO LICU OSTALA MAZANJA..zeljno ocekivan odg.od gossce.