Da vam kane 20.000 evra

Kupila bi granule psima lutalicama za sve pare i gulaš pileći pedigree i poslastice.

Ako bi kojim slučajem ostalo nešto keša odvela bi jednog ortaka na pivo, jednog u bioskop, jednog u pležr, a zbog jedne budale bi nasula pun rezervoar goriva i zapalila u njegovu daleku selendru da ga prvo u facu iznapušavam, a onda izgrlim jer ga ipak volim iako je pajserčina teška. E i jednog bi vodila na ručak. I da kupila bi sestri neki poklončić. Eto.

Imas li ti miraza ?Mislis li ti da se udas?

- - - - - - - - - -

Ako mogu u skandinaviju, ako ne moze i bivsi SSSR.

Mogu to i u Mongoliji, lepsa klima.

Pravac kazablanka. U Svajcarsku!

Poslednja izmena:
Resili su sada da tamane lutalice. Ako ih ne usvoje u roku od mesec, sledi uspavljivanje, tako da ih vise nece mnogo ni biti.
:cool:

Ko je bre rešio, de je rešio, šta lažeš bre samo da bi mi skakao po živcima

Jbt pa vi nikakvu ideju nemate za 20 000 evra.
Sta kazete? Malo vam?
Koji ste vi mamlazi...

:lol:

Ma Nemoj da ga budis za 20 000.
Nece da razgovara uopste.

:hahaha1:

Imas li ti miraza ?Mislis li ti da se udas?

Nemam. Neću da se udajem još nisam našla pravu curu, ne staj mi na muku alo bre šta je ovo danas

Dobroj devojci miraz ne treba a losoj tesko da moze da pomogne.

Jašta bre koji će mi mirazi :heart:

A i nikad mi nece biti jasno sto se tolko zgrazavate ubistva pasa lutalica, kad je mislim ubistvo stoke, junadi, jarica, jagnjadi i svinja de fakto isto.:confused:

Svako ubistvo zivotinje je ruzna stvar, medjutim izmedju neceg cime se hranimo i sport killing ima razlike. Ubiti kravu znaci nahraniti porodicu, zaraditi novac, jelte. Ubiti psa "for the lols", pa.. Nema mnogo smisla. Opasne lutalice.. Hm. Ima ih ovde. Jbg, sad treba da kazem "to treba neko da resi". Al nece niko dok mi sami ne resimo. I necemo, drndamo ovde na forumu iz svoje fotelje. Nesto resiti jbg, treba se ustane.

Svako ubistvo zivotinje je ruzna stvar, medjutim izmedju neceg cime se hranimo i sport killing ima razlike. Ubiti kravu znaci nahraniti porodicu, zaraditi novac, jelte. Ubiti psa "for the lols", pa.. Nema mnogo smisla. Opasne lutalice.. Hm. Ima ih ovde. Jbg, sad treba da kazem "to treba neko da resi". Al nece niko dok mi sami ne resimo. I necemo, drndamo ovde na forumu iz svoje fotelje. Nesto resiti jbg, treba se ustane.

Ne, ubijaju ih u kafilerijama, bar sam tako procitao, jer drzava nema para da ih hrani. Ne podrzavam ni ja nikakav sport killing, mada se na primer neki moji rodjaci time bave, lovom.

Back