andjelijaa
Elita
- Poruka
- 17.388
sta te briga,imas domace sljiveСа пиштољем на челу?!?
Био бих мотивисан, али не знам да ли бих имао потенцију...![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sta te briga,imas domace sljiveСа пиштољем на челу?!?
Био бих мотивисан, али не знам да ли бих имао потенцију...![]()
Jjjooojjjj... što nema ovakva tema za žene, pa da te vidim...Haj ba, u mraku svaka ista![]()
ovde definitivno fali ono.... " odgovorite u roku od 5 sekundi"
Какош је видит кад су у мраку све исте?Jjjooojjjj... što nema ovakva tema za žene, pa da te vidim...
... и кајаћете се остатак живота.ovde definitivno fali ono.... " odgovorite u roku od 5 sekundi"
baš ću da pogledam da nađemJjjooojjjj... što nema ovakva tema za žene, pa da te vidim...
@Sensei, iskopaj nešto kao boga te molim.
poželeti herpes Vučiću?Kao što volim napisati - mogla si mi psovati i kleti obitelj, prijetiti nasiljem, mučenjem, sakaćenjem, poželjeti meni i najbližima smrt u najgorim mukama... ali neke granice bi ipak trebale postojati.
poželeti herpes Vučiću?![]()
Чека те, Џорџи. Само за тебе одсекла Ђолета, отишла на пластичну хирургију лица и дотерала се.To sledece otklanja,vi nestrpljivi uzite odrone
Са Есмом и без пиштоља.
Okreneš je potrbuške i bog da te vidi.
Ево и за тебе.Posto nema vremenski period onda ova podgojena. Taman bih je na dijetu bnacio jedno 6 meseci da skine jedno 60kg
Vuk je doneo svoj izbor.Išao bih logikom, ako metak nije hteo Vuka Draškovića, možda se i meni posreći![]()
Vuk je doneo svoj izbor.
Samo me interesuje kako li su tek ostale tri izgledale
E tako ko se zadnji smejeЧека те, Џорџи. Само за тебе одсекла Ђолета, отишла на пластичну хирургију лица и дотерала се.
Pogledajte prilog 1603642
Debelu i bez pistolja.
A povela i kravu ako hoće nešto novo da probaЧека те, Џорџи. Само за тебе одсекла Ђолета, отишла на пластичну хирургију лица и дотерала се.
Pogledajte prilog 1603642
Whoopy najbolji izbor...
Jedino je Đorđika ubo gore od tebe.Whoopy najbolji izbor...