andjelijaa
Iskusan
- Poruka
- 5.573
sta te briga,imas domace sljiveСа пиштољем на челу?!?
Био бих мотивисан, али не знам да ли бих имао потенцију...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sta te briga,imas domace sljiveСа пиштољем на челу?!?
Био бих мотивисан, али не знам да ли бих имао потенцију...
Jjjooojjjj... što nema ovakva tema za žene, pa da te vidim...Haj ba, u mraku svaka ista
ovde definitivno fali ono.... " odgovorite u roku od 5 sekundi"
Какош је видит кад су у мраку све исте?Jjjooojjjj... što nema ovakva tema za žene, pa da te vidim...
... и кајаћете се остатак живота.ovde definitivno fali ono.... " odgovorite u roku od 5 sekundi"
baš ću da pogledam da nađemJjjooojjjj... što nema ovakva tema za žene, pa da te vidim...
@Sensei, iskopaj nešto kao boga te molim.
poželeti herpes Vučiću?Kao što volim napisati - mogla si mi psovati i kleti obitelj, prijetiti nasiljem, mučenjem, sakaćenjem, poželjeti meni i najbližima smrt u najgorim mukama... ali neke granice bi ipak trebale postojati.
poželeti herpes Vučiću?
Чека те, Џорџи. Само за тебе одсекла Ђолета, отишла на пластичну хирургију лица и дотерала се.To sledece otklanja,vi nestrpljivi uzite odrone
Са Есмом и без пиштоља.
Okreneš je potrbuške i bog da te vidi.
Ево и за тебе.Posto nema vremenski period onda ova podgojena. Taman bih je na dijetu bnacio jedno 6 meseci da skine jedno 60kg
Vuk je doneo svoj izbor.Išao bih logikom, ako metak nije hteo Vuka Draškovića, možda se i meni posreći
Vuk je doneo svoj izbor.
Samo me interesuje kako li su tek ostale tri izgledale
E tako ko se zadnji smejeЧека те, Џорџи. Само за тебе одсекла Ђолета, отишла на пластичну хирургију лица и дотерала се.
Pogledajte prilog 1603642
Debelu i bez pistolja.
A povela i kravu ako hoće nešto novo da probaЧека те, Џорџи. Само за тебе одсекла Ђолета, отишла на пластичну хирургију лица и дотерала се.
Pogledajte prilog 1603642
Whoopy najbolji izbor...
Jedino je Đorđika ubo gore od tebe.Whoopy najbolji izbor...