Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 219.265
To sledece otklanja,vi nestrpljivi uzite odrone
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pomogao bi i sam stisnuo obarac.
Batice, koju bi ti mrknuo?
Dolje lijevo bez da razmišljam.
Ne možeПрва има киту.
Трећа је непроверена
Четврта исто
Остаје ми друга...она је сигурица...
Redom,bez preskakanja,jer čet'r puta je čet'r putaBatice, koju bi ti mrknuo?
Jel ova gore levo barem pasivna?
Ma pasiv je 100 posto. Ajl tejk maj chensiz.Чар је да се ништа не зна.
Остала ти је доле десно
Очигледно без размишљања, замисли да она поред те миле, њежне и неодољиве фаце има још и киту.Dolje lijevo bez da razmišljam.
Друга има најмању киту, скоро да се и не види колицна је.Прва има киту.
Трећа је непроверена
Четврта исто
To u skladu sa onom drevnom kineskom poslovicom “od birača nema jebbača”?Redom,bez preskakanja,jer čet'r puta je čet'r puta
ja sam bezecovao na vremeNe može
Nju je uzeo Sensei
jel mozes ti to da savladas?Прва има киту.
Трећа је непроверена
Четврта исто
Очигледно без размишљања, замисли да она поред те миле, њежне и неодољиве фаце има још и киту.
Ti bi ovu četvrtu i bez pištolja
Ali nije, svaka slika precizira u čemu je kvaka.
Ovo bi bila neka starija gospođa, feministkinja.
Takvu bi s guštom isprangijao, da kasnije može kukati kako ju je bijeli, konzervativni, heteroseksualni muškarac na položaju, iskoristio.
Kao što volim napisati - mogla si mi psovati i kleti obitelj, prijetiti nasiljem, mučenjem, sakaćenjem, poželjeti meni i najbližima smrt u najgorim mukama... ali neke granice bi ipak trebale postojati.Ti bi ovu četvrtu i bez pištolja
Kao što volim napisati - mogla si mi psovati i kleti obitelj, prijetiti nasiljem, mučenjem, sakaćenjem, poželjeti meni i najbližima smrt u najgorim mukama... ali neke granice bi ipak trebale postojati.
Haj ba, u mraku svaka istaKao što volim napisati - mogla si mi psovati i kleti obitelj, prijetiti nasiljem, mučenjem, sakaćenjem, poželjeti meni i najbližima smrt u najgorim mukama... ali neke granice bi ipak trebale postojati.
jel mozes ti to da savladas?