Da su sutra izbori...

Da se sutra održavaju vanredni parlamentarni izbori u Srbiji glasali bi za

• Lista široke koalicija vlasti, novi Pokret, SNS, SPS, SRS, Vulin, JS

glasova: 5 12,5%
  • Studentska lista

glasova: 28 70,0%
  • Šarovićeva lista

glasova: 1 2,5%
  • Opoziciona lista koja nije uz studente, npr DSS

glasova: 0 0,0%
  • Prorežimska lista koja je navodno opoziciona, npr Mi

glasova: 1 2,5%
  • Manjinska lista

glasova: 0 0,0%
  • Neću izaći na izbore

glasova: 5 12,5%

• Ukupno glasova
    40
Da li misliš da je bolje ići u jednoj koloni i imati samo 2 predstavnika u RIK-u ili je bolje da opozicija ima više članova RIK-a?

Ako se ide u jednoj koloni, član i zamenik člana proširenog sastava moraju savršeno dobro da poznaju sve izborne zakone, sve načine na koje vlast može da namesti izbore, itd..

Pišem ovo jer ne mogu da zaboravim prvu izjavu Zorana Alimpića ( DS ) kada je bio član GIK-a.

Nadam se da znaš o čemu pišem.

Ti članovi OIK-a, GIK-a, RIK-a su najvažniji.
Što se tiče izbornih krađa, o tome se ipak najviše čuje od onih koji su svojevremeno pravili vladu sa neograničenim ovlašćenjima od 3. I 4. partije na rang listi…

A2C71477-6494-4D96-93E4-4EF33A9317A1.jpeg

Šta misliš, koliko li to glasova može da očekuje lista za koju botuje Nataša Kandić?
Verovatno sličan broj glasova kao i lista na čijem bi čelu bila ustaška unuka Ana Brnabić, član ŽLB ( žute lopovske bande) Zorana Mihajlović, član ŽLB lopina Goran Vesić, član ŽLB lopina Siniša Mali, bivši predsednik ŽLB Dragan Šutanovac - poznat kao topioničar tenkova,...

Vlast će sigurno ići u širokoj listi, nije vreme za raspianje glasova

Tzv. studentska lista je sigurna

Šarović će izaći i napraviti listu

Neko iz opozicije će izdati studente i gurati solo

Neko će glumeti opoziciju i nadati se cenzusu da podrži režim

Da vidimo kakvi su trenutni procenti

anketa ti je tendeciozna zato ti je tema ispala glupa

Meni je neprihvatljivo da prihvatim sve odluke koje je Vucic i Vu kompanija donela i izmenila u Srbiji..
A izbori to cine....bukvalno ce sve promene biti prihvacene i ugradjene, sto znaci krecemo od sada, a sada je neprihvatljivo stanje za mene po mnogo parametara..

Niti socijalna politika niti institucionalna politika, niti penziona politika, niti zdravstvena politika, niti medjunarodna politika niti kosovska politika, npr , dati im nezavisnost a ne zatvoriti granicu , koja je i dalje suplja totalno , ja sam hteo obrnuto....da Srbija ima kontrolu sta ulazi kroz tu rupu , a da se smanjuje nivo nezavisnosti Siptara u odnosu na Srbiju...

Zatim pisari , zatim novi sistem u katastru da mozes da menjas vlasnistvo bez saglasnosti vlasnika....zatim naplatitelji , ili kako ih vec zovete, cak sam i ja dosao u kontakt sa njima, relativno bezbolno 2 puta ali cak i ja koji nemam kredita, nemam dugova i opet sam dosao u konflitne situacije sa njima....doduse nisu me nokautirali, tj prosao sam bezbolno...

Princip da je dozvoljena kradja, koji je osokolio mnoge komsije...
Jasni principi materijalizma dobro , to je bilo vec u narodu , sad je samo ogoljeno i modernizovano , to je osnova tolike ljubavi naroda i SNS...to mozda i nije lose....svi smo jasno uvideli koliko smo grupno tesko smece....

Back