Meni je neprihvatljivo da prihvatim sve odluke koje je Vucic i Vu kompanija donela i izmenila u Srbiji..
A izbori to cine....bukvalno ce sve promene biti prihvacene i ugradjene, sto znaci krecemo od sada, a sada je neprihvatljivo stanje za mene po mnogo parametara..
Niti socijalna politika niti institucionalna politika, niti penziona politika, niti zdravstvena politika, niti medjunarodna politika niti kosovska politika, npr , dati im nezavisnost a ne zatvoriti granicu , koja je i dalje suplja totalno , ja sam hteo obrnuto....da Srbija ima kontrolu sta ulazi kroz tu rupu , a da se smanjuje nivo nezavisnosti Siptara u odnosu na Srbiju...
Zatim pisari , zatim novi sistem u katastru da mozes da menjas vlasnistvo bez saglasnosti vlasnika....zatim naplatitelji , ili kako ih vec zovete, cak sam i ja dosao u kontakt sa njima, relativno bezbolno 2 puta ali cak i ja koji nemam kredita, nemam dugova i opet sam dosao u konflitne situacije sa njima....doduse nisu me nokautirali, tj prosao sam bezbolno...
Princip da je dozvoljena kradja, koji je osokolio mnoge komsije...
Jasni principi materijalizma dobro , to je bilo vec u narodu , sad je samo ogoljeno i modernizovano , to je osnova tolike ljubavi naroda i SNS...to mozda i nije lose....svi smo jasno uvideli koliko smo grupno tesko smece....