zplja
Poznat
- Poruka
- 7.688
Cega da se prisete.Toga sto se Toma nije jos preselio? Ma daj nemoj da zezas, kao da je to neka vazna stvar.Pa, SRS biraci bi trebalo malo da se prisete takvih stvari....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cega da se prisete.Toga sto se Toma nije jos preselio? Ma daj nemoj da zezas, kao da je to neka vazna stvar.Pa, SRS biraci bi trebalo malo da se prisete takvih stvari....
Cega da se prisete.Toga sto se Toma nije jos preselio? Ma daj nemoj da zezas, kao da je to neka vazna stvar.

Zasto da se povuce iz politike kad je zamneik predswednika najvece stranke u Srbiji?Da, toga da se nije preselio, kada je dizao moral "pravim" Srbima i sve vikao "Ja necu da zivim u toj ulici".
Pa da se prisete i svih njegovih izjava "Ako izgubimo izbore, povlacim se iz politike" i slicno.
Meni upravo to govori o doslednosti.
За европску Србију - Борис Тадић
*Ljudmila* 1 10,00%
Знао сам!![]()

Ko ce ako nece stara koka demokrata *Ljudmila*![]()
pa smem valjda da glasam za koga ja hocu![]()

Tek ce da te oduseve![]()
Dokle god se budu drzali svojih principa imaju moj glas. Svi ostali su se dosada prodali i to za sitne pare

a sto za botu?
Zasto da se povuce iz politike kad je zamneik predswednika najvece stranke u Srbiji?
Dosledniost je obecanje DS da ce nas "uvesti" u EU?
Pa valjkda ne verujes u te bajke.
Ja to i kazem. Njihov princip je nezavisno Kosovo. A tek ce da te oduseve kada i tvoju Vojvodinu pocnu spominjati.
Ja to i kazem. Njihov princip je nezavisno Kosovo. A tek ce da te oduseve kada i tvoju Vojvodinu pocnu spominjati.
Eto tako, licni razlozi mada se ni meni ne svidja skroz ovo sto sada radi ...

Njihov princip je otklon od gubitnicke politike 90-ih koju sada personifikuje Kostunica, a i Tadic sve vise bogumi
Politicki predizborni ciklus.Pa nije Saper jedini za predizbornu propagandu.A zato je izjavljivao da ce se povuci iz politike?
Ako je to novi naziv za nezavisno Kosovo onda ok...
Eto tako, licni razlozi mada se ni meni ne svidja skroz ovo sto sada radi ...