LindaLee
Elita
- Poruka
- 22.197
e ja imam pitanje za ove sto ostavljaju prezime zbog dece
sta bi bilo da imate dvoje dece sa dva muskarca
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma daj, te sto ostavljaju prezime samo zbog dece, ne bi ni ovanule u novom braku
Sto bre sto si taka..daj neku bogatu za udaju..znas kako kuvam ove danasnje nemaju pojmaMa ti se ionako nikad nećeš ni oženiti![]()
pa da,meni je taj razlog glup
moje dete je moje,bar sam videla odakle izlazi,a on nije radio dnktako da nema potrebe da ostavljam prezime da bismo bili ekipa,sem toga to dete ce sutra mozda da uzme neko drugo prezime i sta onda
s kim sam onda ekipa
pa ne znam, kad se desi javicu tie ja imam pitanje za ove sto ostavljaju prezime zbog dece
da
i sve sto radis radis zbog sebe, i radis sebi, i generalno me strasno nerviraju postavke tipa to radim zbog nekog drugog
da
i sve sto radis radis zbog sebe, i radis sebi, i generalno me strasno nerviraju postavke tipa to radim zbog nekog drugog
o cemu ti pricas leba ti?
ja imam dva sina, i oba su zivela sa mnom. i bilo mi je glupo da na vratima pise jedno prezime, a oni imaju drugo.
nisu oni trazili nista, ja sam to uradila zbog sebe, jer se oni prezivaju tako.
hahhaha..ne mogu da verujem sta objasnjavam
al dobro, mi bosanke smo patrijarhalne, pridajemo veliki znacaj braku, ozbiljno shvatamo svoju decu..totalno smo zaostale, takoreci.![]()
ali da je patrijarhalna to jeste![]()
cuj, a ko je taj profil?
i da jesam patrijarhalna..tako se i ljubim![]()
da
ne znam ja kako se ti ljubis,ja sam patrijarhalna udata zzena
o cemu ti pricas leba ti?
ja imam dva sina, i oba su zivela sa mnom. i bilo mi je glupo da na vratima pise jedno prezime, a oni imaju drugo.
nisu oni trazili nista, ja sam to uradila zbog sebe, jer se oni prezivaju tako.
hahhaha..ne mogu da verujem sta objasnjavam
al dobro, mi bosanke smo patrijarhalne, pridajemo veliki znacaj braku, ozbiljno shvatamo svoju decu..totalno smo zaostale, takoreci.![]()
Sta se bre ti guzis da odgovoris, kad nisi ti taj mentalni sklop o kome sam pricalasve i da si bosanka
![]()