електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.191
Ма какав Оливер, каква посвета Магдалени..Не верујем шта читам.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
За Драгојевића кажем. Не капираш баш најбрже, јел.
to su poznate stvari. neke mozda jesu istinite, neke nisu... ali cinjenice o miljenku hrkacu jesu. ti kad god izgubis argument onda se hvatas periferije. miljenka hrkaca i ustase ne bi ni komentarisala. ili bi mozda rekala da je tito postavio bombu 20 oktrobru. i mene posle slinava balavice ubedjujes da si ovde 15 godina. cibe.Ма какав Оливер, каква посвета Магдалени..Не верујем шта читам.
Sikter.Džabe mi se tu sikterišeš.
Odgovori: jesi li ti, koji bez dociranja ne umiješ u svoje ime ni da zineš, a kamoli da govoriš u ime naroda, neki narodni poslanik - pa da tu gnojiš o tome ko je kad i gdje kroz cijelu istoriju bio najnesretniji?
to su poznate stvari. neke mozda jesu istinite, neke nisu... ali cinjenice o miljenku hrkacu jesu. ti kad god izgubis argument onda se hvatas periferije. miljenka hrkaca i ustase ne bi ni komentarisala. ili bi mozda rekala da je tito postavio bombu 20 oktrobru. i mene posle slinava balavice ubedjujes da si ovde 15 godina. cibe.
Ти си потпуно луд човек.
ne, nego si ti prosecno inteligentna, otprilike ti je iq borja cipela tvog decka. da jesi ovde 14 godina kao ja znala bi da argumentujes. sad na primer samo pizdis. za 10 godina ces se opametiti i baratati cinjenicama.
Ne sećam se kako se zvao bioskop al se sećam da je to bila studenkinja i bila je na invalidskim kolicima, kao i da je tada primio TITO.
Takođe su stavili bombu u garderobi ali nije niko poginuo,posle toga nisam mogo kofer da predam dok ne pregledaju šta ima.
A zašto nije sjajna zemlja,ako se možeš kretati slobodno kao što smo se kretali svi? Gde ste videli takvu slobodu da imate pravo
da se odjavite iz tadašnje jugoslavie i odete da živite u nekoj drugoj državi?Lepo deponujete ličnu kartu i dobijete iseljenički pasoš.
Sada to ne možete makar platili 5.000 franaka.
Terorista se zvao Miljenko Hrkac. Bioskop 20 oktobar. zrtva je studentkinja magdalena novakovic. njoj je posvecena oliverova pesma magdalena.
Oliver pesmu posvetio Magdaleni?
Studentkinja iz Beograda Magdalena Novaković sela je te večeri red iza mesta koje joj je bilo označeno na karti. U bioskop je došla s dečkom, koji je takođe povređen. Budući da su bili pred svadbom, mladić joj je i posle nesreće zbog koje je postala invalid nudio brak, ali je ona to odbila. Šuškalo se da je Oliver Dragojević pesmu „Magdalena“ posvetio njoj. Magdalena je išla u srednju mašinsku školu, nakon čega je upisala fakultet. Milan Stupar i Magdalena Novaković seli su te večeri pogrešno u 17. red na sedišta 6 i 7, dok je diverzant na sedištu 7 u 16. redu sedeo na mestu za koje nije imao ulaznicu.
http://www.alo.rs/vesti/hronika/ustase-digle-u-vazduh-salu-punu-publike/64713/vest
Kakav bre Oliver kada je Zdenko Runjić autor pesme i niko od njih dvojice nikada nije izjavio da su tu pesmu posvetili Magdaleni Novaković,to je samo urbana legenda
Ta sloboda kretanja, može se i nazvati represija.Udba je sve pratila, sve znala, tako da....to što misliš da je sloboda, malo pogledaj realnije, sve su pratili , slušali, po potrebi snimali.Pa da, to je ta sloboda.
Ta sloboda kretanja, može se i nazvati represija.Udba je sve pratila, sve znala, tako da....to što misliš da je sloboda, malo pogledaj realnije, sve su pratili , slušali, po potrebi snimali.Pa da, to je ta sloboda.
Pa mozda je Oliver nalozio Zdeni o kome da pise
Ma taj frank čim je dobio pasoš pobegao je iz titoslavije i nije se ni okretao.Vidiš koliki je strah imao da je i dan danas zahvalan onom hohštapleru brozu što je uopšte prešao granicu.
Verujem da se je tresao kao prut kada su mu na titoslovenskoj granici gledali pasoš i molio Boga samo da prođe istu
Bezbroj puta sam prelazio granicu za vreme Broza,ulazio i izlazio kao slobodan čovek.
Nikome taj nije branio da idu i da se vraćaju to je informacija iz prve ruke.Mnogi su čak i pravili
kuće štale kako bi se vratili.čak je moglo da se napravi ugovor da ukoliko se neko vrati ima
pravo na materijalno obezbeđenje.To tvrdim i garantujem.
to su poznate stvari. neke mozda jesu istinite, neke nisu... ali cinjenice o miljenku hrkacu jesu. ti kad god izgubis argument onda se hvatas periferije. miljenka hrkaca i ustase ne bi ni komentarisala. ili bi mozda rekala da je tito postavio bombu 20 oktrobru. i mene posle slinava balavice ubedjujes da si ovde 15 godina. cibe.
Ti možeš da tvrdiš samo da si šmugno čim je zlotvor dao pasoše.
- - - - - - - - - -
Alo prostak, pusti šta se šuškalo jer od tog nema ništa, nego bolje smisli odgovor na pitanje ko je pustio Hrkljuša u biokop bez karte?
Pa meni pasoš nije trebao "kad sam bio mali deca".Inače sam potpuno normalno otišo i bezbroj puta dolazio na odmor.
Dlaka sa glave mi nije falila.Lično iskustvo kao mnogih drugih iz tog vremena.
Pa meni pasoš nije trebao "kad sam bio mali deca".Inače sam potpuno normalno otišo i bezbroj puta dolazio na odmor.
Dlaka sa glave mi nije falila.Lično iskustvo kao mnogih drugih iz tog vremena.
Sikter.