DA SE DOBRO SVRSI!!!!!!(stranka u razvoju)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
rastamann:
Hahaha...ja cu da budem domar, poshto drzim kljucheve...ili poreska sluzba...da vas zatvorim kad me ne podmitite...

Da si pažljivo čitao postove, kao što kažeš da jesi, video bi da je mesto domara već zauzeto.
Ja uspešno servisiram marketing i zadovoljavam sve potrebe.

Inače treba da prijavim još jednu nerešenu utakmicu između apotekarke i mene. Rezulatat je 1:1, u reglarnom toku utakmice bilo je 0:0 s tim što sam ja imao nekoliko izglednih prilika, skoro stopostotnih, pa su golovi pali tek u produžetku. :shock:

Mi sad relaxirano odosmo put Košutnjaka.

DellBoy-011:
Draga moja :lol:
Mislim da ces biti na bilbordima i narednih 10 godina :lol:
Sto se tice koncerta i ski staze mogu ti reci da sam pre neki dan planirao sa nekim drustvom, ali, ali...
juce mi se javila jedna nasha draga clanica, tj članica foruma, a jos uvek nije i član partije koja veceras dolazi u Bgd, pa je red da je docekam i ugostim kako valja :lol:
Sto se tiče pijanke i ostalog, ima dana :wink:
ps sharnuo sam ti tamo nesto o zlatnim pjascima, ne propusti da izvedes dragog u topless bar, ja sam se super proveo sa jednom prijateljicom :P

Hvala šefe, trudiću se da održim sadašnje standarde ali bez opterećenja, mlade snage treba da dođu do izražaja, samo dok steknu mooda možda i neće više biti tako mlade.
Na Ski stazi je bilo super, ali ja razumem da su prioriteti na strani ostvarivanja našeg cilja :wink:
Nego ,šefe, primetila sam da imaš puno prijateljica a devojku?
Ko je prva dama iz senke naše stranke?
U izgradnju kulta ličnosti moramo da ubacimo i taj, nimalo nebitan podatak :idea:
Nadam se da se lepo provodiš večeras.... :D

Peta W.:
/me samo da vidi kako napreduje svrshavanje... :lol: 8)

E, baš mi je drago da si svratila, sedi sestro slatka da ti nešto ispričam.
Odvedemo ti mi danas decu kod mojih roditelja, navučemo šalone i zaplaknemo se, sve kako treba i navalismo jedno na drugo kao gladni vuci - šta ćeš, cela dva dana bez sexa pa već podivljasmo :wink:
Sve super, milina jedna, zna čovek šta radi, stvar se kreće u pravcu uspešne realizacije, iiiii...... nešto neće :shock:
Nema veze, idemo drugim putem, zahuktavanje, samo što nije, iiiiiii...... opet neće :x
Koncentracija (moja) pada,ko je još svršio nervozan?
Izmaltretira domara, ubi se čovek od posla a rezultata nema :roll:
Rezignirano odustajem od svega, padamo u krevat i u popodnevni dremež.
U pola dremke počinjemo pospano da se privatavamo,i dok si reko keks, eto gaaaaaaaaaaa!!!!! :D :D :D
Gde je taj bio sve vreme, gde se sakrivao, čime se zamlaćivao dok sam ga tražila, ostaće misterija..... :shock:

Čak se brinem da to nije zbog šoka kad sam jutros videla zaključanu temu......ko će ga znati?
Važno da se na kraju sve dooobro svršilooooo :D

apotekarka:
Peta W.:
/me samo da vidi kako napreduje svrshavanje... :lol: 8)

E, baš mi je drago da si svratila, sedi sestro slatka da ti nešto ispričam.
Odvedemo ti mi danas decu kod mojih roditelja, navučemo šalone i zaplaknemo se, sve kako treba i navalismo jedno na drugo kao gladni vuci - šta ćeš, cela dva dana bez sexa pa već podivljasmo :wink:
Sve super, milina jedna, zna čovek šta radi, stvar se kreće u pravcu uspešne realizacije, iiiii...... nešto neće :shock:
Nema veze, idemo drugim putem, zahuktavanje, samo što nije, iiiiiii...... opet neće :x
Koncentracija (moja) pada,ko je još svršio nervozan?
Izmaltretira domara, ubi se čovek od posla a rezultata nema :roll:
Rezignirano odustajem od svega, padamo u krevat i u popodnevni dremež.
U pola dremke počinjemo pospano da se privatavamo,i dok si reko keks, eto gaaaaaaaaaaa!!!!! :D :D :D
Gde je taj bio sve vreme, gde se sakrivao, čime se zamlaćivao dok sam ga tražila, ostaće misterija..... :shock:

Čak se brinem da to nije zbog šoka kad sam jutros videla zaključanu temu......ko će ga znati?
Važno da se na kraju sve dooobro svršilooooo :D
...dakle,na kraju se dobro svrshilo...drago mi je da to chujem... :P :wink:

apotekarka:
[

U izgradnju kulta ličnosti moramo da ubacimo i taj, nimalo nebitan podatak :idea:

E vidis, zanimljivo pitanje :lol: Kazu neki koji se, kao, razumeju u te stvari da iza svakog uspesnog muskarca stoji uspesna zena. Poslednjih par godina iza mene-ispred mene-pored mene-ispod mene je citav jedan spet devojaka-zena uz ciju pomoc i podrsku prevazilazim svakodnevne probleme :lol:
Bivsa prva dama je vec tri godine slobodna zena, majka mog deteta i u odlicnim smo odnosima.
Neka nova prva dama se ne trazi, ali... to se nikad ne zna :lol:

DellBoy-011:
apotekarka:
[

E vidis, zanimljivo pitanje :lol: Kazu neki koji se, kao, razumeju u te stvari da iza svakog uspesnog muskarca stoji uspesna zena. Poslednjih par godina iza mene-ispred mene-pored mene-ispod mene je citav jedan spet devojaka-zena uz ciju pomoc i podrsku prevazilazim svakodnevne probleme :lol:
Bivsa prva dama je vec tri godine slobodna zena, majka mog deteta i u odlicnim smo odnosima.
Neka nova prva dama se ne trazi, ali... to se nikad ne zna :lol:

Ti si dakle otelotvorenje više muškaraca u jednom - Muž, otac, slobodan, svestran. I kvalitet i kvantitet! Videlo se odmah da si harizmatičan lik :wink:

DellBoy-011:
hahahahahaa, ma moguce da si u pravu.
devica/skorpija, kazu da je to skroz zayebano :wink:

Uuuuuuu, brateeeeeee........
Tačno bi sad svi članovi naše stranke trebali da navedu i taj astrološki podatak, jer to nije nebitna stvar u raspoređivanju funkcija :wink:a i da upišemo u članske karte :P
Ja sam vodolija/strelac i životni moto (osim da se dobro svrši) mi je:JA MOGU SVE ŠTO ZAMISLIM

apotekarka:
DellBoy-011:

Tačno bi sad svi članovi naše stranke trebali da navedu i taj astrološki podatak, jer to nije nebitna stvar u raspoređivanju funkcija :wink:a i da upišemo u članske karte :P
Ja sam vodolija/strelac i životni moto (osim da se dobro svrši) mi je:JA MOGU SVE ŠTO ZAMISLIM

*****Riba-skorpija****
zivotni moto mi je(osim sve je dobro kad se dobro svrsi :wink: :lol: )Preko trnja do zvezda,a da bi do tamo stigla sve je dozvoljeno...

zubarka:
apotekarka:
DellBoy-011:

*****Riba-skorpija****
zivotni moto mi je(osim sve je dobro kad se dobro svrsi :wink: :lol: )Preko trnja do zvezda,a da bi do tamo stigla sve je dozvoljeno...
I ja, i sta sa tim?

Chernobill:
zubarka:
apotekarka:
DellBoy-011:
*****Riba-skorpija****
I ja, i sta sa tim?

Cekaj bre Chernobil.Da li si ti nas clan?To sto nam je isti hor znak nista ne znaci.
Jedno intimno pitanje:Kako stojis sa svrsavanjem? :wink:

Chernobill:
zubarka:
apotekarka:
DellBoy-011:

*****Riba-skorpija****
I ja, i sta sa tim?

Namćorasti medonjo,koju smo ti ono beše funkciju dali?

zubarka:
Chernobill:
zubarka:
apotekarka:
DellBoy-011:
*****Riba-skorpija****
I ja, i sta sa tim?

Cekaj bre Chernobil.Da li si ti nas clan?To sto nam je isti hor znak nista ne znaci.
Jedno intimno pitanje:Kako stojis sa svrsavanjem? :wink:
Dobro :lol:
Da clan sam, ako se dobro secam, cak sam bio predlozen za funkciju, ali ne znam sta bi sa tim. :roll:

Chernobill:
zubarka:
Chernobil pa koju smo ti funkciju dali,ako mi ne pamtimo(od tolikog posla (citaj:svrsavanja)),valjda ti pamtis.Reci nam sta si ti u nasoj stranci?U cemu si najbolji? :wink:
Pa kao u cemu?
Pa u dobrom svrsavanju, a to je valjda najbitnije u stranci.
Inace nije nam samo zank isti vec i podznak.

Znak i podznak kazes...Pa to je stvarno yebitacna kombinacija(iz iskustva znam),ako svrsavas kao sve ribe-skorpije(jasno i GLASNO),onda zasluzujes neku visoku funkciju.Ja sam recimo potpredsednik,mozes samo da budes ispod mene,ako se slazes :wink:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back