Nesi
Domaćin
- Poruka
- 3.767
DellBoy-011:jesi jesi, a dug je zao drug![]()
*ebote...a ja zivela u zabludi sve ovo vreme

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
DellBoy-011:jesi jesi, a dug je zao drug![]()

DellBoy-011:Ma nikad nisam bio pi*da!
Vezuj![]()
DellBoy-011:Odoh da spavam, mislicu o tome :wink:
kiss

)
))
))
)Ma,nema na chemu...apotekarka:dobro , možda bi mogao da pripomogneš malo ako se pojavi neko žensko čeljade sa problemom pri ostvarivanju osnovnog cilja naše stranke(izvini Peta)
NE BUNIM SE... 8) :wink:The2ndSun:P ja malo kasnim....* daleko je to inostranstvo)
Ako dozvolite...zamoljujem za karticu broj 696969 ..tri put je dovoljno))
Strucni konsultan iz inostranstva...a pa lepo zvuci sto da ne...))
ps. DA se svrsi....ali u 69 je malo zeznuto)
Pozdrav
maja mala mama:Samo da se javim da ne dobijem neopravdani a za veceras najavljujem tacan koncept predstojeceg seminara jer vidim da ima zainteresovanih...
Ena187:Ma i ja čekam...
A gde ti je muž, Apotekarka? I da li si sigurna da nismo komšije, pošto imam komšinicu apotekarku?
apotekarka:Ena187:Ma i ja čekam...
A gde ti je muž, Apotekarka? I da li si sigurna da nismo komšije, pošto imam komšinicu apotekarku?
Evo ga u dnevnoj sobi, hrče uzbunjujućim krkljavim zvukovima, suzdržavam se da ga ne gađam nečim![]()
Jel ti čemu ta komšinica? :wink:
apotekarka:Ena187:Ma i ja čekam...
Evo ga u dnevnoj sobi, hrče uzbunjujućim krkljavim zvukovima, suzdržavam se da ga ne gađam nečim![]()
analiticar:apotekarka:Ena187:Ma i ja čekam...
Pa priprema se čovek za kongres DSDS! :wink:
Ena187:apotekarka:Ena187:Ma i ja čekam...
Ne baš, ja preferiram komšije :wink:
apotekarka:Ena187:apotekarka:Ena187:Ma i ja čekam...
Ne baš, ja preferiram komšije :wink:
E, onda to nisam ja.![]()
I ja moje komšije volim i obožavam a i oni mene![]()
Sa jednima preko puta idemo i na more,Juhu,Juhu!!!!

Jer je zubarka VD predsednika, ipak ovo je velika partija da ostane bez predsednika i 10 dana...apotekarka:Ništa se ti ne brini, kod nas ne dolazi do prevrtanja tako lako, mi se svi volemo i ljubimo, niko nikom ne podmeće nogu, osim ako neko baš izričito zatraži butkicu :wink:
Idem za desetak dana i sasvim sigurno ću se javiti iz nekog internet kafea da proverim kako stvari stoje![]()

Ja mislim da pišemo da je ovo opravdano izostajanje!maja mala mama:Dragi moji,ministarka za edukaciju i ...kojesta jos se komirala od tri Bacardi Breezera,i nije u stanju da dosledno iznese plan i program predstojeceg seminara...
Kiss za sve simpatizere stranke,odoh pod tus da se malo prizovem svesti...