DA SE DOBRO SVRSI!!!!!!(stranka u razvoju)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo jedne motivacione istinite priče:
Otišli mi danas u kontiki da uplatimo letovanje i kad smo se vraćali bila sam toliko lepo raspoložena da sam mu rekla (dok je vozio kroz Kneza Miloša):"Ja sad nisam živa ako ti ne popušim!"
Nakon dužeg(2sec)razmišljanja reče:"Ajde!"
Na veliku radost vozača iza i pored nas a i oca moje dece pristupih realizaciji rečenog u sred bela dana u sred Beograda i tako sve do Senjaka.
Cerekamo se ceo dan, ko zna zašto?

apotekarka:
Otišli mi danas u kontiki da uplatimo letovanje i kad smo se vraćali bila sam toliko lepo raspoložena da sam mu rekla (dok je vozio kroz Kneza Miloša):"Ja sad nisam živa ako ti ne popušim!"
Na veliku radost vozača iza i pored nas a i oca moje dece pristupih realizaciji rečenog u sred bela dana u sred Beograda i tako sve do Senjaka.

:lol: :lol: :lol:
a mene zove jedan prijatelj, kaze: brateeee, da vidis pushenja u sred bela grada, kad se nisam slupao

apotekarka:

A panduri na raskrsnici ? CCCccccccc.... :lol: Ometate ljude u poslu...a i onako ne znaju sta ce sa onim pendrecima :lol: :lol: :lol:

bundeva:
e,a ja...da,dobro vece :D e,a ja kad pocnem da svrsavam,ja ko da sam nenormalan....ja prvo navucem ribarske cizme do prepona i...a,ebi se,kud si me zvala na temu...vis' da odma pocnem da lupetam :(

Ne moraš ti ništa da pričaš maskotice naša, tebe ćemo samo da pokazujemo kad nam dođu gosti i da te koristimo da nam ulepšavaš zajedničke fotografije :wink:
dobro , možda bi mogao da pripomogneš malo ako se pojavi neko žensko čeljade sa problemom pri ostvarivanju osnovnog cilja naše stranke(izvini Peta)

bundeva:
e,a ja...da,dobro vece :D e,a ja kad pocnem da svrsavam,ja ko da sam nenormalan....ja prvo navucem ribarske cizme do prepona i...a,ebi se,kud si me zvala na temu...vis' da odma pocnem da lupetam :(

Ne moraš ti ništa da pričaš maskotice naša, tebe ćemo samo da pokazujemo kad nam dođu gosti i da te koristimo da nam ulepšavaš zajedničke fotografije :wink:
dobro , možda bi mogao da pripomogneš malo ako se pojavi neko žensko čeljade sa problemom pri ostvarivanju osnovnog cilja naše stranke(izvini Peta)

Nesi:
DellBoy-011:
Peta W.:
Ne ide mi svrshavanje ovih dana... :? :roll:

Ma zato ti i kazem, nasa ministarka za edukaciju i tim strucnjaka organizuje uskoro dvodnevni seminar kod Nesi u dvoristu, svi ste pozvani... :lol:

A obezbedicemo i adekvatne sportske rekvizite...:wink:
P.S. Tebi sam ostala duzna neke lance :lol:

jesi jesi, a dug je zao drug :!:

DellBoy-011:
Naravno, covek se uci i usavrsava dok je ziv :lol:
Koja je tvoja oblast?

U ovom slucaju...prvo...preobracivanje manijaka :lol:...to je tezak i zahtevan posao...al' ce posle kad ih preobratim da rade samo za moju...pardon...nasu stvar :lol:
A posle...zagrevanje i pravilno koriscenje sportskih rekvizita...da slucano ne dodje do povredjivanja...mada i u tom slucaju ima da sve svrsimo...ima ovde dovoljno medicinskog osoblja...:lol:
I naravno, Vi druze predsednice, cete imati poseban tretman...lanci ne smeju da cekaju (sto pre da naucite vezivanje TELA birackog)...:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back