DellBoy-011
Elita
- Poruka
- 22.568
Ah,zubarka, kako ti umes sa mnom :wink:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
apotekarka:DellBoy-011:apotekarka:Pa mrzi me ovako sama po apoteci...
Takvo rešenje me slabo zadovoljava.
Možda ću se ozbiljnije baciti na politiku, u nedostatku pravog života.
ps:Zubarka, kipiš na najlepši mogući način![]()
to joj i ja sapnuh,na pv![]()
Kao da imam muški mozak..... :wink:
muski mozak u telu zene
DellBoy-011:Ah,zubarka, kako ti umes sa mnom :wink:
DellBoy-011:Jedna od obaveza iz Statuta nase stranke je da članstvo bude istinito i blagovremeno informisano. Sto rece ona stara narodna: ako si *ebo, a nisi ispricao, to je kao da nisi *ebo![]()
Mesto: Zemun
Smestaj: njen
Kraci opis: lagana vecera, gledanje filma do pola, njena ruka je prva krenula, meni nije puno trebalo, na fotelji i preko nje, malo me bole noge![]()
p.s. sad sam dobio sms: boodalo, napravio si mi sljivicu na butini![]()
zubarka:Nesi draga,predsednik je samo jedan. :wink: ..Kako da ga ne slusam?Ko ce onda snositi konsekvence....
Nesi:zubarka:Nesi draga,predsednik je samo jedan. :wink: ..Kako da ga ne slusam?Ko ce onda snositi konsekvence....
Apsolutno se SLAZEM i sa predsednikom i sa poDpredsednikom (ovako ili onako, zavisi s koje strane...se gleda) :wink:
Nesi:zubarka:Nesi draga,predsednik je samo jedan. :wink: ..Kako da ga ne slusam?Ko ce onda snositi konsekvence....
Apsolutno se SLAZEM i sa predsednikom i sa poDpredsednikom (ovako ili onako, zavisi s koje strane...se gleda) :wink:
zubarka:DellBoy-011:Ah,zubarka, kako ti umes sa mnom :wink:
Znam,znam,ocekujem satisfakciju!!!! :wink:

ma otvori fijokicu, uzmi Mr Vib i reshi stvar, bar privremenoapotekarka:DellBoy-011:Jedna od obaveza iz Statuta nase stranke je da članstvo bude istinito i blagovremeno informisano. Sto rece ona stara narodna: ako si *ebo, a nisi ispricao, to je kao da nisi *ebo![]()
Mesto: Zemun
Smestaj: njen
Kraci opis: lagana vecera, gledanje filma do pola, njena ruka je prva krenula, meni nije puno trebalo, na fotelji i preko nje, malo me bole noge![]()
p.s. sad sam dobio sms: boodalo, napravio si mi sljivicu na butini![]()
E, sad rezignirano pucam od zavisti i iz protesta idem sama na spavanje......![]()

DellBoy-011:zubarka:DellBoy-011:Ah,zubarka, kako ti umes sa mnom :wink:
uvek trazi duplo![]()
ops: :wink: Uostalom zato sam u ovoj stranci,zar ne?? 8)Tu si i ne damo te nikom! nemoj slucajno negde da mi preletish, nista od svrsavanja ondazubarka:DellBoy-011:zubarka:DellBoy-011:Ah,zubarka, kako ti umes sa mnom :wink:
uvek trazi duplo![]()
Sta cu kad volim...ops: :wink: Uostalom zato sam u ovoj stranci,zar ne?? 8)

DellBoy-011:Tu si i ne damo te nikom! nemoj slucajno negde da mi preletish, nista od svrsavanja ondazubarka:DellBoy-011:zubarka:DellBoy-011:Ah,zubarka, kako ti umes sa mnom :wink:
uvek trazi duplo![]()
Sta cu kad volim...ops: :wink: Uostalom zato sam u ovoj stranci,zar ne?? 8)
![]()
apotekarka:Nesi:zubarka:Nesi draga,predsednik je samo jedan. :wink: ..Kako da ga ne slusam?Ko ce onda snositi konsekvence....
Nesi, daleko ćeš dogurati....
Koju smo ti ono beše funkciju dali?

DellBoy-011:Nesi, ja mislio ti vec pocela da radis po Vojvodini.
Goozu na teren, podhitno![]()
, al' ja bi ipak nesto blize, a i ne bi da se mesam u tudje resore, znas ono: Cist racun DUGAAAAA ljubav :wink:
DellBoy-011:Ma izgleda da je predsednik nesto pomeshao![]()
posalji mi tvoj CV na pv, pa da vidimo sta cemo sa tobom
DellBoy-011:Samo polako i bez zurbe :wink:
Nesi:DellBoy-011:Samo polako i bez zurbe :wink:
Taman posla, sto je brzo to je i kuso...mada...kuso i nije tako lose...:wink:

DellBoy-011:Nesi:DellBoy-011:Samo polako i bez zurbe :wink:
Taman posla, sto je brzo to je i kuso...mada...kuso i nije tako lose...:wink:
mada, nina brzaka nije loshe![]()
:wink:
DellBoy-011:rutina, iskustvo![]()
idem da lalam, laku noc 8)
Tako je to kod nas,sve što je novo zasija i nestane.
Šteta.Baš sam hteo da postanem drug član. 8)Sredice to predsednik sigurno, ionako se zali da nema dovoljno muskaraca u stranci! :wink:0077:Posvvvršaaavastee?Izgleda da je članstvo ove meni mile i drage partije popadalo,neko na nos neko na ledja :wink: Kucam a nikoga nemaTako je to kod nas,sve što je novo zasija i nestane.
Šteta.Baš sam hteo da postanem drug član. 8)