DA SE DOBRO SVRSI!!!!!!(stranka u razvoju)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
apotekarka:
Hoćemo li da primamo ljude sa nekom inicijacijom?
Šta li bi to moglo da bude......jel ima neko neku ideju? :D

Sad se osecam ponosno sto imam ovakve saradnice (apotekarka i zubarka. Dok sam ja zavrsavao vazne drzavnicke poslove njih dve su pocele da shire mrezu clanova i simpatizera koalicije: DA SE SVRRRRSHI!!!
/by the way: malo sam razmisljao o toj nasoj poruci birachima i zaista ona u sebi nosi jednu citavu lepezu svrsavanja sa svim i svacim, raskrscavanja sa prosloscu, jasna je i obrazovanima i obrezanima i neobrazovanima i neobrezanima, homo i hetero nastrojenima, mladima,studentima, radnicima, seljacima, penzionerima, intelektualcima... /

Sto se tiče prijema u članstvo podrzavam prijem raindog, preporucujem Gazdaricu koja jos ovo nije videla, a predlazem da ubuduce primamo samo "preko veze" :lol: Znaci: ovi sto po forumu imaju problema sa svrsavanjem neka nas zaobidju, a ostali treba da prodju kadrovsku komisiju :lol:
Kriterijume cemo utvrditi na konstitutivnoj sednicu glavnog odbora koja ce biti odrzana na tajnom mestu :lol:

apotekarka:
DellBoy-011:
Ma stavicu i ja sad onu sa penom, pa nek stoji. Kad je onaj na salatu uzeo 600.000 glasova, mi cemo da rasturimo :lol:
Koga, mislim ko nam je u planu za rasturanje?

Nije da se šlihtam šefu, ali onaj govor odozgo mi je naterao suze niz noge :lol:

A za Čokoladu, sigurna sam da će sve ići kao podmazano.... :wink:
hahahahahahahahaaaa

ma rasturicemo na sledecim izborima

apotekarka:
DellBoy-011:
Ma stavicu i ja sad onu sa penom, pa nek stoji. Kad je onaj na salatu uzeo 600.000 glasova, mi cemo da rasturimo :lol:

Nije da se šlihtam šefu, ali onaj govor odozgo mi je naterao suze niz noge :lol:

Podmaza DellBoy sa penom! :wink:

chokolada:
apotekarka:
DellBoy-011:

pishi: chokolada - primljena :lol:

chokolada:
apotekarka:
DellBoy-011:

Sad kad si nam videla šefa u kadi, jel ti do spavanja?

apotekarka:
DellBoy-011:
Apotekarka a gde je tvoj muz? Nemoj da budem jedino musko, malo mi je frka :P

Hrče sve u 16, mora neko ujutru da odvede decu u vrtić i školu, dok se ja budem zanimala važnim državničkim poslovima :lol:

Nema Černobila, a gooday kao fora samo malo provirio.
Nema veze što si jedini muškarac, nećemo jako :wink:

ma da, ono: malo shljapkanja i to :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back