DellBoy-011
Elita
- Poruka
- 22.568
Zubarka ce stvarno biti kaznjena, onako kako sam joj obecao. sad... dal pre letovanja ili posle, dogovoricemo se. Mozda vise voli da budem "opaljen" 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

DellBoy-011:Zubarka ce stvarno biti kaznjena, onako kako sam joj obecao. sad... dal pre letovanja ili posle, dogovoricemo se. Mozda vise voli da budem "opaljen"![]()
.
)zubarka:Dragi moji,tu sam ja,ali sta da vam kazem, od toliko stranackih obaveza u cilju DSDS ne stizem ni da se javnem.
Kako stigne leto i vreli dani i noci,a na meni sve manje garderobe,tamniji ten,bez trunke sminke osim sjaja za usne,moram vam se pozaliti da mi dodje da DSDS bar dva puta dnevno i isto toliko nocno.![]()
Samo vi sevajte na odmor,stranka je u dobrim rukama (i nogama) :wink:
littlefoot:Bas vas briga. Idete na more vec, a ja moram da zaradjujem za zivot
Ma, oticicemo i mi na more, pa nek ide sve u ..., al tek krajem leta. A dotle moram da vezbam)
apotekarka:littlefoot:Bas vas briga. Idete na more vec, a ja moram da zaradjujem za zivot
Ma, oticicemo i mi na more, pa nek ide sve u ..., al tek krajem leta. A dotle moram da vezbam)
Draga moja, sad mi pade na pamet, bi li se ti prihvatila marketinga u ovoj našoj lepoj stranci dok se ja bavim DSDS po inozemstvu?
Ja obećavam da ću se javiti iz nekog internet kafea da proverim situaciju i da pošaljem sličice sa plaže :wink:
Posle bih ti ja to vratila na jedan originalan provodadžijski način![]()
Šta kažeš?
:wink:
littlefoot:Ma, naravno, putuj bez brige. I slike obavezno, al neke pikantne, nek crknu od muke
A ako se sama ne snadjem dok se ne vratis nadji mi nekog (ne)finog![]()

draga kad ces meni da nadjes nestoapotekarka:littlefoot:Ma, naravno, putuj bez brige. I slike obavezno, al neke pikantne, nek crknu od muke
A ako se sama ne snadjem dok se ne vratis nadji mi nekog (ne)finog![]()
Zar sumnjaš u moj ukus? :wink:
ops:
ili tako nekako :wink:

littlefoot:Donesite nam neke suvenire
I obavezno mnogo slika i komentara, da znam gde da provedem letovanje sa maleckom.

argonaut:Zamrzavam svoj status privremenog promatraca dok se PR manager ne vrati iz Egipta. Samo da nam je tamo ne ukradu onako plavooku....
![]()
Ps. Ja sam trazio funkciju blisku vrh(uncu) i necu se zadovoljiti nekom tamo tampon zonom.![]()

DellBoy-011:Ako je neko iz rukovodstva u mogućnosti, ne bi bilo loshe da se napravi spisak članova vlade, ministarstava, zamenika, pomoćnika i ostalog.
Predsednik ide sad na Monzu![]()
apotekarka:DellBoy-011:Ako je neko iz rukovodstva u mogućnosti, ne bi bilo loshe da se napravi spisak članova vlade, ministarstava, zamenika, pomoćnika i ostalog.
Predsednik ide sad na Monzu![]()
Lepo se provedi a za spisak....joooj, mnogo nas je, ko će tu koga ....nabrojati :wink: