DA SE DOBRO SVRSI!!!!!!(stranka u razvoju)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dragi moji,tu sam ja,ali sta da vam kazem, od toliko stranackih obaveza u cilju DSDS ne stizem ni da se javnem :lol: .
Kako stigne leto i vreli dani i noci,a na meni sve manje garderobe,tamniji ten,bez trunke sminke osim sjaja za usne,moram vam se pozaliti da mi dodje da DSDS bar dva puta dnevno i isto toliko nocno. :roll:

Samo vi sevajte na odmor,stranka je u dobrim rukama (i nogama) :wink:

zubarka:
Dragi moji,tu sam ja,ali sta da vam kazem, od toliko stranackih obaveza u cilju DSDS ne stizem ni da se javnem :lol: .
Kako stigne leto i vreli dani i noci,a na meni sve manje garderobe,tamniji ten,bez trunke sminke osim sjaja za usne,moram vam se pozaliti da mi dodje da DSDS bar dva puta dnevno i isto toliko nocno. :roll:

Samo vi sevajte na odmor,stranka je u dobrim rukama (i nogama) :wink:

To mi je drago da čujem, mada još nisam našla zamenika za marketing, ako neko ima neki predlog može slobodno da digne....koliko god hoće prstiju :D

littlefoot:
Bas vas briga. Idete na more vec, a ja moram da zaradjujem za zivot:)

Ma, oticicemo i mi na more, pa nek ide sve u ..., al tek krajem leta. A dotle moram da vezbam:))

Draga moja, sad mi pade na pamet, bi li se ti prihvatila marketinga u ovoj našoj lepoj stranci dok se ja bavim DSDS po inozemstvu?
Ja obećavam da ću se javiti iz nekog internet kafea da proverim situaciju i da pošaljem sličice sa plaže :wink:
Posle bih ti ja to vratila na jedan originalan provodadžijski način :D
Šta kažeš?

apotekarka:
littlefoot:
Bas vas briga. Idete na more vec, a ja moram da zaradjujem za zivot:)

Ma, oticicemo i mi na more, pa nek ide sve u ..., al tek krajem leta. A dotle moram da vezbam:))

Draga moja, sad mi pade na pamet, bi li se ti prihvatila marketinga u ovoj našoj lepoj stranci dok se ja bavim DSDS po inozemstvu?
Ja obećavam da ću se javiti iz nekog internet kafea da proverim situaciju i da pošaljem sličice sa plaže :wink:
Posle bih ti ja to vratila na jedan originalan provodadžijski način :D
Šta kažeš?
:D :lol: :D ne brinite deco, samo vi putujte, sve je pod kontrolom, ja idem u Avgustu na letovanje i to mozda, ali kad vi budete ovde. :roll: :arrow: :wink:

Mi smo jutros svršili od sreće kad sam ja dobila posle tri dana zakašnjenja, tako da nam je to za danas dosta :D
Ne treba čovek da bude neskroman...
Upravo zbog toga što sam danas bila sexualno disfunkcionalna, imala sam puno vremena i dosta sam ga potrošila na forumu filozofija.
Da li vam to nešto govori? :wink:
Nemoj da bi mi se neko slučajno sekirao i nervirao zbog nebitnih sitnica :D

Taman sam se malo odmorio od one dve(jedan dan pre podne) kada mi banuše prijatelji koje nisam video godinu dana( bračni par) a bili smo VRLO bliski.
I naravno, ja im kažem za stranku DSDS a oni odmah poželeli da se učlane. Kada su čuli uslove odmah smo se zajedno ubili od učlanjavanja u DSDS. Naravno da uvek pravimo fotke i filmove (severina je dete za našu kolekciju).nastaviće se...
2&3

argonaut:
Zamrzavam svoj status privremenog promatraca dok se PR manager ne vrati iz Egipta. Samo da nam je tamo ne ukradu onako plavooku....
:lol:
Ps. Ja sam trazio funkciju blisku vrh(uncu) i necu se zadovoljiti nekom tamo tampon zonom. :cry:

Ako misliš na mene, ja idem u Bugarsku, a u Egiptu sam bila u februaru....
Ne brini se ništa za mene, ima njih puno koji imaju teoretsku želju da me ukradu ali kad vide kako mi muž vuče noge od isceđenosti , verovatno realno procene svoju ulogu u toj kombinaciji pa onda postanemo dobri drugari. :D Što je sigurno - sigurno je.

Što se tiče tampon zone, ponuđen ko počašćen...nema ljutnje.
Meni je danas drugi dan i neću ništa da ti sugerišem :wink:
Pošto se littlefoot prihvatila da me menja dok sam na putu ti možeš da joj asistiraš pa ako bude posla za prekovremeno ti vezuj konja gde ti gazda kaže i sve će biti DSDS :D

apotekarka:
DellBoy-011:
Ako je neko iz rukovodstva u mogućnosti, ne bi bilo loshe da se napravi spisak članova vlade, ministarstava, zamenika, pomoćnika i ostalog.
Predsednik ide sad na Monzu :P

Lepo se provedi a za spisak....joooj, mnogo nas je, ko će tu koga ....nabrojati :wink:

Ja sam probala ,veruj mi sve po redu :wink: ....
Ne ide nesto bas nas je mnogo,stigla sam do pola.Nadam se da me shef zbog polovicno obavljenog posla nece karati(grditi) kako ume :wink: ...A mozda i hoce :roll: ...

Bogami mala ti si nayebala :lol: :lol: :lol: :lol:
Em ne uradiš posao do kraja, em ti stalno pišemo neopravdane.....******* ti ne gine :wink:
Možeš eventualno da se iskupiš ako nam napišeš opravdanje u formi detaljnog opisa jednog od svojih DSDS doživljaja u poslednjih par dana koji su te definitivno sprečili da provedeš malo više vremena sa nama 8)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back