chokolada
Iskusan
- Poruka
- 5.251
Ja mislim da ona to namerno radi. Voli da je sef kaznjava. :wink:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

chokolada:Ja mislim da ona to namerno radi. Voli da je sef kaznjava. :wink:
ops:
ops:
ops: Joj ti si me procitala!Jesi li videla kako sam pametna?zubarka:chokolada:Ja mislim da ona to namerno radi. Voli da je sef kaznjava. :wink:
ops:
ops:
ops: Joj ti si me procitala!
Ej, sto je ova mala pametnica :wink: Morace da napreduje malochokolada:Ja mislim da ona to namerno radi. Voli da je sef kaznjava. :wink:

littlefoot:Svi se samo oko sefa vrzmaju, ima li ovde jos neki kvalitetni clan?![]()

littlefoot:Eh, jedva cekam da ova apotekarka ode, da mogu ja malo da uzmem vlast u svoje ruke i da se lepo razdrmam. Mozda i doteram liniju kao doticna![]()
zubarka:Opravdanje:
naslov:dobri vozaci su i dobri yebachi![]()
Khm,khm,dakle,noc je bila vlazna i vrela,bas kao ja :wink: tada,u kolima dok jurimo ka njegovom stanu.Njegova ruka je na mojoj goloj butini,moja na njegovoj :wink: .Uh sreca sto je dobar vozac pa sve drzi pod kontrolom,i moju butinu(povremeno se penjuci prsticima na gore,cisto da proveri koliko sam ga se uzelela),i volan i menjac i ostale ucesnike u saobracaju i gas i kvacilo i semafor (na crvenom svetlu me poljubi tako da pomislim da cu na sedistu ispod sebe napraviti baricu).Uh!!
Stizemo ispred zgrade,a mesto za parkiranje jedno,ali malo ,medjutim moj dobar vozac se uparkira za tili cas,sve u cilju da se sto pre popnemo gore i otvorimo vrata naseg sveta.
U sobi su upaljene dve lampe,lepo je i svetlo,krevet cist i mirisljav,vino crno i hladno bas kako volimo.Znam sta zeli,zna sta zelim...
Kasnije, dok moji uzdasi odjekuju sobom,kada ne postoji nista osim nas,predajem se njemu i pokoravam ga u isto vreme,vise nista nije vazno osim njegovog i mog zadovoljstva.
DSDS!!!!
Nego sta! :wink:DellBoy-011:Ej, sto je ova mala pametnica :wink: Morace da napreduje malochokolada:Ja mislim da ona to namerno radi. Voli da je sef kaznjava. :wink:![]()
apotekarkin_muz:littlefoot:Eh, jedva cekam da ova apotekarka ode, da mogu ja malo da uzmem vlast u svoje ruke i da se lepo razdrmam. Mozda i doteram liniju kao doticna![]()
Za dobru razdrmavanje i još bolju liniju treba ti dobar lični trener (pogledaj Madonin primer).
Pošto apotekarka svog ličnog trenera vodi na letovanje, ostaje ti ministar spoljnih poslova DSDS, trenutno službeno odsutan, ali vratiće se za par dana, a tu su ti i argonaut i kojot (brigo moja pređi na drugoga).
p.s. šta fali tvojoj liniji?![]()

Anja :*:*nogom razvaljuje vrata*
Dobar dan!!!
Neko me zvao!
apotekarka:Anja :*:*nogom razvaljuje vrata*
Dobar dan!!!
Neko me zvao!
Ooooo, ti si , samo izvoli, uđi, izuj se i plakni nožice :wink:

DellBoy-011:Ajde, i odmah od Predsednika dobijas neku dobru funkciju![]()

..Nemojte pogreshno da me shvatite,ovo je bila pohvala.../me malo chudna po tom pitanju...a i po mnogim drugim - neshto joj se ne dize ovih dana... 8) :? :wink:Anja :*:DellBoy-011:Ajde, i odmah od Predsednika dobijas neku dobru funkciju![]()
Moze sad???![]()

Peta W.:Ova stranka josh postoji?? I josh uvek je u razvoju? :shock: :shock: ...Ajooooj,majko,pa kolika ce biti kad se razVije?..Nemojte pogreshno da me shvatite,ovo je bila pohvala.../me malo chudna po tom pitanju...a i po mnogim drugim - neshto joj se ne dize ovih dana... 8) :? :wink:

DellBoy-011:Anja :*:DellBoy-011:Ajde, i odmah od Predsednika dobijas neku dobru funkciju![]()
Moze sad???![]()
Oooooo, Predsednik se oblizuje![]()
popodne ce apotekarka da te overi, pa naskoci na neku funkciju ili funkcionera, po zelji![]()

Ništa ne brini, to ti je od vrućine, malo klimica i šef da pomazi, proći će ko rukom odnešeno :wink:Peta W.:Ova stranka josh postoji?? I josh uvek je u razvoju? :shock: :shock: ...Ajooooj,majko,pa kolika ce biti kad se razVije?..Nemojte pogreshno da me shvatite,ovo je bila pohvala.../me malo chudna po tom pitanju...a i po mnogim drugim - neshto joj se ne dize ovih dana... 8) :? :wink:
Anja :*:DellBoy-011:Anja :*:DellBoy-011:Ajde, i odmah od Predsednika dobijas neku dobru funkciju![]()
Moze sad???![]()
popodne ce apotekarka da te overi, pa naskoci na neku funkciju ili funkcionera, po zelji![]()
![]()
![]()
![]()
apotekarka:Anja :*:DellBoy-011:Anja :*:DellBoy-011:Ajde, i odmah od Predsednika dobijas neku dobru funkciju![]()
Moze sad???![]()
![]()
![]()
![]()
Apotekarka utekla sa posla, overila, izvolte člansku kartu i birajte funkciju prema svojim afinitetima :wink:
Zašto - zato!![]()
ps:vodi računa šta je zauzeto
apotekarka:Anja :*:DellBoy-011:Anja :*:DellBoy-011:Ajde, i odmah od Predsednika dobijas neku dobru funkciju![]()
Moze sad???![]()
![]()
![]()
![]()
Apotekarka utekla sa posla, overila, izvolte člansku kartu i birajte funkciju prema svojim afinitetima :wink:
Zašto - zato!![]()
ps:vodi računa šta je zauzeto
, ja bih zamolila da mi se dodeli nesto...