DellBoy-011
Elita
- Poruka
- 22.568
Pa šta sad likuješ, stvarno ćeš biti kažnjenadadap:Rekoh ko duze izdrzi...![]()
![]()
:wink:

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa šta sad likuješ, stvarno ćeš biti kažnjenadadap:Rekoh ko duze izdrzi...![]()
![]()

:wink: kako samo to inspirativno deluje, idemo dalje, korset se otvorio i u zaru drzim te jednom rukom za struk
:wink:[/quote]
[/quote]

To sam cekala da cujem... :wink:DellBoy-011:Pa šta sad likuješ, stvarno ćeš biti kažnjenadadap:Rekoh ko duze izdrzi...![]()
![]()
![]()

Na kraju cu se jos i vezati u cvor.gost0707::shock: Tvoja noga na mom vratu, da to je pravi tango:wink: kako samo to inspirativno deluje, idemo dalje, korset se otvorio i u zaru drzim te jednom rukom za struk
a drugom pratim sav na carapi pridrzavajuci ti nogu koja dodiruje vrat. :wink: Volim kad napravis spagu u stojecem stavu, samo nastavi
[/quote]
[/quote]
:wink: kad te ministar za turizam konačno veže u čvor, onda ćeš da vidiš...dadap:To sam cekala da cujem... :wink:DellBoy-011:Pa šta sad likuješ, stvarno ćeš biti kažnjenadadap:Rekoh ko duze izdrzi...![]()
![]()
![]()
![]()

Bravo maestro!apotekarkin_muz:Ako je neko za čokoladu, slobodno se poslužite upravo je servirana na sajtu.
A mene ako se za dan bezbednosti sete, sete...

Kao predstavnik zenskog dela stranke kazam. SAVRSENO! :wink:apotekarkin_muz:Ako je neko za čokoladu, slobodno se poslužite upravo je servirana na sajtu.
A mene ako se za dan bezbednosti sete, sete...
Sefe izgleda mi da ce ovo ipak DSDSDellBoy-011:kad te ministar za turizam konačno veže u čvor, onda ćeš da vidiš...dadap:To sam cekala da cujem... :wink:DellBoy-011:Pa šta sad likuješ, stvarno ćeš biti kažnjenadadap:Rekoh ko duze izdrzi...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

:wink:Kako me pali kad pretišdadap:Mislita da ste jaci jer vas je dvojca?![]()
E pa varate se...:wink:

dadap:Mislita da ste jaci jer vas je dvojca?![]()
ops: :wink:Ostaćeš ti bez one bele suknjice, vidim ja, volim da dobijem neku stvarčicu za uspomenu :wink:dadap:Oh da... 8) :wink:
Pratim te u stopu...gost0707:dadap:Mislita da ste jaci jer vas je dvojca?![]()
Ma ne sef je tu da nadgleda, jachi smo uvek jer smo spremni i ne treba da dodje do nadjacavanja u stranci draga. Sve treba da je u ravnotezi i harmoniji zar ne :wink: , gde smo stali. Ajde zaplesi malo. Ja vodim prati meops: :wink:
E to nikako...DellBoy-011:Ostaćeš ti bez one bele suknjice, vidim ja, volim da dobijem neku stvarčicu za uspomenu :wink:dadap:Oh da... 8) :wink:

ops: , gledas sa strane
, pogled na dole... :wink: kao da se stidis...
ops: da-da, tango je tuzna misao koja se igra, ali i strast, dizes glavu i susret pogleda, kao izazov sudbine, tvoja ruka na mom ramenu :wink: noga oko moje

Hahahahahahaa!dadap:Pa ne bih bas rekla nista...:wink:
![]()
Lepo spavaj i slatko sanjaj. :wink:DellBoy-011:Hahahahahahaa!dadap:Pa ne bih bas rekla nista...:wink:
![]()
E, sad mogu na spavanje, možda sanjam nešto lepo?![]()
volim kad pobegnesdadap:Ti radis... :wink:
sweet dreams dear see you tomorrow :wink: