DA SE DOBRO SVRSI!!!!!!(stranka koja raste)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:shock: Tvoja noga na mom vratu, da to je pravi tango :lol: :wink: kako samo to inspirativno deluje, idemo dalje, korset se otvorio i u zaru drzim te jednom rukom za struk :roll: a drugom pratim sav na carapi pridrzavajuci ti nogu koja dodiruje vrat. :wink: Volim kad napravis spagu u stojecem stavu, samo nastavi :lol: :wink:[/quote]
Na kraju cu se jos i vezati u cvor. :lol: :lol: :lol:[/quote]
hocemo da se vezemo u mashnicu :lol: :lol: :lol:

gost0707:
:shock: Tvoja noga na mom vratu, da to je pravi tango :lol: :wink: kako samo to inspirativno deluje, idemo dalje, korset se otvorio i u zaru drzim te jednom rukom za struk :roll: a drugom pratim sav na carapi pridrzavajuci ti nogu koja dodiruje vrat. :wink: Volim kad napravis spagu u stojecem stavu, samo nastavi :lol: :wink:
Na kraju cu se jos i vezati u cvor. :lol: :lol: :lol:[/quote]
hocemo da se vezemo u mashnicu :lol: :lol: :lol:[/quote]
Zvuci zanimljivo... :lol: :wink:
Vredi probati... :wink:

gost0707:
dadap:
Mislita da ste jaci jer vas je dvojca? :lol:
E pa varate se... :lol: :wink:

Ma ne sef je tu da nadgleda, jachi smo uvek jer smo spremni i ne treba da dodje do nadjacavanja u stranci draga. Sve treba da je u ravnotezi i harmoniji zar ne :wink: , gde smo stali. Ajde zaplesi malo. Ja vodim prati me :oops: :wink:
Pratim te u stopu...
Gledam te u oci koje plamte... Hvatas me za ruku i okreces... :wink:

Pratim te u stopu...
Gledam te u oci koje plamte... Hvatas me za ruku i okreces... :wink:[/quote]
Ruka oko struka :oops: , gledas sa strane :lol: , pogled na dole... :wink: kao da se stidis... :oops: da-da, tango je tuzna misao koja se igra, ali i strast, dizes glavu i susret pogleda, kao izazov sudbine, tvoja ruka na mom ramenu :wink: noga oko moje :roll: :lol: :lol:

Dobro jutro! Znam da nema nikoga, ali mora neko da otvori kancelariju, iznese otpatke, pomete pod. Mada se i meni zijeva...
12.gif

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back