A-ha......pazi se da ne ostanes bez one stvariShinoda:Mora da ste neka verska sekta!!!!!dadap:Kad bi samo znao...Shinoda:O cemu drvite na ovi 373 strane da mi je samo znati!!!???![]()
![]()
:?
![]()
![]()
:wink:
![]()
![]()
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A-ha......pazi se da ne ostanes bez one stvariShinoda:Mora da ste neka verska sekta!!!!!dadap:Kad bi samo znao...Shinoda:O cemu drvite na ovi 373 strane da mi je samo znati!!!???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
dadap:Naravno dragi...gost0707:dadap:Kad bi samo znao...Shinoda:O cemu drvite na ovi 373 strane da mi je samo znati!!!???![]()
![]()
![]()
![]()
hajde da mu pokazemo dusho ti i ja![]()
![]()
![]()
![]()
Prepustam ti cast da zapocnes nas ples... :wink:
:wink:Dlakava_Strvina:Proveri da li si uključio prihvatanje imagea u browseru?
Malo li je...Dlakava_Strvina:Treba procitati 373 strane...
Hackers:Dlakava_Strvina:Proveri da li si uključio prihvatanje imagea u browseru?
Alo, pa nisam bre ja pocetnik.

dadap:Pogledaj profil. Bice ti jasno... :wink:

Vidim i ti si nacuo. Ne moze se u ovoj nasoj stranci nista drzati u tajnosti. Ccccc... :wink:DellBoy-011:A još nema chokoladine galerije?
Ja spremio grickalice i piće![]()
I da bude u prvim borbenim redovima...DellBoy-011:Pa Predsednik mora sve da zna i da vodi računa o svakom potezu :wink:
:wink:DellBoy-011:A još nema chokoladine galerije?
E, napravi tu galeriju, a posle joj pokaži ko je muško u kućiapotekarkin_muz:DellBoy-011:A još nema chokoladine galerije?
Znam, znam ovo je bilo na moj račun.
Ja lepo svako veče sednem i kažem "e sad ću da napravim čokoladnu galeriju", a onda mi žena kaže "ček pre nego što počneš da vidim šta ima na DSDS".
Ja je pustim, jel, da se ne zameramo. I naravno od mog posla ne bude ništa. Bog otac je više ne može pomeriti od tastature, evo i sada se lakta da mi ćapi miš(k)a.
Nema večeras, obećao sam čokoladni galeriju i tačka.