DA SE DOBRO SVRSI!!!!!!(stranka koja raste)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
dadap:
Evo ja pocinjem sa mojim omiljenim Bajaderama

Bajadere sa kikirikijem
Sastojci
200g putera
200g šećera
1dl mleka
200g čokolade
100g pečenog kikirikija
300g mlevenog "Plazma" keksa
Priprema
Na tihoj vatri istopiti puter, dodati šećer, pa kad se sjedini, dodati čokoladu (100g), mleko, plazma keks i 100g mlevenog kikirikija (slani pečeni kikiriki prethodno oljuštiti, pa samleti na mašini za orahe).
Izliti u manji pleh, poravnati, pa preliti glazurom od 100g čokolade i 2 kašike ulja.
E, možeš da me imaš za ove bajadere :lol:

DellBoy-011:
dadap:
Evo ja pocinjem sa mojim omiljenim Bajaderama

Bajadere sa kikirikijem
Sastojci
200g putera
200g šećera
1dl mleka
200g čokolade
100g pečenog kikirikija
300g mlevenog "Plazma" keksa
Priprema
Na tihoj vatri istopiti puter, dodati šećer, pa kad se sjedini, dodati čokoladu (100g), mleko, plazma keks i 100g mlevenog kikirikija (slani pečeni kikiriki prethodno oljuštiti, pa samleti na mašini za orahe).
Izliti u manji pleh, poravnati, pa preliti glazurom od 100g čokolade i 2 kašike ulja.
E, možeš da me imaš za ove bajadere :lol:
Vec sam pomislila da sam na pogresnom podforumu... :lol: :lol:
Ovo se zove uhodjenje... :wink: :lol:

dadap:
gost0707:
hocemo li da nastavimo nas ples :wink: cini mi se odose bretele, i kosulja zar ne :lol:
Naravno... :wink:

otkopcavam ti korset(tango je u pitanju), i iznenadjujem se :lol: :lol: :lol: popucase kanapi sami od sebe, lete drikeri, puca samo tako :wink: :lol: :wink:[/quote]
Izvijam se u ritmu muzike i dodirujem ti vrat... :wink: :lol:[/quote]
Ne obazirite se na mene, samo vi nastavite :lol:

otkopcavam ti korset(tango je u pitanju), i iznenadjujem se :lol: :lol: :lol: popucase kanapi sami od sebe, lete drikeri, puca samo tako :wink: :lol: :wink:[/quote]

:shock: Tvoja noga na mom vratu, da to je pravi tango :lol: :wink: kako samo to inspirativno deluje, idemo dalje, korset se otvorio i u zaru drzim te jednom rukom za struk :roll: a drugom pratim sav na carapi pridrzavajuci ti nogu koja dodiruje vrat. :wink: Volim kad napravis spagu u stojecem stavu, samo nastavi :lol: :wink:

gost0707:
otkopcavam ti korset(tango je u pitanju), i iznenadjujem se :lol: :lol: :lol: popucase kanapi sami od sebe, lete drikeri, puca samo tako :wink: :lol: :wink:

:shock: Tvoja noga na mom vratu, da to je pravi tango :lol: :wink: kako samo to inspirativno deluje, idemo dalje, korset se otvorio i u zaru drzim te jednom rukom za struk :roll: a drugom pratim sav na carapi pridrzavajuci ti nogu koja dodiruje vrat. :wink: Volim kad napravis spagu u stojecem stavu, samo nastavi :lol: :wink:[/quote]
Na kraju cu se jos i vezati u cvor. :lol: :lol: :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back