DellBoy-011
Elita
- Poruka
- 22.568
Ej, mala, ja strašno padam na namigivanje, nemoj to da mi radiš!dadap:U svakom pogledu... :wink:

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ej, mala, ja strašno padam na namigivanje, nemoj to da mi radiš!dadap:U svakom pogledu... :wink:

U svakom pogledu i koraku prepoznajem te da-da :wink:dadap:U svakom pogledu... :wink:

Da, da... :wink:gost0707:U svakom pogledu i koraku prepoznajem te da-da :wink:dadap:U svakom pogledu... :wink:![]()

:wink: :wink:dadap:Da, da... :wink:gost0707:U svakom pogledu i koraku prepoznajem te da-da :wink:dadap:U svakom pogledu... :wink:![]()
![]()
![]()

A ja baš neću, kad ti hoćešdadap:Ma ja to pokusavam da isprovociram kaznu...![]()
![]()
:wink: :wink:
:wink: :wink: :wink:Naravno... :wink:gost0707:dadap:Da, da... :wink:gost0707:U svakom pogledu i koraku prepoznajem te da-da :wink:dadap:U svakom pogledu... :wink:![]()
![]()
![]()
hocemo li da nastavimo nas ples :wink: cini mi se odose bretele, i kosulja zar ne![]()
Pa ne mogu ni ja dugo da se foliramdadap:Pa ne odustajem ja bas tako lako...![]()
:wink: :wink: :wink:

Pa ko duze izdrzi... :wink:DellBoy-011:Pa ne mogu ni ja dugo da se foliramdadap:Pa ne odustajem ja bas tako lako...![]()
:wink: :wink: :wink:
![]()
Vec sam pomislila da sam na pogresnom podforumu...DellBoy-011:dadap:
Evo ja pocinjem sa mojim omiljenim Bajaderama
Bajadere sa kikirikijem
Sastojci
200g putera
200g šećera
1dl mleka
200g čokolade
100g pečenog kikirikija
300g mlevenog "Plazma" keksa
Priprema
Na tihoj vatri istopiti puter, dodati šećer, pa kad se sjedini, dodati čokoladu (100g), mleko, plazma keks i 100g mlevenog kikirikija (slani pečeni kikiriki prethodno oljuštiti, pa samleti na mašini za orahe).
Izliti u manji pleh, poravnati, pa preliti glazurom od 100g čokolade i 2 kašike ulja.
E, možeš da me imaš za ove bajadere![]()

Nema...DellBoy-011:E nećeš verovati, ja baš ogladneo, vidim temu kulinarstvo i : opppppp! pravo na bajadere![]()
daj mi![]()
Pojeli...
[/quote]
popucase kanapi sami od sebe, lete drikeri, puca samo tako :wink:
:wink:A kako ih serviraš?dadap:Nema...DellBoy-011:E nećeš verovati, ja baš ogladneo, vidim temu kulinarstvo i : opppppp! pravo na bajadere![]()
daj mi![]()
Pojeli...
![]()
Je l' moze zamena palacinke sa sladoledom? :wink:
Naravno... :wink:[/quote]gost0707:hocemo li da nastavimo nas ples :wink: cini mi se odose bretele, i kosulja zar ne![]()
:wink:[/quote]
dadap:Naravno... :wink:gost0707:hocemo li da nastavimo nas ples :wink: cini mi se odose bretele, i kosulja zar ne![]()
[/quote]
:wink:Predajem se!dadap:Po zelji degustatora...DellBoy-011:A kako ih serviraš?dadap:Nema...DellBoy-011:E nećeš verovati, ja baš ogladneo, vidim temu kulinarstvo i : opppppp! pravo na bajadere![]()
daj mi![]()
Pojeli...
![]()
Je l' moze zamena palacinke sa sladoledom? :wink:![]()
:wink:

[/quote]
:wink: kako samo to inspirativno deluje, idemo dalje, korset se otvorio i u zaru drzim te jednom rukom za struk
:wink:Izvijam se u ritmu muzike i dodirujem ti vrat... :wink:gost0707:otkopcavam ti korset(tango je u pitanju), i iznenadjujem se![]()
![]()
[/quote]
:wink: kako samo to inspirativno deluje, idemo dalje, korset se otvorio i u zaru drzim te jednom rukom za struk