DA SE DOBRO SVRSI!!!!!!(stranka koja raste)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
apotekarka:
DellBoy-011:
zubarka:
Koleginice Apotekarka sve pohvale za sajt,FENOMENALAN JE!!
Tako se to radi kod nas u DSDS! :wink: Yebitacno,nego sta!

Ps.Fotku iznad bih svrstala u tvojih top 3,ako smem da iznesem svoje skromno misljenje :wink:
A predsednika ko yebe :P

Da, stvarno, predsedniče, yebe li te kogod ovih dana? :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kao sto ti upravo napisah na PP :lol:

chokolada:
DellBoy-011:
Znači sexualno uznemiravanje u Stranci? Ministar dobija prvi žuti karton, a ti dodji kod predsednika u krilo, ne sme tebe niko da prisiljava :lol:
Evo sela sam, uh sto je lepo i udobno... Cek, cek sta me to bocka? :wink: Hoces li da ti donesem kafu ili tako nesto. Sve, samo da mi oprostis! :wink:
Ne treba ti nista da donosis, samo se udobno smesti i opusti se. Tu je ness, sa toplim mlekom, bez pene i kolačići. :lol:

DellBoy-011:
chokolada:
DellBoy-011:
Ti da pročitaš prethodnu stranu, bices kažnjena prekoredno :P
Procitala sefe, ali nisam ja kriva on me je naterao! :wink:
Znači sexualno uznemiravanje u Stranci? Ministar dobija prvi žuti karton, a ti dodji kod predsednika u krilo, ne sme tebe niko da prisiljava :lol:

Shefe nemoj tako, :cry: pa ja nisam nikoga uznemiravao. :shock: Sve je bilo u skladu sa programskim opredeljenjima :P i u skladu sa programom, :wink: a naravno DSDS, :lol: pa prema tome znas i sam, :) da kad se postuje program, :o rech :D i "delo" :wink: kao i stranachka pravila, onda nema zutih kartona. :? Mislim nije da se zalim, ja to onako samo usput, pa ti sad ako mislis i smatras za shodno, :wink: povuci to malo, mislim vrati ga, :wink: mislim u dzep, ipak smo nashi i u fotelji smo brate pa DSDS :arrow: :wink: :D :wink:

gost0707:
[

Shefe nemoj tako, :cry: pa ja nisam nikoga uznemiravao. :shock: Sve je bilo u skladu sa programskim opredeljenjima :P i u skladu sa programom, :wink: a naravno DSDS, :lol: pa prema tome znas i sam, :) da kad se postuje program, :o rech :D i "delo" :wink: kao i stranachka pravila, onda nema zutih kartona. :? Mislim nije da se zalim, ja to onako samo usput, pa ti sad ako mislis i smatras za shodno, :wink: povuci to malo, mislim vrati ga, :wink: mislim u dzep, ipak smo nashi i u fotelji smo brate pa DSDS :arrow: :wink: :D :wink:
Ajde danas sam dobro volje, mada ne volim kad mise radi iza ledja :lol:

DellBoy-011:
apotekarka:
DellBoy-011:
zubarka:
Koleginice Apotekarka sve pohvale za sajt,FENOMENALAN JE!!
Tako se to radi kod nas u DSDS! :wink: Yebitacno,nego sta!

Ps.Fotku iznad bih svrstala u tvojih top 3,ako smem da iznesem svoje skromno misljenje :wink:
A predsednika ko yebe :P

Da, stvarno, predsedniče, yebe li te kogod ovih dana? :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kao sto ti upravo napisah na PP :lol:
Život je lep..... :lol:

DellBoy-011:
gost0707:
[

Shef je tolerantan, :wink: ziveo shef :wink: Ljubim ga u chokoladu :D Mislim onako ko predsednika. Sefe i ti si zaseo u fotelju aaaaaa. Lepo je to vidish. :wink: Apotekarka sad vec polako skida svoj bade mantil :wink: Pa vruce je mislim nekako postaje sve toplije. :wink:

gost0707:
DellBoy-011:
gost0707:
[

Shef je tolerantan, :wink: ziveo shef :wink: Ljubim ga u chokoladu :D Mislim onako ko predsednika. Sefe i ti si zaseo u fotelju aaaaaa. Lepo je to vidish. :wink: Apotekarka sad vec polako skida svoj bade mantil :wink: Pa vruce je mislim nekako postaje sve toplije. :wink:

Strašno su mi te uznemirili, ček malo da te izmasiram da se malo opustiš......šta je ovo, ja što te više masiram ti si sve ukočeniji i tvrđi :shock: Sve manje mesta u krilu za mene, moram nekako bolje da se namestim, evo opkoračiću te, e, sad je mnoooogo bolje, sve se namešta tamo gde je najzgodnije...čudo prirode :wink: :D

gost0707:
DellBoy-011:
gost0707:
[

Strašno su mi te uznemirili, ček malo da te izmasiram da se malo opustiš......šta je ovo, ja što te više masiram ti si sve ukočeniji i tvrđi :shock: Sve manje mesta u krilu za mene, moram nekako bolje da se namestim, evo opkoračiću te, e, sad je mnoooogo bolje, sve se namešta tamo gde je najzgodnije...čudo prirode :wink: :D

Strašno su mi te uznemirili, ček malo da te izmasiram da se malo opustiš......šta je ovo, ja što te više masiram ti si sve ukočeniji i tvrđi :shock: Sve manje mesta u krilu za mene, moram nekako bolje da se namestim, evo opkoračiću te, e, sad je mnoooogo bolje, sve se namešta tamo gde je najzgodnije...čudo prirode :wink: :D[/quote]

Vidish, nije to tako strasno :shock: mislim to ukocheniji i tvrdji :oops: Djiha djiha sve mi noge krute :wink: nek se drugi chlanovi ne ljute :wink: mislim ta masaza, taj dodir. Ma lepota milina, i sve mi je toplije i sipka je spremna za igru :wink: pa dobro sad nije do plafona ali za fotelju uh uh :wink: AAAAAAApotekarko jel mi to nesto lechimo :shock: . DSDS tu smo :wink: :lol: :wink: :lol: :wink: :lol: :wink: :lol:

apotekarka:
Ako nam je i nešto bilo, sada nam više nije ništa :!: :D
Čudotvorno isceljenje, šta li je ovo?
Aaaaaaa pa to je DSDS u svojoj suštinskoj formi :idea:

E moj ministre, ko će sad ovako uspaljen na spavanje? :roll:

Uh pa ti i ja u boji vina, zar ne :wink: Glas i spas, tihi uzvik, malo smo se izduvali, :P onako da deca uzivaju, a ti i ja pa tek ce da uzivamo sad kad se pogase ekrani svetla i kad se otvore novi mrakovi i DOOOOBRE Vibracije :lol: kao leto dobrih vibracija ispod pokrivacha :wink:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back