didulidudidu
Obećava
- Poruka
- 51
bio sam na sajtu
ovo bi mi bila prva stranka u zivotu

ovo bi mi bila prva stranka u zivotu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Procitala sefe, ali nisam ja kriva on me je naterao! :wink:DellBoy-011:Ti da pročitaš prethodnu stranu, bices kažnjena prekoredno![]()
chokolada:Evo i mene (ponovo). Vidim raskodakali se svi naveliko!![]()
) zameni Zubarku nestade mi sa fotelje, pomozi Apotekarki sa velikim AAAAAAAAAA :wink:
:wink:Znači sexualno uznemiravanje u Stranci? Ministar dobija prvi žuti karton, a ti dodji kod predsednika u krilo, ne sme tebe niko da prisiljavachokolada:Procitala sefe, ali nisam ja kriva on me je naterao! :wink:DellBoy-011:Ti da pročitaš prethodnu stranu, bices kažnjena prekoredno![]()

Evo sela sam, uh sto je lepo i udobno... Cek, cek sta me to bocka? :wink: Hoces li da ti donesem kafu ili tako nesto. Sve, samo da mi oprostis! :wink:DellBoy-011:Znači sexualno uznemiravanje u Stranci? Ministar dobija prvi žuti karton, a ti dodji kod predsednika u krilo, ne sme tebe niko da prisiljava![]()
Nesi:Dobro vece i srecan rad
Posebno Apotekarki...skidam kapu (ostalo ce neko drugi da skine :wink![]()
vidi se oprobani chlanovi,
:wink:DellBoy-011:A predsednika ko yebezubarka:Koleginice Apotekarka sve pohvale za sajt,FENOMENALAN JE!!
Tako se to radi kod nas u DSDS! :wink: Yebitacno,nego sta!
Ps.Fotku iznad bih svrstala u tvojih top 3,ako smem da iznesem svoje skromno misljenje :wink:![]()

Kao sto ti upravo napisah na PPapotekarka:DellBoy-011:A predsednika ko yebezubarka:Koleginice Apotekarka sve pohvale za sajt,FENOMENALAN JE!!
Ps.Fotku iznad bih svrstala u tvojih top 3,ako smem da iznesem svoje skromno misljenje :wink:![]()
Da, stvarno, predsedniče, yebe li te kogod ovih dana? :wink:![]()
![]()
![]()
![]()

Ne treba ti nista da donosis, samo se udobno smesti i opusti se. Tu je ness, sa toplim mlekom, bez pene i kolačići.chokolada:Evo sela sam, uh sto je lepo i udobno... Cek, cek sta me to bocka? :wink: Hoces li da ti donesem kafu ili tako nesto. Sve, samo da mi oprostis! :wink:DellBoy-011:Znači sexualno uznemiravanje u Stranci? Ministar dobija prvi žuti karton, a ti dodji kod predsednika u krilo, ne sme tebe niko da prisiljava![]()

DellBoy-011:Znači sexualno uznemiravanje u Stranci? Ministar dobija prvi žuti karton, a ti dodji kod predsednika u krilo, ne sme tebe niko da prisiljavachokolada:Procitala sefe, ali nisam ja kriva on me je naterao! :wink:DellBoy-011:Ti da pročitaš prethodnu stranu, bices kažnjena prekoredno![]()
![]()
pa ja nisam nikoga uznemiravao. :shock: Sve je bilo u skladu sa programskim opredeljenjima
i u skladu sa programom, :wink: a naravno DSDS,
pa prema tome znas i sam,
da kad se postuje program,
rech
:wink: Ajde danas sam dobro volje, mada ne volim kad mise radi iza ledjagost0707:[
Shefe nemoj tako,pa ja nisam nikoga uznemiravao. :shock: Sve je bilo u skladu sa programskim opredeljenjima
i u skladu sa programom, :wink: a naravno DSDS,
pa prema tome znas i sam,
da kad se postuje program,
rech
i "delo" :wink: kao i stranachka pravila, onda nema zutih kartona. :? Mislim nije da se zalim, ja to onako samo usput, pa ti sad ako mislis i smatras za shodno, :wink: povuci to malo, mislim vrati ga, :wink: mislim u dzep, ipak smo nashi i u fotelji smo brate pa DSDS
:wink:

Život je lep.....DellBoy-011:Kao sto ti upravo napisah na PPapotekarka:DellBoy-011:A predsednika ko yebezubarka:Koleginice Apotekarka sve pohvale za sajt,FENOMENALAN JE!!
Da, stvarno, predsedniče, yebe li te kogod ovih dana? :wink:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

DellBoy-011:gost0707:[
Ajde danas sam dobro volje, mada ne volim kad mise radi iza ledja![]()
Shef je tolerantan, :wink: ziveo shef :wink: Ljubim ga u chokoladuMislim onako ko predsednika. Sefe i ti si zaseo u fotelju aaaaaa. Lepo je to vidish. :wink: Apotekarka sad vec polako skida svoj bade mantil :wink: Pa vruce je mislim nekako postaje sve toplije. :wink:

gost0707:DellBoy-011:gost0707:[
Shef je tolerantan, :wink: ziveo shef :wink: Ljubim ga u chokoladuMislim onako ko predsednika. Sefe i ti si zaseo u fotelju aaaaaa. Lepo je to vidish. :wink: Apotekarka sad vec polako skida svoj bade mantil :wink: Pa vruce je mislim nekako postaje sve toplije. :wink:
Strašno su mi te uznemirili, ček malo da te izmasiram da se malo opustiš......šta je ovo, ja što te više masiram ti si sve ukočeniji i tvrđi :shock: Sve manje mesta u krilu za mene, moram nekako bolje da se namestim, evo opkoračiću te, e, sad je mnoooogo bolje, sve se namešta tamo gde je najzgodnije...čudo prirode :wink:![]()
gost0707:DellBoy-011:gost0707:[
Strašno su mi te uznemirili, ček malo da te izmasiram da se malo opustiš......šta je ovo, ja što te više masiram ti si sve ukočeniji i tvrđi :shock: Sve manje mesta u krilu za mene, moram nekako bolje da se namestim, evo opkoračiću te, e, sad je mnoooogo bolje, sve se namešta tamo gde je najzgodnije...čudo prirode :wink:![]()
ops: Djiha djiha sve mi noge krute :wink: nek se drugi chlanovi ne ljute :wink: mislim ta masaza, taj dodir. Ma lepota milina, i sve mi je toplije i sipka je spremna za igru :wink: pa dobro sad nije do plafona ali za fotelju uh uh :wink: AAAAAAApotekarko jel mi to nesto lechimo :shock: . DSDS tu smo :wink:
Da, bio je neki problem sa forumom, sad je prošlo.chokolada:Drustvo Krstarica me nesto zayebava, ne da mi ni tamo, ni vamo, pa odoh da spavam. Cmoka svima za laku noc!
apotekarka:Ako nam je i nešto bilo, sada nam više nije ništa![]()
![]()
Čudotvorno isceljenje, šta li je ovo?
Aaaaaaa pa to je DSDS u svojoj suštinskoj formi![]()
E moj ministre, ko će sad ovako uspaljen na spavanje?![]()
onako da deca uzivaju, a ti i ja pa tek ce da uzivamo sad kad se pogase ekrani svetla i kad se otvore novi mrakovi i DOOOOBRE Vibracije
kao leto dobrih vibracija ispod pokrivacha :wink: