DA SE DOBRO SVRSI!!!!!!(stranka koja raste)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
chokolada:
Chernobill:
Aha, znam! Ovako ce ga sef
3.gif
Bas si okrutna!

zubarka:
Pozdrav novim clanovima i clanicama.Starom kadru sve cestitke na angazovanju i radu dok sam ja opravdno bila odsutna :wink: ,vidim posvrsavali ste mnogo toga...
DSDS

Pozdrav :D Dobro dosla nazad :)

Gde je Ludica? Posto mi je dodeljena funkcija podpredsednika za mlade treba da posvrsavam neke stvari sa velikim Boss-om u vezi poslova i daljih akcija naseg ministarstva...

Chernobill:
apotekarka:
Chernobill:
Kako, bre, uspevate da svrsavate ,mislim da ste na temi, po ceo dan i noc?

Sunce moje sunčano-raspilavi se apotekaka kad vide svog omiljenog apsolventa :D
Pa eto, bežimo sa posla, uzimamo slobodne dane, slikamo se, snimamo, planiramo bahanalije i tako, zabava za odrasle :wink:
Radiš li ti štogod po tom pitanju ovih dana?
U 3 smene, po ceo dan i noc.
Ali ja nisam odrastao, tako da ne moram nista da planiram

Zar nikad neces odrasti mali veseljace? :lol:
Kad ce update sajta?

Šta mislite zašto me nije bilo u stranci pet sati?
Idite na www.geocities.com/dsdsclub i videćete ko je bio vredan :wink:

ps:gledaću da nikad ne odrastem mali veseljače i you can kiss my white ass :lol: :lol: :lol:
1791248827413ef5725fd54.jpg

apotekarka:
Chernobill:
apotekarka:
Chernobill:
Kako, bre, uspevate da svrsavate ,mislim da ste na temi, po ceo dan i noc?

Sunce moje sunčano-raspilavi se apotekaka kad vide svog omiljenog apsolventa :D
Pa eto, bežimo sa posla, uzimamo slobodne dane, slikamo se, snimamo, planiramo bahanalije i tako, zabava za odrasle :wink:
Radiš li ti štogod po tom pitanju ovih dana?
U 3 smene, po ceo dan i noc.
Ali ja nisam odrastao, tako da ne moram nista da planiram

Zar nikad neces odrasti mali veseljace? :lol:
Kad ce update sajta?

Šta mislite zašto me nije bilo u stranci pet sati?
Idite na www.geocities.com/dsdsclub i videćete ko je bio vredan :wink:

ps:gledaću da nikad ne odrastem mali veseljače i you can kiss my white ass :lol: :lol: :lol:
1791248827413ef5725fd54.jpg
Sve bolje i bolje.Svez sam ali mislim da znam svaki deo tvojih ledja.Ocigledno je tvoja poza odpozadi DSDS?Daj koju sliku spreda ni sike nisu lose.Samo zanovetam zar ne?Sta ces ja se osecam kao da sam u opoziciji,jos sam bez fotelje.A zamisli ja u fotelji a neka koleginica u mojim krilima :P :lol:

duda123:
cao,evo me opet...ja sam ona Tanja R.sto se vam se danas pridruzila.Promenila sam nick,pokusacu sutra d posaljem slicku...Racunar mi je danas poludeo...kazu bio je pun virusa...sredili su ga,na bojte se.Posto se javljam s posla(sad idem kuci)vidimo se sutra.Pozdrav Evi.Prijatan dan vam zelim
Vazno je da je ista osoba.E sad ti preostaje da se dokazes,pa mi cekamo tvoje slike.Obrati paznju na nas sajt.

zubarka:
Koleginice Apotekarka sve pohvale za sajt,FENOMENALAN JE!!
Tako se to radi kod nas u DSDS! :wink: Yebitacno,nego sta!

E baš mi je drago da ti se sviđa! :D
Kad ćemo da radimo tvoju galeriju ili bar da te stavimo na naslovnu stranu?
Red bi bio, ipak si podpredsednica, zajedno smo osnovali stranku, zajedno se borili protiv žuči i kiseline, zatvarali su nas, demonstrirali smo i borili se za ljudska prava.....yebote zvučim strašno :shock: ovaj tekst može da se upotrebi za svaku priliku i za svaku stranku :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

ilic73:
Sve bolje i bolje.Svez sam ali mislim da znam svaki deo tvojih ledja.Ocigledno je tvoja poza odpozadi DSDS?Daj koju sliku spreda ni sike nisu lose.Samo zanovetam zar ne?Sta ces ja se osecam kao da sam u opoziciji,jos sam bez fotelje.A zamisli ja u fotelji a neka koleginica u mojim krilima :P :lol:

Zanovetaš, hvala na pitanju :lol: :lol: :lol:
Šta ga sam ja već promenila slikaaaaaaa......

apotekarka:
zubarka:
Koleginice Apotekarka sve pohvale za sajt,FENOMENALAN JE!!
Tako se to radi kod nas u DSDS! :wink: Yebitacno,nego sta!

E baš mi je drago da ti se sviđa! :D
Kad ćemo da radimo tvoju galeriju ili bar da te stavimo na naslovnu stranu?
Red bi bio, ipak si podpredsednica, zajedno smo osnovali stranku, zajedno se borili protiv žuči i kiseline, zatvarali su nas, demonstrirali smo i borili se za ljudska prava.....yebote zvučim strašno :shock: ovaj tekst može da se upotrebi za svaku priliku i za svaku stranku :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tu sam da pomognem,reci sta treba,kada stignu sveze fotke,poslacu,a ovu u mom profilu mozes da zakacis gde god zelis.

Kolega Ilic73,ja ionako nemam gde da sednem trenutno,a ti si se razbaskario u toj fotelji....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back