E to vec moze.A gde su ostali clanovi ?Spavajuuu....-Eva-:Kombinovaćemo.ilic73:A dali te ja slikam ili se slikam s`tobom?-Eva-:Može, može, mislim da bi te slike (napravljene u kooperaciji s tobom) bile prava stvar.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E to vec moze.A gde su ostali clanovi ?Spavajuuu....-Eva-:Kombinovaćemo.ilic73:A dali te ja slikam ili se slikam s`tobom?-Eva-:Može, može, mislim da bi te slike (napravljene u kooperaciji s tobom) bile prava stvar.
Ostavi barem chokoladu da se zasladim malo.Ja volim chokoladu,samo da nije za kuvanje.gost0707:dobro dobro, volim Chokoladu a Volim i Evu, malo sam neodluchan...-Eva-:U decu ti nećemo dirati, to ide na bubanj, pa kako odluči žreb.
Nema veze vodicu obe na krstarenje oko Floride i na Bahame da pravimo Bahamalije![]()
Evice,daj ozbiljno koju sliku.Kakav si ti to clan DSDS kad se toliko stidis?Pokazi mi da gresim.-Eva-:Kombinovaćemo.ilic73:A dali te ja slikam ili se slikam s`tobom?-Eva-:Može, može, mislim da bi te slike (napravljene u kooperaciji s tobom) bile prava stvar.
Lepsa polovina je uvek lepsa.Da se gleda,pipa i ....Sta bi mi ti predlozila da slikam,koji deo tela?-Eva-:Ostali članovi ništa i ne rade, ne može sve na moja nejaka pleća. Pomagaj.
ilic73:Evice,daj ozbiljno koju sliku.Kakav si ti to clan DSDS kad se toliko stidis?Pokazi mi da gresim.-Eva-:Kombinovaćemo.ilic73:A dali te ja slikam ili se slikam s`tobom?-Eva-:Može, može, mislim da bi te slike (napravljene u kooperaciji s tobom) bile prava stvar.
dobro dobro, volim Chokoladu a Volim i Evu, malo sam neodluchan...-Eva-:U decu ti nećemo dirati, to ide na bubanj, pa kako odluči žreb.

ilic73:Ostavi barem chokoladu da se zasladim malo.Ja volim chokoladu,samo da nije za kuvanje.gost0707:dobro dobro, volim Chokoladu a Volim i Evu, malo sam neodluchan...-Eva-:U decu ti nećemo dirati, to ide na bubanj, pa kako odluči žreb.
Nema veze vodicu obe na krstarenje oko Floride i na Bahame da pravimo Bahamalije![]()
apotekarka:Ženska komisija povlači se na većanje :wink:
većamo, većamo, apotekarka izlazi uz sale za većenje u hodnik gde se kandidat preznojava, obriše mu čelo nekim ženskim gaćicama, lizne mu uvence i priupitada pojasni malo tačku 2 8)
gost0707:apotekarka:Ženska komisija povlači se na većanje :wink:
većamo, većamo, apotekarka izlazi uz sale za većenje u hodnik gde se kandidat preznojava, obriše mu čelo nekim ženskim gaćicama, lizne mu uvence i priupitada pojasni malo tačku 2 8)
Gde si dusho gde si rano :wink:
..sto ti dugme otkopcanoapotekarka:gost0707:apotekarka:Ženska komisija povlači se na većanje :wink:
Gde bi ja bila nego gde ti slika kaže :wink:
![]()

:wink: :wink: :wink:DUNĐER:..sto ti dugme otkopcanoapotekarka:gost0707:apotekarka:Ženska komisija povlači se na većanje :wink:
Gde bi ja bila nego gde ti slika kaže :wink:
![]()
![]()

gost0707:Kako imas lepu pundju![]()
![]()
![]()
:wink: :wink: :wink:
apotekarka:gost0707:Kako imas lepu pundju![]()
![]()
![]()
:wink: :wink: :wink:
Znala sam da će ti se svideti :wink:
Ti si čovek esteta i razumeš se u frizurice![]()

DUNĐER:uhh, ja ovde ne smem da se mesam![]()

a jel primate ustipkeapotekarka:DUNĐER:uhh, ja ovde ne smem da se mesam![]()
A štoooo?
Još nikoga nismo ujeli....![]()
Dobro, možda smo malo gricnuli, ali niko nam se nije bunio :wink:![]()

nekim ili njenim?pa ti mislis da bi ja posle toga bio u stanju bilo sta da obijasnjavamapotekarka:Ženska komisija povlači se na većanje :wink:
ops:
Sam sam....