DA SE DOBRO SVRSI!!!!!!(stranka koja raste)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
apotekarka:
Polako i natenane...sad ćemo za neki dan da organizujemo žurku sa striptizom, ništa se ne brini, pozvaćemo i tebe da se skidaš :wink:
Kad se popneš oko šipke sigurna sam da ćeš se već nekako snaći :D
A mene ne zovete na zurku :(
Kao sto si rekla za sada sam posmatrac,pripravnik.E lepo bi bilo da gledam vasu predstavu.A ti jel ucestvujes? 8)

ilic73:
apotekarka:
Polako i natenane...sad ćemo za neki dan da organizujemo žurku sa striptizom, ništa se ne brini, pozvaćemo i tebe da se skidaš :wink:
Kad se popneš oko šipke sigurna sam da ćeš se već nekako snaći :D
A mene ne zovete na zurku :(
Kao sto si rekla za sada sam posmatrac,pripravnik.E lepo bi bilo da gledam vasu predstavu.A ti jel ucestvujes? 8)

Naravno da si pozvan, ima da nayebeš ko žuti tako svež i nov :twisted: (al sam ti zapretila a?)
Što se tiče mog učestvovanja, imaš pravo tri puta da pogađaš :wink: :lol:

DellBoy-011:
Apotekarka je najsjajnija zvezdica naše partije, očekujem da se naše članice konačno uključe u taj dugoočeikivani striptiz. Muški članovi čekaju - kao zapete puške :lol:
Moracu i ja tako nesto da nakacim, ali samo na 5 minuta. Sada trenutno ne mogu jer su mi crkle baterije na digitalnom foto-aparatu, a lenja sam da odem pa da kupim nove. Ali evo ako nista bar ponovo menjam slicicu.
A mogli bi i vi muskarci da se malo skinete, ne bi vam (nam) nista skodilo. :wink:

chokolada:
DellBoy-011:
Apotekarka je najsjajnija zvezdica naše partije, očekujem da se naše članice konačno uključe u taj dugoočeikivani striptiz. Muški članovi čekaju - kao zapete puške :lol:
Moracu i ja tako nesto da nakacim, ali samo na 5 minuta. Sada trenutno ne mogu jer su mi crkle baterije na digitalnom foto-aparatu, a lenja sam da odem pa da kupim nove. Ali evo ako nista bar ponovo menjam slicicu.
A mogli bi i vi muskarci da se malo skinete, ne bi vam (nam) nista skodilo. :wink:
Valjda cu pogoditi tih pet minuta, evo danas se nadjoh dva puta u pravo vreme, na pravom mestu. Treca sreca :lol:

chokolada:
DellBoy-011:

Evo ovako se to radiiiiii :wink:
649500867413e1f9478066.jpg

jeasus:
Apotekarko draga... :p

p.s. DS za verovatno sledece nedelje pravi party(na Chuburi)...svi ste pozvani preko mene...sta mislite ko pusta muziku??? :D

E pa to je baš lepo! :D
Moram da vidim sa šefom da li nam preporučuje partijsko mešanje sa polu-strankama :wink: (mi smo cela DSDS :D a oni su pola DS :? )

ps:Nije mi dosta što me mrze vadikavi, sad kad se zamerim i demokratama.... :roll:

apotekarka:
Nesi:
kojote:
...U "STRANKA OD KOJE ( se ) RASTE"! Zena chudovisne lepote Nesi...i cudovisno lepa Apotekarka!
Tandem snova. Muskih.
P.S. Jos uvek sam nezenja! :)

8)

Ljubavi moja (jos uvek nezenjena :lol:) evo jedne poruke licne prirode...

PAZI S KIME SPAVAS,
KO SE SAMNOM BUDI,
OSETICE STA JE ZENA KAD POLUDIM! :twisted:

Kada jednom se obuces i zakopcas ego svoj,
kasno je da se pitas zasto si se skinuo,
da cutis kada si lepo saputao...

Kada jednom budes nezan kasno je da budes grub,
i da okreces mi ledja, cega bi se stideo,
kada si me celu video...

PAZI S KIME SPAVAS,
KO SE SAMNOM BUDI,
OSETICE STA JE ZENA KAD POLUDIM...

Pazi koga biras,
za ulogu zrtve,
resices se mene samo preko mene, mene mrtve...:lol:

Zvacu tvoju vernu zenu (Divlja sve cu da ti kazem :P)da joj kazem s kim si sad,
i po gradu cu da pricam da si los u krevetu,
zato ti je bolje LEZI tu :D

Pod kozom ti je miris moj,
moja ti kosa na ramenu,
bicu uvek u srcu tvom,
kao mac u kamenu...

...budices me, drmaces me, ali ja cu spavati,
poruka je jasna, KRIV SI TI :lol:

PAZI S KIME SPAVAS,
KO SE SAMNOM BUDI,
OSETICE STA JE ZENA KAD POLUDIM...

Pazi koga biras,
za ulogu zrtve,
resices se mene samo preko mene, mene mrtve...
:D :D :D

Nesi, otkidaš!!!! 8)

Znam, ali hvala draga moja, uvek je to lepo cuti :D
Nego sta smo rekli na kraju, kad ce ta zurkica i striptiz ?

apotekarka:
jeasus:
Apotekarko draga... :p

p.s. DS za verovatno sledece nedelje pravi party(na Chuburi)...svi ste pozvani preko mene...sta mislite ko pusta muziku??? :D

E pa to je baš lepo! :D
Moram da vidim sa šefom da li nam preporučuje partijsko mešanje sa polu-strankama :wink: (mi smo cela DSDS :D a oni su pola DS :? )

ps:Nije mi dosta što me mrze vadikavi, sad kad se zamerim i demokratama.... :roll:

Ne yebemo se sa drugim strankama :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back