DA SE DOBRO SVRSI!!!!!!(stranka koja raste)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ilic73:
-Eva-:
ilic73:
-Eva-:
Može, može, mislim da bi te slike (napravljene u kooperaciji s tobom) bile prava stvar.
A dali te ja slikam ili se slikam s`tobom?
Kombinovaćemo.
Evice,daj ozbiljno koju sliku.Kakav si ti to clan DSDS kad se toliko stidis?Pokazi mi da gresim.

Hajde blago meni, otvaraj stranu po stranu dok ne naiđeš na upitnik....
Mnogo si se ti razgaćio pa napenalio na Evu (malobrojnu) a još nisi prošao inicijaciju i testiranja :wink:

1.Horoskopski znak
2.U čemu si naročito dobra tj zbog čega te najčešće hvale tj čime ih bacaš u nesvest
3.Na kakvoj funkciji u našoj stranci misliš da bi mogla da pokažeš svoje pune kapacitete
4.Razno, naravno

1.Rak
2.To je malo teze.A nije zanimljivo da devojka padne u nesvest i sta da radim pole.Kad smo sami neka je OK,a posle nek pada u nesvest koliko hoce.
3.Za funkciju,ma sta das.Kad se daje nek se daje (naravno ovde mislim...)
4.E ovo ostaje prazno.
Sada komisija odlucuje dal me primate.PRIMI ME.

ilic73:
gost0707:
-Eva-:
U decu ti nećemo dirati, to ide na bubanj, pa kako odluči žreb.
dobro dobro, volim Chokoladu a Volim i Evu, malo sam neodluchan...
Nema veze vodicu obe na krstarenje oko Floride i na Bahame da pravimo Bahamalije :lol:
Ostavi barem chokoladu da se zasladim malo.Ja volim chokoladu,samo da nije za kuvanje.

Ja je volim bez razlike :D Ne pravim pitanje, gorka slatka, bela crna sa ovim sa onim punjena prazna pokrivena :D

gost0707:
apotekarka:
Ženska komisija povlači se na većanje :wink:
većamo, većamo, apotekarka izlazi uz sale za većenje u hodnik gde se kandidat preznojava, obriše mu čelo nekim ženskim gaćicama, lizne mu uvence i priupitada pojasni malo tačku 2 8)

Gde si dusho gde si rano :wink:

Gde bi ja bila nego gde ti slika kaže :wink:
2017424505413cc6afd90ea.jpg

apotekarka:
gost0707:
apotekarka:
većamo, većamo, apotekarka izlazi uz sale za većenje u hodnik gde se kandidat preznojava, obriše mu čelo nekim ženskim gaćicama, lizne mu uvence i priupitada pojasni malo tačku 2 8)

..sto ti dugme otkopcano :?:

DUNĐER:
apotekarka:
gost0707:
apotekarka:

..sto ti dugme otkopcano :?:

Ju! :shock:
Hvala ti, evo zakopčavam se :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

apotekarka:
nekim ili njenim?pa ti mislis da bi ja posle toga bio u stanju bilo sta da obijasnjavam :oops:
ma ne bacam ja devojke u nesvest.
e za novu sliku steta sto se nisi jos malo okrenula prema kameri,da ispravis ledja.lepe stvari se ne kriju ili cuvas samo za tvog muzica?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back