apotekarka
Domaćin
- Poruka
- 4.684
Gde si Djole, trebaš nam za DSDS!!!!!!! :shock:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
vo je direktna prozivka :wink: 

Ovo mi nešto poznato :wink: Milenceee pilenceeeapotekarka:Na pp koliko hoćeš :wink: ali u javnosti stidljivkovići![]()
psvo je direktna prozivka :wink:
![]()
milence:Paaa, poshto sam se slikao digi aparatom, moja slika beshe na monitoru! Mislim da iz tog pogleda vidish da smo svi pomalo narcisi. Bez toga nema ni ljubavi prema drugima... 8)

Uh, chokolada, mljacchokolada:Ah evo i mene, nije me bilo nekoliko dana. Sta se radi?

Jel` ti to sefe mene vrebas? Skoro uvek si prvi koji napise nesto na moju poruku, pa reko da pitam!DellBoy-011:Uh, chokolada, mljac![]()
E baš mi ti trebaš da se dogovorimo za striptiz žurku u čast Nesinog povratka sa mora :wink:chokolada:Ah evo i mene, nije me bilo nekoliko dana. Sta se radi?
Ucila sam od najboljeg, jel´ tako sefe?apotekarka:Uvek nekako isklizneš kad dođe do skidanja i orgijanja, jesi li i ti primetio šefe? :shock:

Ma nemas ti pojma, to se zove sudbinachokolada:Jel` ti to sefe mene vrebas? Skoro uvek si prvi koji napise nesto na moju poruku, pa reko da pitam!DellBoy-011:Uh, chokolada, mljac![]()

Apotekarka, u pravu si, ali mala je jos stidljiva, učinićemo nešto po tom pitanjue (p.s. nisi mi odgovorila ono sto sam te pitaoo sinoc).chokolada:Ucila sam od najboljeg, jel´ tako sefe?apotekarka:Uvek nekako isklizneš kad dođe do skidanja i orgijanja, jesi li i ti primetio šefe? :shock:![]()
![]()
![]()

milence:Ova chokolada se mnogo neshto nabacuje shefu! Eto, zato sam se i ja jednom kandidovao! Da mogu slobodno da proganjam chlanice sa izazovnim fotkama, a da mi ne kazu da sam manijak kad im dahcem u razgolicena ledja... 8) A ovako sam sitna riba, nece ni da me pogledaju... 8)

apotekarka:milence:Paaa, poshto sam se slikao digi aparatom, moja slika beshe na monitoru! Mislim da iz tog pogleda vidish da smo svi pomalo narcisi. Bez toga nema ni ljubavi prema drugima... 8)
Tako jeeee!!!!
Milence, ajd da popuniš upitnik sa str 164, čisto onako fore radi :wink:
da te malo bolje upoznamo i samim tim više zavolimo![]()
Znam, sad ćeš ti da kažeš kud ćeš više ali može i više, veruj ti meni, a ako ne veruješ pitaj šefa![]()
![]()
![]()
Milence, ne zabušavaj, popunjavaj upitnik 8)
DellBoy-011:Apotekarka, u pravu si, ali mala je jos stidljiva, učinićemo nešto po tom pitanjue (p.s. nisi mi odgovorila ono sto sam te pitaoo sinoc).chokolada:Ucila sam od najboljeg, jel´ tako sefe?apotekarka:Uvek nekako isklizneš kad dođe do skidanja i orgijanja, jesi li i ti primetio šefe? :shock:![]()
![]()
![]()
Ej, budući članu, ne nabacuje se ona meni, već ja njoj i to bezuspešno već nekoliko godinamilence:Ova chokolada se mnogo neshto nabacuje shefu! Eto, zato sam se i ja jednom kandidovao! Da mogu slobodno da proganjam chlanice sa izazovnim fotkama, a da mi ne kazu da sam manijak kad im dahcem u razgolicena ledja... 8) A ovako sam sitna riba, nece ni da me pogledaju... 8)
Moraćeš da pročitaš svih dvesta stranica ove teme, pa će ti biti jasnije

To jeste istina, samo umem ja biti tvrdoglava. Koliko si siguran da ces docekati?DellBoy-011:Nema veze, ko čeka - taj dočeka![]()