DA SE DOBRO SVRSI!!!!!!(stranka koja raste)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Znači, svakih 18 godina eto tebe sa divljim sexom!!!! 8)
Ne bi ti to kod mene prošlo :wink: :lol: :lol: :lol:
Ozbiljno, nekad te podgrejane sarme baš prijaju :oops: :D
I kaži nam, jeste li bolji tim sad ili pre 18 godina? :wink:[/quote] jeste bio divlji i bilo je savrseno mnogo bolje nego pre osamnaest godina.
svakoga dana u DSDS!!pogledu sve vise napredujem

apotekarka:
galathea:
mandrak-21:
sta je bolje:podyebavanje ili nadyebavanje
ja sam juce imala i prvo i drugo, sa 'prijateljem' koga odavno nisam videla, i koji je na 'privremenom radu u inostranstvu'- izgleda da je to omiljena sema, a ja mislila da sam otkrila nesto novo

E baš mi je drago za vas dvoje :wink:

Gde se nadjose pod i nad, valjda bi bilo bolje da je za i pri, mada moze i bez dodataka. Samo napred :wink:

mandrak-21:
Znači, svakih 18 godina eto tebe sa divljim sexom!!!! 8)
Ne bi ti to kod mene prošlo :wink: :lol: :lol: :lol:
Ozbiljno, nekad te podgrejane sarme baš prijaju :oops: :D
I kaži nam, jeste li bolji tim sad ili pre 18 godina? :wink:
jeste bio divlji i bilo je savrseno mnogo bolje nego pre osamnaest godina.
svakoga dana u DSDS!!pogledu sve vise napredujem
[/quote]

Ovo sam te pitala kao da nisam znala šta ćeš da kažeš :wink:

E moj ministre, da ti tvoja apotekarka ispriča jednu pravu dramatičnu DSDS true story :roll:
I tako ti se posvađamo ja i moj muž (nervoza uzrokovana pomanjkanjem sexa nedelju dana) i ne razgovaramo 24 sata....... :evil:
Onda u subotu uveče sednemo onako besni u kola i pravo u Skadarliju, prošetamo, popijemo, odgledamo predstavu "Ođe mobilni", muž mi kupi ružu, vratimo se kući gde me još malo dodatno napije i onda udarimo DSDS dvared i ode nervoza kao rukom odnešena...... :D :D :D :D :D :D
Da dokumentujemo pomirenje:

512568219413b27ce323e4.jpg

mandrak-21:
galathea:
mandrak-21:
ja sam juce imala i prvo i drugo, sa 'prijateljem' koga odavno nisam videla, i koji je na 'privremenom radu u inostranstvu'- izgleda da je to omiljena sema, a ja mislila da sam otkrila nesto novo
moramo napredovati u stranci :lol: :lol:
ja sam otvorena za sve predloge koji ce omoguciti napredovanje nase stranke, i bolji i kvalitetniji rad

apotekarka:
galathea:
mandrak-21:

E baš mi je drago za vas dvoje :wink:
i meni je drago, jedino mi je zao sto ne moze d potraje malo duze

CJELE NOCI JA NA SPLAVU S NJOM SAM BIO,
JEDVA JUTROS DA SAM KUCU POGODIO,
CJELE NOCI JA NA SPLAVU S NJOM SAM BIO,
JEDVA JUTROS DA SAM KUCU POGODIO...

Pa dobro jutro radni narode :D
Ja doputovala juce s' mora (kao sto se vidi jos sam pod utiskom gore pomenutih narodnih izvodjaca :lol:), al' posto je autobusu prvo pukla poluosovina, a zatim i ceo tocak sa felnom uzduz (putovali smo SAMO 14 sati :?), stigla sam pravo u nocnu smenu tj. na posao, te ne stigoh juce da se javim...

E a sad da kazem nesto sto sam mislila da nikad necu reci: Ko je zeljan svrsavanja, pogotovo ako je zensko, i ide u zenskom drustvu, NAJTOPLIJE preporucujem Crnu Goru, jer tamo ima svrsavanja u svakom pogledu i na svakom koraku...:wink:
Doziveli smo svasta...od vadjenja skalpera :shock: do muskog striptiza oko jarbola na brodu :D :D :D...te sve u svemu ovo neocekivano ispade jedno od najboljih letovanja u poslednje vreme...al' da ne idem u detalje jos ima budne dece...:wink:

AJDE SVOJIM PUTEM,IDI DALJE,
NE TREBAM JA TVOJE ZAGRLJAJE,
PA DA POSLE PRICAS,
MALA JE DALA,
NIJE TO SALA, NIJE TO SALA...:lol:

E baš mi je puno srce kad ovako nešto čujem! :D
Ako je neko zaslužio pošteno DSDS onda si to ti 8)
Dobro i mi ostali smo zaslužili :lol: :lol: :lol:
Da te pitam da li si koristila zaštitu ili da te ništa ne pitam? :wink:

E sad bi smo mogli da sakupimo ekipu i da napravimo neku žurku sa striptizom u čast Nesinog povratka, ili da sačekamo i makimaki i majumalumamu da se vrate sa mora.....

kojote:
...U "STRANKA OD KOJE ( se ) RASTE"! Zena chudovisne lepote Nesi...i cudovisno lepa Apotekarka!
Tandem snova. Muskih.
P.S. Jos uvek sam nezenja! :)

8)

Uuuuu, ko da meni pa smeta to da li si oženjen ili nisi :wink:
Svi smo naši.... :lol: :lol: :lol:
Ajde reci, jel tebi nekad smetalo što sam ja udata? 8)

ps:Divlja, ako kreneš da me isprepucaš,molim te pazi nemoj da mi pokvariš frizuru :wink:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back