DA SE DOBRO SVRSI!!!!!!(stranka koja raste)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
milence:
Paaa, poshto sam se slikao digi aparatom, moja slika beshe na monitoru! Mislim da iz tog pogleda vidish da smo svi pomalo narcisi. Bez toga nema ni ljubavi prema drugima... 8)

Tako jeeee!!!!
Milence, ajd da popuniš upitnik sa str 164, čisto onako fore radi :wink:
da te malo bolje upoznamo i samim tim više zavolimo :D

Znam, sad ćeš ti da kažeš kud ćeš više ali može i više, veruj ti meni, a ako ne veruješ pitaj šefa :lol: :lol: :lol: :lol:

Milence, ne zabušavaj, popunjavaj upitnik 8)

chokolada:
apotekarka:
Uvek nekako isklizneš kad dođe do skidanja i orgijanja, jesi li i ti primetio šefe? :shock:
Ucila sam od najboljeg, jel´ tako sefe? :lol: :lol: :lol:
Apotekarka, u pravu si, ali mala je jos stidljiva, učinićemo nešto po tom pitanjue (p.s. nisi mi odgovorila ono sto sam te pitaoo sinoc).
Chokoladice, jesi učila, jesi talenat, ali jos treba raditi na tebi :lol:

apotekarka:
milence:
Paaa, poshto sam se slikao digi aparatom, moja slika beshe na monitoru! Mislim da iz tog pogleda vidish da smo svi pomalo narcisi. Bez toga nema ni ljubavi prema drugima... 8)

Tako jeeee!!!!
Milence, ajd da popuniš upitnik sa str 164, čisto onako fore radi :wink:
da te malo bolje upoznamo i samim tim više zavolimo :D

Znam, sad ćeš ti da kažeš kud ćeš više ali može i više, veruj ti meni, a ako ne veruješ pitaj šefa :lol: :lol: :lol: :lol:

Milence, ne zabušavaj, popunjavaj upitnik 8)

Ne kukaj da si sitna riba (meni to niko nije naveo kao minus :wink: )nego prioni na rešavanje testa 8)

DellBoy-011:
chokolada:
apotekarka:
Uvek nekako isklizneš kad dođe do skidanja i orgijanja, jesi li i ti primetio šefe? :shock:
Ucila sam od najboljeg, jel´ tako sefe? :lol: :lol: :lol:
Apotekarka, u pravu si, ali mala je jos stidljiva, učinićemo nešto po tom pitanjue (p.s. nisi mi odgovorila ono sto sam te pitaoo sinoc).

Jel mi veruješ da ne stižem, inbox pun 100%, treba ispoštovati ljude, a mi smo naši pa te ostavim za kraj.Sorry evo sad ću 8)

milence:
Ova chokolada se mnogo neshto nabacuje shefu! Eto, zato sam se i ja jednom kandidovao! Da mogu slobodno da proganjam chlanice sa izazovnim fotkama, a da mi ne kazu da sam manijak kad im dahcem u razgolicena ledja... 8) A ovako sam sitna riba, nece ni da me pogledaju... 8)
Ej, budući članu, ne nabacuje se ona meni, već ja njoj i to bezuspešno već nekoliko godina :lol: Moraćeš da pročitaš svih dvesta stranica ove teme, pa će ti biti jasnije :lol:
Zamalo, u trenutku kad mi je bio rodjendan da je prevarim, ali... opet se izmigoljila. Nema veze, ko čeka - taj dočeka :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back