LUDICA
Domaćin
- Poruka
- 4.885
Sve smo fine, k'o da smo iz Finske 8)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
cekajte prvo da ga pitam da li smem da dajem njegov mob., mozda ne voli da ga cimaju...najbolje da mu pisete na PP, pa se dogovoritieapotekarka:Pa gde je taj mali da počnemo da budemo fine :wink:
iggymag:apotekarka:Ne lagi, ti si sladak kako god da te okrenemo :wink:![]()
ops:
ops:
ops: Nisam ovo ochekiv`o
ops:
ops:
ops: Josh malo pa cu da predstavljam problem kontroli letenja zbog dizanja nosa u visine
ops:
ops:
ops:
:wink:ma njemu daj na odlozeno, on je simpatican decko, nece nikuda da pobegne sa Zvezdare, uvek moze da svrati po obrasceapotekarka:iggymag:apotekarka:Ne lagi, ti si sladak kako god da te okrenemo :wink:![]()
ops:
ops:
ops:
ops:
ops: Josh malo pa cu da predstavljam problem kontroli letenja zbog dizanja nosa u visine
ops:
ops:
ops:
Aaaaaaaa, ček, ček, pa ti još nisi popunio upitnik, znači još nisi član!!! :shock:
Pa onda ništa od valjuškanja i okretanja:wink:
a to verovatno ima prednosti ali i mana 8)apotekarka:iggymag:apotekarka:Ne lagi, ti si sladak kako god da te okrenemo :wink:![]()
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
Aaaaaaaa, ček, ček, pa ti još nisi popunio upitnik, znači još nisi član!!! :shock:
galathea:ma njemu daj na odlozeno, on je simpatican decko, nece nikuda da pobegne sa Zvezdare, uvek moze da svrati po obrasceapotekarka:iggymag:apotekarka:Ne lagi, ti si sladak kako god da te okrenemo :wink:![]()
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
...pavam 8)
ops: apotekarka:iggymag:1.Dupli benigni
2.Kako kad... nijedna mi nije napisala preporuke :? ... dok sluzim sluzim... nece lako da mi daju otkaz...a ni da dele blago...i kako onda da se hvalim da sam dobar u nechemu... glave bi mi zavrnule
ops:
3.Ako postoji mogucnost da se otvori ministarstvo za sexualne investicije i sexualnu dokapitalizaciju...bio bih savetnik iz mraka :wink: 4.Veoma sam talentovan za podyebavanje svih redom... moje sklonosti su hetero... (mada volim i osobe suprotnog pola od svog)-ups...nije shija nego vrat...
Molim da mi se overi pristupnica...
Overeno, popunjeno, padni mi na grudi da se izljubimo i isčestitamo!!!![]()
E sad, sve u vezi investicija i kapitala drži šef tako da ako on kaže da može mi se svi slažemo :wink:
Ovaj talenat za podyebavanje svih redom omogućiće ti brz napredak (javlja mi se 8) )u stranci :wink:
odyebavanje ili nadyebavanjemandrak-21:sta je boljeodyebavanje ili nadyebavanje
A zove se v..... i tako dalje i ...mandrak-21:zbog njih mi i trebaju opravdanja.
ovo je istina sto cu da napisem.
Dosla mi je u posetu zena sa kojom sam se zabavljao,pre tacno 18.godina.Proveli smo nekoliko dana zajedno (krisom)i uradili DSDS!!Sad je ona u inostranstvu i dosla je kod majke u posetu itd...
magu magu nayebo si

Ma nisam mislio na imemandrak-21:ne ,zove se s......
Znači ovo je bilo internacionalno,to se trostruko računa
Kapa dole magu,čestitam :wink:mandrak-21:sta je boljeodyebavanje ili nadyebavanje
mandrak-21:zbog njih mi i trebaju opravdanja.
ovo je istina sto cu da napisem.
Dosla mi je u posetu zena sa kojom sam se zabavljao,pre tacno 18.godina.Proveli smo nekoliko dana zajedno (krisom)i uradili DSDS!!Sad je ona u inostranstvu i dosla je kod majke u posetu itd...
ops: iggymag:mandrak-21:sta je boljeodyebavanje ili nadyebavanje
Rp.
Subyebavanje i suprayebavanje
D.S. A dosam XX(viginti)
na 10 sekundi po jedna
Prvo navuchesh nekog podyebavanjem, pa se on primi misleci da moze da te nadyebe, i dok je u fazi mishljenja da je to u stanju, nadyebesh ga i on postane grbav. Lek koristiti ispravno. U sluchaju mishljenja da je nadyebavanje sa suparnikom nemoguce, ne uzimati prvi deo leka. Shtetni efekti mogu da budu vrlo traumatichni. Ili ti "ne uchi pekara kako se mesi `leba".
Savetnik buduci JA
ja sam juce imala i prvo i drugo, sa 'prijateljem' koga odavno nisam videla, i koji je na 'privremenom radu u inostranstvu'- izgleda da je to omiljena sema, a ja mislila da sam otkrila nesto novomandrak-21:sta je boljeodyebavanje ili nadyebavanje
moramo napredovati u strancigalathea:ja sam juce imala i prvo i drugo, sa 'prijateljem' koga odavno nisam videla, i koji je na 'privremenom radu u inostranstvu'- izgleda da je to omiljena sema, a ja mislila da sam otkrila nesto novomandrak-21:sta je boljeodyebavanje ili nadyebavanje