DA SE DOBRO SVRSI!!!!!!(stranka koja raste)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
iggymag:
apotekarka:
Ne lagi, ti si sladak kako god da te okrenemo :wink: :lol:

:oops: :oops: :oops: Nisam ovo ochekiv`o :oops: :oops: :oops: Josh malo pa cu da predstavljam problem kontroli letenja zbog dizanja nosa u visine :oops: :oops: :oops:

Aaaaaaaa, ček, ček, pa ti još nisi popunio upitnik, znači još nisi član!!! :shock:
Pa onda ništa od valjuškanja i okretanja :( :wink:

apotekarka:
iggymag:
apotekarka:

:oops: :oops: :oops: Nisam ovo ochekiv`o :oops: :oops: :oops: Josh malo pa cu da predstavljam problem kontroli letenja zbog dizanja nosa u visine :oops: :oops: :oops:

Aaaaaaaa, ček, ček, pa ti još nisi popunio upitnik, znači još nisi član!!! :shock:
ma njemu daj na odlozeno, on je simpatican decko, nece nikuda da pobegne sa Zvezdare, uvek moze da svrati po obrasce

apotekarka:
iggymag:
apotekarka:

Nemam bash pravi odgovor na pitanja iz upitnika, al` ce da bude ovih dana... imam ponude i iz drugih stranaka :roll: ... pa da vidimo shta ce posle da bude... valjushkanje je primamljivo, ali i okretanje... pozdrava dragim mi chlanicama(funkciJonerima) DSDS...Ljubi vas Iggy :wink:

galathea:
apotekarka:
iggymag:
apotekarka:

ma njemu daj na odlozeno, on je simpatican decko, nece nikuda da pobegne sa Zvezdare, uvek moze da svrati po obrasce

Ovaj dechko ne bezi...(iako bih mogao-imam u nogama, i zamalo da kazem josh neshto, al` necu)... volim da se suochavam sa finim damama :wink: ...poz sa brda moga :lol: ...pavam 8)

1.Dupli benigni
2.Kako kad... nijedna mi nije napisala preporuke :? ... dok sluzim sluzim... nece lako da mi daju otkaz...a ni da dele blago :roll: ...i kako onda da se hvalim da sam dobar u nechemu... glave bi mi zavrnule :oops:
3.Ako postoji mogucnost da se otvori ministarstvo za sexualne investicije i sexualnu dokapitalizaciju...bio bih savetnik iz mraka :wink: 4.Veoma sam talentovan za podyebavanje svih redom... moje sklonosti su hetero... (mada volim i osobe suprotnog pola od svog)-ups...nije shija nego vrat...

Molim da mi se overi pristupnica...

apotekarka:
iggymag:
1.Dupli benigni
2.Kako kad... nijedna mi nije napisala preporuke :? ... dok sluzim sluzim... nece lako da mi daju otkaz...a ni da dele blago :roll: ...i kako onda da se hvalim da sam dobar u nechemu... glave bi mi zavrnule :oops:
3.Ako postoji mogucnost da se otvori ministarstvo za sexualne investicije i sexualnu dokapitalizaciju...bio bih savetnik iz mraka :wink: 4.Veoma sam talentovan za podyebavanje svih redom... moje sklonosti su hetero... (mada volim i osobe suprotnog pola od svog)-ups...nije shija nego vrat...

Molim da mi se overi pristupnica...

Overeno, popunjeno, padni mi na grudi da se izljubimo i isčestitamo!!! :D
E sad, sve u vezi investicija i kapitala drži šef tako da ako on kaže da može mi se svi slažemo :wink:
Ovaj talenat za podyebavanje svih redom omogućiće ti brz napredak (javlja mi se 8) )u stranci :wink:

U skladu sa propisima pa polako. :wink:
Vidim ja bice ovde svrsavanja samo tako :wink:

mandrak-21:
sta je bolje:podyebavanje ili nadyebavanje

Rp.
Subyebavanje i suprayebavanje
D.S. A dosam XX(viginti)
na 10 sekundi po jedna
Prvo navuchesh nekog podyebavanjem, pa se on primi misleci da moze da te nadyebe, i dok je u fazi mishljenja da je to u stanju, nadyebesh ga i on postane grbav. Lek koristiti ispravno. U sluchaju mishljenja da je nadyebavanje sa suparnikom nemoguce, ne uzimati prvi deo leka. Shtetni efekti mogu da budu vrlo traumatichni. Ili ti "ne uchi pekara kako se mesi `leba".
Savetnik buduci JA

mandrak-21:
zbog njih mi i trebaju opravdanja.
ovo je istina sto cu da napisem.
Dosla mi je u posetu zena sa kojom sam se zabavljao,pre tacno 18.godina.Proveli smo nekoliko dana zajedno (krisom)i uradili DSDS!!Sad je ona u inostranstvu i dosla je kod majke u posetu itd...

Znači, svakih 18 godina eto tebe sa divljim sexom!!!! 8)
Ne bi ti to kod mene prošlo :wink: :lol: :lol: :lol:
Ozbiljno, nekad te podgrejane sarme baš prijaju :oops: :D
I kaži nam, jeste li bolji tim sad ili pre 18 godina? :wink:

iggymag:
mandrak-21:
sta je bolje:podyebavanje ili nadyebavanje

Rp.
Subyebavanje i suprayebavanje
D.S. A dosam XX(viginti)
na 10 sekundi po jedna
Prvo navuchesh nekog podyebavanjem, pa se on primi misleci da moze da te nadyebe, i dok je u fazi mishljenja da je to u stanju, nadyebesh ga i on postane grbav. Lek koristiti ispravno. U sluchaju mishljenja da je nadyebavanje sa suparnikom nemoguce, ne uzimati prvi deo leka. Shtetni efekti mogu da budu vrlo traumatichni. Ili ti "ne uchi pekara kako se mesi `leba".
Savetnik buduci JA

Lepo te krenulo :wink: :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back