ali vraticu se,..... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

millkica:DSDS (stranka da vam poraste )....
![]()
ne radi grejanjekebda:millkica:DSDS (stranka da vam poraste )....
![]()
sa ovolikimmmmmmmmm
OSMEHOM![]()
![]()
.
NISAM JA MALI TO JE OD ZIME.... :wink:
Pali - ne žali!-Eva-:Je li to znači kada te LOŽIM da te PALIM? (opet naivna)DellBoy-011:Tačno znaš da me lozi kad se pravis naivna-Eva-:Ne znam šta se dešava, zato i pitam.![]()

Lilu:Postovani clanovi stranke DSDS! Izuzetno postujem vas rad i ideju, ali vas molim da samnjite kopiranje u nedogled...
Hvala
P.S. Iskreno se nadam da cu jednog dana steci bilo kakav uslov da postanem clan vase stranke...

apotekarka:[
Jel mogu i ja sa vama?
Neću smetati, rado ću učestvovati u bludničenjima u troje, opijanju po potrebi i naravno, fakultativnim izletima :wink:
Predlažem Kubu!
Jel može?![]()

Meni donesi votku!apotekarka:Evo ja ništa ne kopiram :wink:
Idemo sada u Rodić da dopunimo zalihe piva i kondoma, jel treba nekom nešto?![]()
chokolada:Meni donesi votku!apotekarka:Evo ja ništa ne kopiram :wink:
Idemo sada u Rodić da dopunimo zalihe piva i kondoma, jel treba nekom nešto?![]()
DellBoy-011:Ne streba nista, malo sam planirao da odmorim pred vecerasnji spektakl, inace bih vas pozvao na kafu, usput vam je![]()
nocas kad se vratim kuci (dupe-glava) aono, stigao mi mail![]()
apotekarka:chokolada:Meni donesi votku!apotekarka:Evo ja ništa ne kopiram :wink:
Pišem:
v.o.t.k.a za Čokoladu
A kondomi ti ne trebaju, jel mala? :shock:
8)Sta dzaba da kupuje kad me ima na pretek. :wink:Dlakava_Strvina:Meni kupi Čokoladu8)
chokolada:Sta dzaba da kupuje kad me ima na pretek. :wink:Dlakava_Strvina:Meni kupi Čokoladu8)
Apotekarka hocu i kondome sa ukusom jagode! :wink:
Dlakava_Strvina:E VIDIŠ DA TI IPAK TREBAJU... A MENI KUPI SA UKUSOM ČOKOLADE 8)
Dobar si, dobar!

apotekarka:Kolica će mi definitivno privlačiti pažnju![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ali, navikli smo :wink:
Dlakavi, zlato, jel ti nisi na dijeti?
8) meni neki dobar lubrikant, ovaj mi je vec pri kraju, sta cu, nisam bila racionalna...chokolada:Sta dzaba da kupuje kad me ima na pretek. :wink:Dlakava_Strvina:Meni kupi Čokoladu8)
Apotekarka hocu i kondome sa ukusom jagode! :wink:
ulenjila sam se malo u poslednje vremeapotekarka:A šta je sa prirodnim podmazivanjem? :shock:
galathea:ulenjila sam se malo u poslednje vremeapotekarka:A šta je sa prirodnim podmazivanjem? :shock:
ops:
ops:
ops:
ops: